Τα 4 πράγματα που ξενερώνουν τη γενιά των 30 στο σεξ

Mία νέα έρευνα χτυπάει καμπανάκια.

Η κοινωνία, η καθημερινότητα και γενικά η ζωή, περιστρέφονται γύρω από δύο πράγματα: Το φαγητό και το σεξ (με αυτή τη σειρά σαφώς). Για το φαγητό δεν είμαι ειδική να μιλήσω -δεν ξέρω να μαγειρεύω αλλά είμαι σε θέση να εκτιμήσω το καλό, ή και όχι, φαγητό- οπότε λέω να καταπιαστώ με το σεξ, που σίγουρα έχω περισσότερα να πω.

Συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με το σεξ μέχρι να γίνει και παραλείπουμε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο: Τι κάνουμε στο διά ταύτα; Τι γίνεται στο κρεβάτι; Πώς θα συμπεριφερθούμε για να περάσουμε καλά; Μήπως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να καταστρέψουν τα πάντα;

Δεν ξέρω αν σε τάραξα αρκετά, αλλά έχω να σου πω ότι δυστυχώς υπάρχουν αμέτρητα πράγματα που μπορούν να πάνε το σεξ από το κακό στο χειρότερο. Με λίγα λόγια, την κρίσιμη στιγμή να ξενερώσεις μέχρι αηδίας και τελικά όλη η βραδιά να πάει χαμένη.

 giphy downsized

Έρευνα: Όσο πιο άσχημος ο άντρας, τόσο πιο ευτυχισμένη η γυναίκα

Και επειδή δεν μπορώ να μιλάω αόριστα και να σε πανικοβάλλω χωρίς λόγο η παρακάτω έρευνα σου παρουσιάζει τα βασικά turn offs που ταλαιπωρούν τον μέσο 30άρη σήμερα. Με λίγα λόγια: Τι είναι αυτό που σε ξενερώνει μάνα μου κατά τη διάρκεια του σεξ;

5.000 singles έλαβαν μέρος, σε έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, και τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Το 82% απάντησε ότι ξενερώνει με την… πολυλογία (το μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν), το 74% με την έλλειψη πάθους (λογικό), το 63% με την… ακινησία (σύνδρομο αστερία) και το 62% με το κακό φιλί (μεγάλο ποσοστό… αδίκως θα έλεγα).

Όσο πιο γομαράκι, τόσο πιο μαναράκι

Στην αντίπερα όχθη, τα τρία πιο… ερεθιστικά χαρακτηριστικά είναι τα εξής: Ο ενθουσιασμός, η χημεία και το σωστό και τίμιο φιλί (άντε πάλι). Συμπέρασμα: Η γενιά μας είναι τρυφερή και αγαπησιάρα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved