5 εντελώς γελοία πράγματα που κάνει μία γυναίκα πριν το πρώτο ραντεβού

«Γυναίκες είμαστε, υπερβολές κάνουμε», ομολογεί η Γωγώ Φούντα.

Το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν κουράζομαι να το επαναλαμβάνω: Τα ραντεβού -ειδικά τα πρώτα- είναι ό, τι χειρότερο μπορεί να υπάρξει στον πλανήτη γη μετά την κυτταρίτιδα και το φριζάρισμα στα μαλλιά (κάτι δικά μου). Δεν είμαι υπερβολική και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη μιας και αδυνατώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να σου αρέσει κάτι το οποίο σου προκαλεί –στην καλύτερη- απίστευτη νευρικότητα. Και άντε και εσύ σαν άντρας, και εκ φύσεως πιο κουλ και χαλαρός, να αντιμετωπίζεις πιο νορμάλ την κατάσταση. Εμάς, μου λες τι να κάνουμε; Γιατί κάθε φορά που υπάρχει στο πρόγραμμα πρώτο ραντεβού, η ψυχική μας υγεία δέχεται πολύ σοβαρά πλήγματα.

Ο λόγος; Το άγχος να πάνε όλα τέλεια. Κάτι που φυσικά απαιτεί τον απόλυτο έλεγχο των λεπτομερειών. Με το δικό μας ιδιαίτερο τρόπο. Θέλεις να μάθεις ποιος είναι αυτός;

 

Κίνηση πανικού #1

Μπορεί να πηγαίνουμε για ψώνια κάθε μέρα. Πραγματικά. Όσο έχουμε λεφτά θα το κάνουμε. Ακόμη και με ένα ευρώ ίσως αγοράσουμε μισή κάλτσα. Αλλά θα το κάνουμε. Έλα όμως που την κρίσιμη εκείνη ώρα, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ! Δεν είναι η έλλειψη ποσότητας. Είναι η αέναη προσπάθεια να μαντέψουμε τι μπορεί να θέλεις. Το αποτέλεσμα είναι οι στοίβες πάνω στο κρεβάτι, αμέτρητες αλλαγές, φωτογραφίες σε φίλες -ίσως κάποιο κλάμα- και όλα αυτά γιατί; Για να βάλουμε τελικά τζιν και λευκό T-shirt.

giphy downsized

 

Κίνηση πανικού #2

Έχεις αποτριχωθεί ποτέ… ολόκληρος; Εμείς σίγουρα για το πρώτο ραντεβού -αν και υπάρχει και η θεωρία της μη αποτρίχωσης για να μην παρασυρθείς. Και όταν λέω αποτρίχωση, δεν εννοώ στα προφανή σημεία αλλά οπουδήποτε υπάρχει έστω και η υποψία χνουδιού. Ναι, ίσως νιώσεις την ανάγκη να χώσεις το δάχτυλό σου στην μύτη μου. Να μην είναι υπέροχη;

Ιδού ένας λόγος που μπορεί να σε σπρώξει στο κέρατο

shaveee

 

Κίνηση πανικού #3

Τι κι αν όλο το χρόνο κυκλοφορούμε ανάμεσά σας πανέμορφες με ένα απλό μαύρο μολύβι και λίγη μάσκαρα; Όοοοοοχι. Τώρα που θα βγούμε ραντεβού θα βαφτούμε σαν κλόουν. Θα δοκιμάσουμε ό,τι κουλό trend έχουμε διαβάσει, τελικά θα αναγκαστούμε να ξεβαφτούμε και το πιο πιθανό είναι να έρθουμε με μούρη κόκκινη σαν να τρώγαμε μπουνιές.

Κι όμως υπάρχει: Αυτή είναι η στάση που σιχαίνονται ΕΞΙΣΟΥ άντρες και γυναίκες

makeupppp

 

Κίνηση πανικού #4

Είναι η στιγμή που σκεφτόμαστε ότι πιθανότατα να μην εμφανιστείς στο ραντεβού. Εκεί μας λούζει κρύος ιδρώτας οπότε και καταφεύγουμε στο απαραίτητο stalking. Πού έκανες check in τις δύο τελευταίες ώρες; Μήπως είσαι ενεργός στο Messenger κάτι που σημαίνει ότι… μιλάς με άλλη; Καταλαβαίνεις. Ένα μίνι σενάριο έχει ήδη φτιαχτεί στο μυαλό μας.

tsalking

 

Κίνηση πανικού #5

Έχουμε ντυθεί, έχουμε βαφτεί, ένα τελευταίο τσεκ στην… μασχάλη! Θέλουμε να είμαστε μυρωδάτες, και με τόσο άγχος είναι κομματάκι δύσκολο. Όσο τραγική κι αν σου φαίνεται η κίνηση, να ξέρεις ότι κατά 99% γίνεται. Λυπάμαι.

orig 20856179.jpg



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved