Το κορίτσι σου δεν θα συμπαθήσει ποτέ την κολλητή σου

Και υπάρχουν 8 καλοί λόγοι γι' αυτό.

To σημερινό θέμα είναι σημαντικό μιας και πιστεύω ότι κάποια στιγμή στη ζωή σου σε έχει απασχολήσει και αν είσαι άτυχος, ίσως σε απασχολεί και αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Όπως αντιλαμβάνεσαι, θα μιλήσω για γυναίκες, και πιο συγκεκριμένα για δύο γυναίκες, και δεν εννοώ την κοπέλα σου και την μάνα σου αλλά την κοπέλα σου και την κολλητή σου. Χαμογελάς πονηρά μπαγασάκο έτσι; Ξέρεις ότι η συγκεκριμένη είναι προβληματική σχέση, και έτσι είναι καταδικασμένη να μείνει για πάντα. Γιατί κακά τα ψέματα, όταν δύο γυναίκες διεκδικούν την προσοχή του ίδιου άντρα, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατάσταση θα είναι... έκρυθμη. Και όσο κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί αυτές οι δύο δεν τα πηγαίνουν ποτέ καλά, σου έχω τους βασικούς λόγους για τους οποίους το κορίτσι σου, δε θα συμπαθήσει ΠΟΤΕ την κολλητή σου.

ΥΓ: #ftais_ki_esy

Δεν είναι ότι είμαστε πιο έξυπνες από σένα...

Απλά έχουμε πιο ισχυρό ένστικτο- δε θα τολμούσα ποτέ να γενικεύσω και να πω ότι οι γυναίκες είναι πιο έξυπνες από τους άντρες γιατί φοβάμαι τις αντιδράσεις-. Όσο κι αν θέλεις να με πείσεις ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ σας και ότι τη βλέπεις σαν τους άντρες φίλους σου, εγώ βαθιά μέσα μου ξέρω ότι κάποια στιγμή στη ζωή σου την έχεις λιμπιστεί!

Και εφόσον την έχεις λιμπιστεί σίγουρα της την έχεις πέσει εκείνο το βράδυ που έκλαιγε για γκόμενο και έπινε το ένα ποτό μετά το άλλο. Έλα τώρα που δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Το αν τελικά έγινε κάτι μεταξύ σας, εξαρτήθηκε αποκλειστικά και μόνο από εκείνη. Οπότε είναι πολύ σκληρό για μένα να ξέρω, ότι τη γυναίκα που γούσταρες, εξακολουθείς να την κάνεις παρέα. Κι αν μια μέρα σου ξαναξυπνήσει ο πόθος; Τι θα γίνει;

Όλο το γραφείο φλερτάρει κι εσύ έχεις(;) άγρια μεσάνυχτα

Και άντε και δε σε γουστάρει

Σίγουρα βαθιά μέσα της έχει κάνει τη σκέψη, ότι αν σε κάποια ηλικία ξεμείνει χωρίς σχέση, εσύ θα λάβεις την τιμή να είσαι ο συνοδός της. Και σίγουρα η εμφάνισή μου της χαλάει τα σχέδια. Και σίγουρα της βγαίνει επιθετικότητα ίσως και αντιπάθεια απέναντί μου. Και το πράγμα γίνεται χειρότερο όταν εκείνη είναι single.

giphy

Εκείνη είναι και η στιγμή που προσκολλάται…

Και άθελά της σε διεκδικεί. Γιατί εκ των πραγμάτων σε ξέρει καλύτερα και ξέρει τα κουμπιά σου. Άρα μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να σε κάνει να νιώσεις άνετα και καλά.

Δε θα μιλήσω για τους τσακωμούς

Σαφέστατα είναι και η πρώτη που τρέχεις μετά από κάθε τσακωμό μας-λες και δεν έχεις άντρες φίλους γαμώτο-. Και εκείνη φροντίζει να σε υποδέχεται με το ποτό σου, και σίγουρα σορτσάκι και μπλουζάκι που κάνει και λίγο side boob. Έλα τώρα, παλιό ινδιάνικο κόλπο. Φυσικά στη συνέχεια προσπαθεί να σε πείσει να τα βρεις μαζί μου, την ίδια στιγμή που σου εξομολογείται «πόσο μόνη νιώθει»! ΈΛΑ ΤΩΡΑ.

giphy 1

Και δεν καταλαβαίνω τη σύγκριση…

Έχετε μια τάση τη γκόμενά σας να τη συγκρίνετε με την κολλητή σας. Διότι θέλεις κάποια σαν την κολλητή σου, αλλά να μην είναι αυτή! Και τότε γιατί μου σπας τα νεύρα με τα πόσο γαμάτη είναι και πόσο dude και πόσο ξέρει από ποδόσφαιρο, και πόσα σφηνάκια κατεβάζει; Αν όντως σε ενθουσιάζει τόσο πολύ, μήπως να της έδινες την ευκαιρία να σε κατακτήσει; Ή μήπως απλά θέλεις να με εκνευρίσεις; 

Ο καναπές ΔΕΝ είναι μόνο για αράγματα και σειρές

Εν ολίγοις…

Δε θέλω καμία γυναίκα κοντά σου, εκτός από την μάνα σου. Και εννοώ πιο κοντά σου, απ’ ότι εγώ. Εφόσον έχεις σχέση, μπορείς να πεις το πρόβλημά σου σε μένα, και όχι να το συζητήσεις με εκείνη. Απλά μαθηματικά είναι.

giphy 2

Και για να ξέρεις…

Σε περίπτωση που τη γουστάρεις ή έχετε κάνει σεξ, θα το αντιληφθώ αμέσως, οπότε οποιαδήποτε προσπάθεια από μέρους σου να με πείσεις για το αντίθετο, πάει απλά χαμένη.

giphy 3

Και τώρα που το ξανασκέφτομαι...

Ποια τύπισσα στην ηλικία μας γίνεται τσιμπούρι στον κολλητό της και τη γκόμενά του; Μόνο εκείνη που σε γουστάρει! Διαφορετικά θα κρατήσει μία τυπική και φιλική σχέση από απόσταση και όλα καλά. Τα κομμάτια του παζλ μόλις ενώθηκαν. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved