Τι πιστεύει η δικιά σου για τα social media σου;

Ξεκινάμε από τα βασικά: ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ SOCIAL MEDIA.

Καταρχάς, να είσαι σίγουρος πως η κοπέλα σου κάνει τα social media σου «φύλλο και φτερό» (σε περίπτωση που δεν σου περνούσε από το μυαλό). Ξέρει ποιοι είναι οι followers σου, πού έχεις κάνει λάικ, πού έχεις κάνει comment, ενώ με μια έξυπνη κίνηση μπορεί να τσεκάρει και τις «αναζητήσεις» σου.

Η ερώτηση του τύπου: «Μπαίνεις λίγο στο προφίλ μου να δω πώς εμφανίζεται;» μεταφράζεται σε «θα γείρω λίγο το κεφάλι μου και με το που θα πατήσει στη λέξη “αναζήτηση”, θα δω τις πρόσφατες αναζητήσεις του». Πώς σου φάνηκε;

Πανέξυπνο –μπορείς να το κάνεις κι εσύ στο εξής.

Σε κάθε περίπτωση, σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχεις social media.

tenor

 

Ναι, το ξέρω, δεν σε νοιάζει, εσύ θα έχεις ο κόσμος να χαλάσει. Ωστόσο, εγώ οφείλω να σου εξηγήσω τους λόγους. Διάβασέ τους και άστους να πέσουν χάμω, ρε αδερφέ.

Ο εφτάλογος της άρνησης

1# Ανεβάζεις πολύ content; Η σκέψη της αυτόματα είναι: «Ανεβάζει για να του κάνουν λάικ και να του στέλνουν μηνύματα και να μιλάει στο chat με άλλες».

2# Δεν ανεβάζεις, αλλά μπαίνεις συχνά για να «τσεκάρεις»; Η σκέψη αυτόματα είναι: «Δεν ανεβάζει, αλλά μπαίνει συχνά, άρα ΣΙΓΟΥΡΑ τα κάνει ΟΛΑ στο chat».

3# Δεν ανεβάζεις πολύ content; Η σκέψη αυτόματα είναι: «Δεν ανεβάζει αλλά τα κρατάει ακόμα, για να κάνει το comeback όταν χωρίσουμε. Μη χάσει και το έτοιμο υλικό…».

4# Ανεβάζεις τραγούδι που παραπέμπει σε καψούρα; Η σκέψη αυτόματα είναι: «Το ανέβασε γιατί σκέφτεται την πρώην του».

5# Φαίνεσαι «ενεργός» στο Messenger στις 04.00 τα ξημερώματα, ενώ είπες ότι θα κοιμηθείς από τη 01.00; Η σκέψη αυτόματα είναι: «Κάνει chat με άλλη».

6# Έχεις στο mute τις ειδοποιήσεις; Η σκέψη αυτόματα είναι: «Κάνει chat με άλλη».

7# Διαβάζεις τα μηνύματα στο κινητό μόνο όταν η γωνία στην οποία κάθεται δεν της δίνει ορατότητα στην οθόνη. Η σκέψη αυτόματα είναι: «Κάνει chat με άλλη».

eyeye

 

Μπρος γκρεμός και πίσω Insta

Είναι αλήθεια, μια γυναίκα δεν μπορείς να την πιάσεις πουθενά. Αλλά αυτό το ξέρεις ήδη (ελπίζω). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις τον τρόπο να τη διαχειριστείς.

Το γεγονός πως οι εποχές έχουν αλλάξει και το «παιχνίδι» γίνεται μέσα από τα social, το ξέρει κι εκείνη τόσο καλά, όσο κι εσύ ο ίδιος. Αν μάλιστα, έχει λάβει ουκ ολίγες φορές μηνύματα «πεσιματικής», τότε ένας λόγος παραπάνω για να ζει με τις αμφιβολίες της.

Και στο λέω εγώ, που πριν μια βδομάδα ρώτησα έναν φίλο: «Έχεις κάποιο dating app;», για να μου απαντήσει: «Τι να το κάνω; Αφού έχω Instagram. Εκεί γίνεται όλη η δουλίτσα». Φαντάζεσαι πώς νιώθω από εκείνη τη στιγμή, κάθε που αντιλαμβάνομαι ότι ο φίλος μου είναι στο Instagram; Βλέπεις, δεν φταίμε εμείς που έχουμε άντρες -ελεύθερους- φίλους και μας «ξερνάνε» τι παίζει στην αγορά.

Για αυτό, την επόμενη φορά που θα πατήσεις λάικ σε μία φωτογραφία στο Instagram, σκέψου το διπλά. Όχι μόνο για την κοπέλα σου, που μπορεί να το δει, να συγχυστεί, να μη σου πει τίποτα και λίγο λίγο να χτίσει μια άμυνα που θα καταλήξει σε ένα μεγαλοπρεπές… ξενέρωμα. Αλλά και για τους φίλους της, που θα το δουν και θα της πουν: «Καλά ο Χ γιατί έκανε λάικ σε αυτήν;». ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ.

Ναι, αυτά τα σχόλια παίζουν και από τις γνωστές-άγνωστες κουτσομπόλες, αλλά και από «φίλους» που πολύ θα ήθελαν να είναι… στη θέση σου. Τουτέστιν, να βγαίνουν εκείνοι με την κοπέλα σου.

Και τώρα πάμε στο πιο κρίσιμο ερώτημα: Μήπως η κοπέλα σου δεν ασχολείται με το τι κάνεις στα social media σου;

1# Σου έχει ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη. Χμ.

2# Περνάει καλά με τα δικά της social. Χμμμμ…

3# Σε έχει γραμμένο.

200w d


Να θυμάσαι κάτι: Τα social έχουν -κυρίως- κλείσει σπίτια. Μήπως να ξεκολλήσεις από την οθόνη του κινητού σου και τα stories που ανεβάζουν τα κορίτσια της… διπλανής πόρτας και να «δουλέψεις» λίγο παραπάνω τη σχέση σου; Μήπως να χαζεύεις απλά τα stories των κολλητών σου και ό,τι ποστάρεις να το σκέφτεσαι διπλά; Αν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις τη σχέση σου, ίσως να εξετάσεις την εξάρτησή σου από τα social media σου ή/και να σκεφτείς πώς θα ήθελες η κοπέλα σου να αντιδρά σε αυτά.

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς πως οι γύπες είναι πολλοί περισσότεροι από όσοι (ενδεχομένως) πιστεύεις… Ακόμη κι αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved