5 άκυρες φράσεις που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξεστομίσεις στο πρώτο ραντεβού

Γιατί δεν σε κόβουμε για δεύτερο...

To έχω πει πολλές φορές: Τα πρώτα ραντεβού είναι πράγματα του διαβόλου. Είναι αμήχανα, δεν περνάς καλά και δεν είσαι ποτέ άνετος. Ωστόσο, κρίνονται κάτι παραπάνω από απαραίτητα, μιας και χωρίς πρώτο ραντεβού δε θα υπάρξει δεύτερο και άρα σχέση.

Και μιας και δεν μπορείς να τα αποφύγεις, μήπως να τα απολαύσεις; Ή να τα κάνεις λιγότερο επώδυνα; Ή τέλος πάντων να προσέχεις τι λες γιατί πετάς αρκετές χοντράδες σε σημείο που η άλλη ξενερώνει; Και ΟΚ, να έχεις βγει για να περάσεις την ώρα σου. Το θέμα είναι η τύπισσα να σου αρέσει. Και να τη χάσεις επειδή δε σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Και εν ολίγοις αυτές είναι οι απαγορευμένες φράσεις του πρώτου ραντεβού. Και πάω στοίχημα ότι τις έχεις πει. Ελπίζω να μην το ξανακάνεις…

«Δεν μας καίγεται καρφί για το μέγεθός σου!»

 

1. Αυτή την περίοδο θέλω κάτι χαλαρό

Τι είπες ρε μάγκα μου; Κι εγώ τι είμαι; Το μέσο για να διασκεδάσεις; Δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση κι εγώ σεξ μόνο να θέλω; Αλλά δε γουστάρω και να τα ακούω μες στην μούρη μου. Και μάλιστα στο πρώτο ραντεβού. Έλεος κάπου.


2. Έχεις πολλή φωτογένεια τελικά

Θεωρώ πραγματικά απίθανο να μην έχεις τσεκάρει τα social της. Είτε τη γνώρισες In Real Life είτε σε κάποιο τσατ, η ουσιαστική σας γνωριμία σίγουρα θα γίνει μέσω του stalking που θα της κάνεις. Και λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά όλες μας –πλέον- βγαίνουμε καλύτερες στις φωτογραφίες. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ξέρει να χειρίζεται το photoshop (ευλογημένο), τα κατάλληλα φίλτρα και φυσικά τις πόζες –για να δείξει όσο το δυνατόν πιο μουνάρα ωραία. Οπότε ναι. Από κοντά δεν είναι τόσο θεά. Εκτός κι αν βγεις με τη Gigi Hadid. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ακόμα και αν το πιστεύεις, μην το πεις.

first date avatar GIF

 

Από το μυαλό στο κρεβάτι: Πέντε γυναικείες φαντασιώσεις έτοιμες για κατανάλωση

 

3. Γιατί είσαι μόνη;

Λάθος λάθος λάθος. Αν ήξερα το λόγο δε θα ήμουν μόνη μάλλον. Ή ακόμα χειρότερα; Επειδή υπάρχουν περίεργοι σαν εσένα που ρωτάνε αδιάκριτα πράγματα. Το γεγονός ότι είναι όλα θέμα τύχης σου λέει κάτι; Ή και το δεν μου αρέσει να συμβιβάζομαι με ό,τι κάτσει. 

giphy 1

 

4. Καλή φαίνεσαι

Γιατί γενικά εμείς οι γυναίκες είμαστε και λίγο σκύλες ε; Χαλάρωσε άνθρωπέ μου. Ούτε ανθρωποφάγοι είμαστε ούτε τίποτα τέρατα. Τον έρωτα ψάχνουμε όπως κι εσύ. Το γεγονός ότι πληγώθηκες στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι φταίνε όλες οι γυναίκες γι’ αυτό.

 

5. Α θα πάρεις θαλασσινά τελικά;

Και το επόμενο βήμα είναι να ζητήσεις να πληρώσουμε μισά-μισά; Ό,τι θέλω θα πάρω και θα τα πληρώσω μόνη μου. Αλλά μετά από αυτό μην περιμένεις και δεύτερο ραντεβού. Τουλάχιστον όχι αμέσως – υπάρχουν και κάποιες με κατανόηση. Πώς να στο πω απλά; Στο πρώτο ραντεβού κερνάς. Κάποια πράγματα απλά δε θα αλλάξουν ποτέ. Κέρασε εσύ τώρα και ας σε κερνάω εγώ για τον επόμενο χρόνο! Κατάλαβες;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved