Η στάση, της στάσης, την στάση, ω οργασμέ!

Μία γκουρού αποκαλύπτει την πιο αποτελεσματική στάση που (δυστυχώς) πρέπει να πάρεις. 

Ναι εντάξει ξέρω: Στον οργασμό έχει σημασία η χημεία, η τεχνική και φυσικά η καψούρα. Συμφωνώ απόλυτα. Έλα όμως που δε ζούμε σε παραμύθι και καμιά φορά θα πρέπει να προσεγγίζουμε το θέμα και λίγο πιο… πρακτικά.

Ως γνωστόν, ο γυναικείος οργασμός είναι πιο δύσκολος, πιο μπελαλίδικος και πιο σπάνιος. Αυτό φυσικά σου δημιουργεί ένας άγχος και μία μικρή (ίσως) αμφισβήτηση για τον εαυτό σου και τις σεξουαλικές σου επιδόσεις, όταν τελικά το πολυπόθητο δεν επιτευχθεί.

Κι όμως, υπάρχει λύση η οποία είναι πιο απλή από όσο περίμενες, και η οποία σου υπόσχεται να της χαρίσεις απλόχερα τους καλύτερους οργασμούς της ζωής της. Το μυστικό είναι στη στάση, μιας και η sex expert Annabelle Knight, απεφάνθη ότι υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη η οποία θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτέλεσματα.

Ετοιμάσου λοιπόν να ξενερώσεις: Η στάση είναι η ιεραποστολική ή vanilla (ή Θανάσης ή Θάνος), στάση η οποία αποφεύγεται από τους άντρες με πάθος και αυταπάρνηση.

Η μία και μοναδική τροφή που θα σε κάνει τίγρη

giphy


Παρόλα αυτά, η Knight τονίζει, ότι η στάση αυτή είναι η μοναδική που επιτρέπει κάθετη διείσδυση και άρα αυξάνει τις πιθανότητες για κολπικό οργασμό. Λυπάμαι που σου το είπα απότομα, αλλά δεν έβρισκα άλλο τρόπο.

Όσο πιο αστειάτορας, τόσο πιο πολλοί οι οργασμοί που μπορείς να της προσφέρεις

Vanilla, το λοιπόν, παιδιά...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved