Το PornHub έπαθε CIA: Από τον Απρίλιο θα ζητάει ηλικία, τηλέφωνο και διεύθυνση

Αλλάζουν όλα στην τσοντοϊεροτελεστία. Ευτυχώς όχι εδώ.

Ας μην λέμε ψέματα μεταξύ μας. Σύμφωνα με εκατοντάδες έρευνες εκεί έξω, οι άντρες σκεφτόμαστε το σεξ 233 ώρες το 24ωρο. Μέσα σε αυτές τις ώρες, όταν δεν κάνουμε σεξ με εκείνη κάνουμε μόνοι μας. Και πολύ μας αρέσει που υπάρχει αυτός ο μαγικός κόσμος της τσόντας, έτσι για να σπάει η μονοτονία και να βρίσκουμε ολιγόλεπτη παρηγοριά σε εκατομμύρια βίντεο.

Πάνε αυτά όμως. Τέρμα οι μαλακίες. Κυριολεκτικά.

Χώρια που κάνει καλό ο αυνανισμός.

Όσοι κάνατε το λάθος να αφήσετε την Ελλαδίτσα και να αναζητήσετε την τύχη σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, την κάτσατε. Από τον Απρίλιο τίθεται σε εφαρμογή το AgeID System. Τι σημαίνει αυτό; Ότι βλέπεις πορνό ΜΟΝΟ κάνοντας login και αφού δώσεις αριθμό κινητού, διεύθυνση και ηλικία.

Γιατί γίνεται αυτό; Για να μην μπαίνουν οι πιτσιρικάδες κάτω των 18 σε ιστοσελίδες. Όποιος κάνει το λάθος να κάνει τσατσιά στην Κυβέρνηση, πέφτει πρόστιμο 250.000 λίρες. Και εκεί δεν είναι όπως εδώ που λες «έχω θείο στην Ασφάλεια». Σου παίρνει ο διάολος τον πατέρα.

discover why men watch porn so much


Αυτή η αλλαγή είναι στα πλαίσια της νομοθεσίας για το Digital Economy Act 2018, όπου έχει ως στόχο να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα του καθενός. Οκ, καλό το κίνητρο δεν λέμε, αλλά να κόψουμε και τον αυνανισμό; Μήπως πάει πολύ; Αν αύριο αυτό γίνει εδώ, θα γίνει πανικός και θα γίνουν πορείες στο Σύνταγμα.

Κουράγιο. ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved