4 ατάκες που οι γυναίκες λατρεύουν να ακούν από το στόμα σου

Κανένας κίνδυνος, καμία μουρμούρα, μόνο χαμόγελα. 

Nαι ξέρω, θεωρείς ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε εντάξει με ένα «Είσαι τόσο όμορφη απόψε» ή «Παναγία μου μην αδυνατίσεις άλλο γιατί θα εξαφανιστείς». Όχι ότι δεν τα θέλουμε κι αυτά, αλλά η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές (πολλές για την ακρίβεια) μία στροφή προς τα… μέσα μας την κάνουμε! Και τι θέλουμε τελοσπάντων; Έναν καλό λόγο εκτίμησης και αποθέωσης. Κι αν δεν ξέρεις ακριβώς τι να πεις, σου έχω κάποια παραδείγματα για να έχεις και μία ιδέα.

Δώσε βάση.

 

«Με καταλαβαίνεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο»

Βασικό και άκρως σημαντικό. Με τον τρόπο αυτό την κάνεις να νιώθει ξεχωριστή και κατά έναν τρόπο χρήσιμη. Ξέρεις, όσο εγωίστρια κι αν είναι μία γυναίκα, αν νιώσει πραγματικά ότι στηρίζει τον άνθρωπο που αγαπάει (εσένα δηλαδή) αισθάνεται μία ολοκλήρωση να το πω… Μία ευτυχία απαράμιλλη να το πω… Όλα αυτά και τόσα άλλα μαζί. Μην της στερείς, τη χαρά αυτή λοιπόν.

Oι γυναίκες θέλουν πολύ περισσότερο σεξ από όσο νομίζεις

 

«Όταν θέλεις, είσαι τόσο ευγενική και κυρία»

Α όλα κι όλα, για ένα καθαρό κούτελο ζούμε. Πόσο μάλλον όταν η δικιά σου βλέπεις ότι το προσπαθεί κιόλας. Διότι είναι πολύ εύκολο να είσαι κατίνα και καλιαρντή αλλά πολύ δύσκολο να είσαι υπεράνω. Και όταν τελικά είμαστε, θα θέλαμε να μας το αναγνωρίσεις και να μας το πεις. Γιατί πίστεψέ με, σε έναν κόσμο σαν τον συγκεκριμένο, είναι πολύ δύσκολο για μία γυναίκα να είναι και να παραμένει Κυρία! Και το Κ είναι κεφαλαίο. 

cbs couple GIF by HULU downsized

 

«Μπορεί να τρως σαν γουρούνι αλλά παραμένεις χαριτωμένη»

Οι ψυχολόγοι λένε, ότι όταν είμαστε σε θέση να δούμε τα ελαττώματα του συντρόφου μας, αλλά παρόλα αυτά τα αγαπάμε και τα εκτιμάμε, τον κάνουμε να νιώθει πραγματικά ξεχωριστός. Αυτό ακριβώς λοιπόν θα κάνεις κι εσύ. Ακόμα κι αν ξέρεις. Θα τη βλέπεις γλυκιά και όμορφη ακόμα και τις στιγμές που θα ξέρεις ότι δεν είναι!

Oι συνάδελφοί σου κάνουν σεξ μεταξύ τους κι εσύ κοιμάσαι όρθιος

 

«Ευχαριστώ που φρόντισες εσύ γι’ αυτό»

Πώς να στο πω με απλά λόγια: Μπορεί να βαριόμαστε και να υπάρξουμε, αλλά για σένα βρε τέρας θα κάναμε τα πάντα. Εντάξει και για τους γονείς μας. Και για τις κολλητές μας. Μέχρι εκεί. Οπότε το να αναλάβουμε κάτι δικό σου είναι το λιγότερο τιμητικό. Όχι για να δεις με τι διαμαντάκι έχεις μπλέξει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved