Πώς προκύπτει το σεξ δίχως αύριο;

Μια έρευνα ρίχνει φως στη πραγματικότητα των one-night stands.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, η σεξουαλική ξηρασία έχει αγγίξει ανησυχητικά επίπεδα, ψάχνεις απεγνωσμένα μία γυναίκα να κάνεις σεξ –όχι ότι δεν είσαι παιδί των σχέσεων- αλλά αν η αποχή σου συνεχιστεί, πιθανότατα να πάθεις κάτι κακό. Σενάριο γνωστό και καθόλου σπάνιο. Είναι αυτή η μάστιγα που πλήττει τον μέσο Έλληνα και όχι μόνο, σε μία εποχή που με το ζόρι βγαίνεις για ποτό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πάντα διέξοδοι για να μπορέσεις να εξυπηρετηθείς και να κάνεις τη δουλίτσα σου.

Κι αν οι σχέσεις είναι δύσκολες και περίπλοκες, το one night stand -ναι η γνωστή ξεπέτα- αποδεικνύεται σωτήριο για όλες τις μοναχικές καρδιές εκεί έξω. Και άντε και το έχεις σαν σκέψη στο μυαλό. Πώς θα το κάνεις πράξη; Θα πας στα σωστά μέρη ή μόνο μέσω Tinder ό,τι κάνεις; Λοιπόν υπάρχει έρευνα ειδικά αφιερωμένη σε σένα, η οποία θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Το ερώτημα είναι, πού έχεις γνωρίσει το… one night stand σου. Και οι απαντήσεις είναι οι εξής:

Kαι κάτι σημαντικό: Δεν έχεις όρεξη για σεξάκι ε; Δες εδώ.

giphy downsized 2

 

  • Το 15% απάντησε ότι συνάντησε το hook up του στο δρόμο. Δεν ξέρω ρε παιδιά πώς ακριβώς την εννοεί τη γνωριμία το σημαντικό αυτό ποσοστό καταμεσής του δρόμου, όπως επίσης δεν έχω ιδέα πώς μπορεί να γίνει. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι να τη δεις, να πάθεις ντουβρουτζά και να της πεις κάτι. Η πιθανότητα να μη σε πει κάγκουρα είναι μικρότερη από το… 1% οπότε θα σου πρότεινα να μην ακολουθήσεις αυτή την μέθοδο. Είναι που δεν παίζεις και σε ταινία διάολε.

Και αυτό για να μορφωθείς: 5 πράγματα που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ όταν με βγάζεις για φαγητό

 

  • Ελάχιστα πιο κάτω, με 14% έρχεται το μπαρ και το πάρτι. Εδώ μάλιστα να το καταλάβω. Μουσική, ποτό και έντονη διάθεση για φλερτ. Σίγουρα πιο ασφαλές από το παραπάνω και σίγουρα πιο αποδοτικό. Γιατί κακά τα ψέματα, ειδικά σε πάρτι ο κόσμος πηγαίνει και για το σεξ. Ή έστω τη γνωριμία. Το add στο Facebook ρε αδερφέ. Το οποίο μελλοντικά θα οδηγήσει στο σεξ. Μια χαρά.

  • Το 11% απάντησε ότι γνώρισε το one night stand του σε ξενοδοχείο! Πραγματικά συγνώμη αλλά αδυνατώ να καταλάβω. Παρόλα αυτά, το ποσοστό είναι αρκετά μεγάλο για να το αγνοήσω. Το πιο πιθανό, είναι κατά τη διάρκεια κάποιου event ή ποτού -πας συχνά για ποτό σε ξενοδοχεία;

sexxxxx

 

  • Και συνεχίζω εντυπωσιακά και με ενθουσιασμό. Το 9% κάνει γνωριμία με σκοπό το σεξ σε club, αν και το clubbing στην Ελλάδα έχεις κάπως πεθάνει, και φυσικά (το 8%) κάνει τη δουλίτσα του σε γάμους και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτούς-θα μπορούσε να είναι και σε υψηλότερη θέση. Ακολουθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το γυμναστήριο και τα μουσεία (μωρέ πάνε καλά;).

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι ότι μόλις το 2% έχει κάνει γνωριμία -με κατάληξη στο σεξ- μέσω dating app (αυτό μάλιστα, είναι έκπληξη).

Και τώρα το ζουμερό: Η ίδια έρευνα δίνει και τη συχνότητα με την οποία οι νέοι κάνουν one night stand ανά χώρα.

 Και ένας προβληματισμός: Τι κάνεις, μεγάλε, όταν η αδερφή της κοπέλας σου είναι πανέμορφη;


Η Κίνα και η Κροατία είναι οι ερασιτέχνες του θέματος καθώς η πλειοψηφία έχει κάνει μόλις 1 one στη ζωή της, ακολουθούν η Ιταλία και η Νέα Ζηλανδία με 2, η Αργεντινή, η Γαλλία και η Μαλαισία με 3, η Ινδία και η Νότιος Αφρική με 4, η Ιρλανδία και η Ολλανδία με 5, η Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ και η Ελλάδα με 6 (είμαστε κάπως ερωτίλοι όσο να πεις), η Αυστραλία και ο Καναδάς με 7 και στην κορυφή με 8 η Γερμανία, οι ΗΠΑ και η Κύπρος (καλό)!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved