Κοιμήσου, δεν θα στείλει (γυμνή φωτογραφία)

Εκτός κι αν το χειριστείς όπως πρέπει. 

Ο κόσμος του smartphone έχει δημιουργήσει κάποιες επιπλέον ανάγκες ή μάλλον επιθυμίες τις οποίες παλαιότερα ούτε που θα τολμούσαμε να σκεφτούμε. Μία από αυτές, είναι και η αποστολή γυμνών φωτογραφιών, κάτι το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο στις μέρες μας, μιας και αρκεί το κινητό σου και φυσικά τα ανατομικά σου προσόντα για να γίνει η δουλειά.

Έχω αναφερθεί στο παρελθόν στις γυμνές φωτογραφίες που στέλνεις εσύ και οι οποίες καλώς ή κακώς δεν εκτιμώνται και τόσο πολύ, μιας και η γυναίκα ως γνωστόν δεν ανήκει στα οπτικά όντα του πλανήτη τούτου.

Δες κι αυτό: Τι κάνεις όταν το κορίτσι δεν έχει όρεξη για σεξ;

 

selfieeee

 

Σε αντίθεση με σένα, που για κάποιο λόγο-μάλλον γενετικό-η όρασή σου συνδέεται έντονα με τις σεξουαλικές σου ορμές, για να το πω και πιο κομψά. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι αν θα παρακολουθήσεις τσόντες ή θα χαζέψεις φωτογραφίες στο ίντερνετ, αλλά αν θα καταφέρεις την τύπισσα που ψιλοβγαίνετε να σου στείλει τη… γυμνή της αλήθεια.

Να ξεκαθαρίσω ότι υπάρχουν γυναίκες που αρνούνται πεισματικά να το κάνουν. Είναι θέμα αρχής και οφείλεις να το σεβαστείς. Υπάρχουν κι άλλες που δεν έχουν τέτοια κολλήματα, αρκεί να τους εμπνεύσεις την εμπιστοσύνη.

Σοφία, ποιες είναι οι ΠΡΩΤΕΣ ερωτήσεις που κάνεις σε έναν άντρα;

scarlettttt


Το παν σε τέτοια ζητήματα είναι ο σωστός χειρισμός. Διαφοροποιείται με το ψέμα, κι αυτό θα πρέπει να το κάνεις σαφές. Επίσης, οποιαδήποτε υπόνοια καφρίλας ή πίεσης δυστυχώς λειτουργεί αρνητικά. Στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσω, ότι σε καμία γυναίκα δεν αρέσει το αντικείμενο του πόθου της να ερεθίζεται στη θέα άλλων γυναικών, ακόμα κι αν αυτές είναι πορνοστάρς, ναι τις μισούμε όλες, γιατί πολύ απλά ο γυναικείος εγωισμός είναι ανυπέρβλητος και πολλές φορές καταστροφικός.

Μπορείς λοιπόν να ξεκινήσεις με μία μικρή αποθέωση σωματικών και μη προσόντων. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει να τη θαυμάζουν-και δεν εννοώ για το μυαλό και το πόσο καλός άνθρωπος είναι. Ναι, προφανώς και όλες θέλουμε να ακούσουμε πόσο ωραίο στήθος ή κ**ο έχουμε και όποια ισχυριστεί το αντίθετο είναι απλά ψεύτρα.

 

photoooo

 

Με λίγα λόγια, αν πιαστείς από εκεί, μπορείς να ξεδιπλώσεις το κουβάρι της αποπλάνησής της ξεκινώντας με την εξής φράση: «Στείλε μου μία φωτογραφία σου να δω το όμορφο προσωπάκι σου». Θα τη στείλει. Εκτός κι αν έχει βγάλει 15 σπυριά και έρπη. Και αφού γίνει το πρώτο βήμα, μπορείς να συνεχίσεις το ίδιο… έμπειρα και μουλωχτά: «Μακάρι να ήσουν εδώ να σε αγκάλιαζα. Σε σκέφτομαι συνέχεια…μπλα μπλα μπλα».

Και μιας και το έδαφος είναι κατάλληλο, ζήτα το. Ή θα σου στείλει ή θα φας χυλόπιτα. Μισή ντροπή δική σου και η άλλη μισή δική σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved