Oι συνάδελφοί σου κάνουν σεξ μεταξύ τους κι εσύ κοιμάσαι όρθιος

Μήπως να αναλάβεις δράση; 

Oι καιροί είναι δύσκολοι, η καθημερινότητα τρέχει κι εσύ δεν προλαβαίνεις ούτε να φας. Για να μη μιλήσω για οτιδήποτε άλλο, συμπεριλαμβανομένου και του σεξ. Και ποιος να σε αδικήσει όταν έχεις κλείσει 10ωρο στο γραφείο και το μόνο που θέλεις είναι να βρεθείς στο κρεβατάκι σου να πεθάνεις αργά και βασανιστικά; Ωστόσο για όλα υπάρχει λύση, και αυτή ακριβώς θα σου δώσει η παρακάτω έρευνα.

1000 συμμετέχοντες λοιπόν, οι οποίοι προφανώς εργάζονται σε γραφείο, κλήθηκαν να απαντήσουν σε μία… άκρως kinky ερώτηση: «Έχεις κάνει σεξ με συνάδελφο»; Φίλε μου, η σοβαροφάνεια πηγαίνει περίπατο και ένα εντυπωσιακό 15% απαντάει πως ναι!

4 τεράστια ψέματα που τρώμε αμάσητα σχετικά με το Kέρατο

Συγκεκριμένα, οι πολλές ώρες δουλειάς αλλά και η στενή συνεργασία, είναι δύο από τις αιτίες που δημιουργείται μια κάποια έλξη. Φυσικά, τα στοιχεία γίνονται ακόμα πιο συγκεκριμένα, μιας και οι περισσότεροι διευκρίνισαν ότι η δουλίτσα έγινε μετά το… σχόλασμα (για να μην τους κάνουν τσακωτούς κιόλας), ενώ σεβαστό είναι και το ποσοστό που παραδέχθηκε ότι ακολούθησε ραντεβού αμέσως μετά τη δουλειά.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ένα ποσοστό-μικρό αλλά όχι ανύπαρκτο-παραδέχθηκε ένα… γρήγορο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος (κάποιες εταιρείες έχουν φοβερές καβάτζες λοιπόν), ενώ φαίνεται ότι στις top προτιμήσεις είναι το στοματικό σεξ –ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε-.

5 εντελώς γελοία πράγματα που κάνει μία γυναίκα πριν το πρώτο ραντεβού

Εμείς, σε κάθε περίπτωση, δεν χαμπαριάζουμε και συνεχίζουμε να κρατάμε το λάβαρο της αγνότητος και του επαγγελματισμού ψηλά!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved