Έρευνα: Όσο πιο άσχημος ο άντρας, τόσο πιο ευτυχισμένη η γυναίκα

ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ;

Ξέρω -και το βροντοφωνάζω μάλιστα- ότι σε μία σχέση ή αν θέλεις σε μία… σύζευξη δύο ανθρώπων, το τελευταίο ίσως που παίζει ρόλο είναι η εμφάνιση. Και αν για εσάς τους άντρες τον όρκο δεν τον παίρνω, για τις γυναίκες μπορώ να σε διαβεβαιώσω. Μη σου πω και το… ακριβώς αντίθετο.

Μία νέα έρευνα λοιπόν, την οποία και ανακάλυψα πρόσφατα στο θαυμαστό κόσμο του κυβερνοχώρου, το αποδεικνύει: Όσο πιο άσχημος είναι ο άντρας, τόσο πιο ευτυχισμένη είναι η γυναίκα. Και πριν αντιδράσεις, σου εξηγώ.

113 νιόπαντρα νεαρά ζευγάρια τέθηκαν… επί τάπητος, απαντώντας σε ερωτηματολόγιο σχετικά με την επιθυμία τους για άσκηση, δίαιτα και γενικά καλλωπισμό. Στη συνέχεια, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, βαθμολογήθηκαν ανάλογα με τα εμφανισιακά τους προσόντα.

zachhhhhh

8 βασικά πραγματάκια που ΕΚΕΙΝΗ θέλει να ξέρεις για το στοματικό

Αποτέλεσμα; Όσο πιο ελκυστικός ήταν ο άντρας σε ένα ζευγάρι, τόσο πιο… υστέρω (με την καλή έννοια) ήταν η γυναίκα. Πράγμα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι η σύζυγος του σέξι και ωραίου, είναι υποχρεωμένη να διατηρείται και εκείνη σε καλή κατάσταση, προκειμένου να μη χάσει… το «ξερολούκουμό» της. Και τι σημαίνει αυτό; Δίαιτα, γυμναστική, μαλλιά, ρούχα και γενικότερα ένα άγχος καθημερινό με στόχο την επίτευξη της τελειότητας (η φάση είναι ακόμα πιο σκληρή αν η γυναίκα είναι αισθητά λιγότερο εμφανίσιμη από τον άντρα).

Εφόσον λοιπόν η διαρκής προσπάθεια κάποια στιγμή καταντάει βαρετή και κουραστική -μέχρι και τα αγγελάκια της Victoria’s Secret κάνουν διαλείμματα και χλαπακιάζουν ανηλεώς (αυτές το λένε όχι εγώ)- η σχέση και ο γάμος επηρεάζονται ανάλογα: κάποια στιγμή απλά δεν αντέχεις άλλο. Αποτέλεσμα; Η επιλογή λιγότερου ελκυστικού άντρα είναι μονόδρομος, γιατί έτσι και ο εγωισμός μας παραμένει άθικτος, και μπορούμε να φάμε μία σοκολάτα σαν άνθρωποι.

giphy 1

Ευτυχισμένοι όσοι έχουν κοπέλα-τσέπης

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δεις στο δρόμο καλλονή με κάποιον τύπο που δεν είναι στα... κυβικά της, θα ξέρεις!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved