Υπάρχουν μερικές τροφές που σε βοηθούν να μυρίζεις ωραία

Και δυστυχώς εκείνες που λατρεύεις ΔΕΝ βρίσκονται στη λίστα. 

Παράπονο δεν έχεις: Όποτε μαθαίνω οτιδήποτε περί σεξ, σχέσεων και ερευνών, σε ενημερώνω πάραυτα καθότι θέλω να βρίσκεσαι πάντα στην καρδιά των εξελίξεων. Μόνο που αυτή τη φορά νιώθω βαθιά μέσα μου ότι θα σε απογοητεύσω.

Σύμφωνα λοιπόν με τους επιστήμονες, η μυρωδιά ενός ανθρώπου, παίζει πολύ βασικό ρόλο στο πόσο επιθυμητός θα είναι στο αντίθετο φύλο. Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι και λίγες οι φορές, που συνδέουμε έναν άνθρωπο με μία συγκεκριμένη οσμή, και δεν εννοώ απαραίτητα το άρωμά του. 

 

 

Μία νέα έρευνα λοιπόν, σου αποκαλύπτει ποιες τροφές θα πρέπει να προτιμάς, προκειμένου η φυσική σου μυρωδιά -ξέρεις, αυτή που εκκρίνει το σώμα σου- να σου εξασφαλίσει περισσότερα ραντεβού.

Κι όμως υπάρχει: Αυτή είναι η στάση που σιχαίνονται ΕΞΙΣΟΥ άντρες και γυναίκες

Λυπάμαι, αλλά αν είσαι λάτρης του κρέατος και άλλων… λιπαρών αμαρτιών, αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω δε θα σου αρέσουν. Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα, η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών βελτιώνει κατά πολύ την οσμή του σώματός σου, κάτι που σε κάνει πιο ελκυστικό στο αντίθετο φύλο.

9967

Τι σκέφτονται οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της αυτοϊκανοποίησης;

Τα καλά νέα είναι το κρέας και τα παράγωγά του δεν είναι τα πλέον καταστροφικά στη συγκεκριμένη λίστα. Τα κακά είναι ότι αν δε θέλεις να μείνεις μόνο σου για μια ζωή, θα πρέπει να ελαττώσεις κατά πολύ το ψωμί και τα ζυμαρικά τα οποία είναι με διαφορά ό,τι χειρότερο. Λυπάμαι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved