Κοιμήσου ήσυχος: Η κοπέλα σου δεν φλερτάρει όταν βγαίνει έξω

Τουλάχιστον αστείο.

Η κοπέλα σου βγαίνει με τις φίλες της και εσύ είσαι σίγουρος πως είναι Κυρία –με Κ κεφαλαίο. Κάθεται «αγία» στο μπαρ και δεν τρέχει τίποτα. Στο μπαρ το Ναυάγιο, κούνια που σε κούναγε, θα σου πω εγώ, φίλε μου. Αλλά ας μην προτρέχουμε. Ας σε βάλω στο κλίμα σιγά και ταπεινά, για να σου εξηγήσω ακριβώς τι γίνεται, σε περίπτωση που άλλα νομίζεις και άλλα συμβαίνουν. Γιατί όντως: Άλλα νομίζεις και άλλα συμβαίνουν. Θα προσπαθήσω να ταξινομήσω τα περιστατικά, ώστε να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Αρχικά περιγράφω το σκηνικό, για να μπορέσεις να το κάνεις εικόνα:

Σου ανακοινώνει ότι θα βγει με μια φίλη της -και φυσικά δεν είσαι καλεσμένος. «Θα είμαστε οι δυο μας με τη Γεωργία, αγάπη μου, δεν γίνεται να έρθεις». Και να σου η «στολή» (τουτέστιν ντύσιμο με 100% επιτυχία) και να σου πρώτη μούρη στο μπαρ. Έρχονται τα ποτά, έρχεται και ο Χ τύπος να καλησπερίσει, κρατώντας τρία σφηνάκια. Τι μπορεί να συμβεί μετά:

α. Πιάνει το σφηνάκι, το ακουμπάει στο μπαρ, λέει «ευχαριστούμε πολύ» και με ένα βλέμμα κάνει κατανοητό ότι τα κεράσματα εδώ δεν είναι ευπρόσδεκτα. Στο backround παίζει το «Κανείς εδώ δεν τραγουδάει, κανένας δεν χορεύει» (ούτε πρόκειται να π***ξει).

β. Πιάνει το σφηνάκι, τσουγκρίζει, χαμογελάει, κατεβάζει το σφηνάκι, λέει «ευχαριστούμε πολύ» και συστήνεται. Στο backround παίζει το «It’s raining men» και η συνέχεια εξαρτάται από το πόσο δυνατός παίκτης είναι ο Χ τύπος.

Supernatural Dean


Διαλέγεις και παίρνεις. Τα παραπάνω είναι απλώς μία περιγραφή του μπορεί να συμβεί.

 

Στο δια ταύτα

Αρχικά θα πρέπει να απαντήσεις μόνος σου στην ερώτηση: «Θέλω η κοπέλα μου να φλερτάρει;». Μετά θα πρέπει να διερωτηθείς: «Εγώ θέλω να φλερτάρω;». Διότι αγαπητέ, δεν γίνεται εσύ να θέλεις, αλλά για την άλλη να μη θέλεις. Γενικώς, να φέρεσαι όπως θέλεις να σου φέρονται. Διότι η γκόμενα, λίγο ξύπνια αν είναι, θα το πιάσει και θα προσπαθήσει να εναρμονιστεί με αυτό –αν ενδιαφέρεται για την «επιβίωση» αυτής της σχέσης. Αν εσύ είσαι στην κοσμάρα σου, μην περιμένεις η κοπέλα σου στο μπαρ να κοιτάει στα μάτια τη φίλη της σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος στο χώρο.

Και συνεχίζω. Τι εννοούμε φλερτ. Διότι για εσένα φλερτ μπορεί να είναι και το «καλησπέρα, ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω». Ωστόσο, γενικά, το «αν μιλήσεις σε άλλον, θα σου κόψω τα πόδια», καλό είναι να μην ειπωθεί. Από την άλλη, ξεκαθαρίζω ότι δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι είτε ένας άντρας είτε μία γυναίκα, που βρίσκονται σε σχέση, όταν βγουν κατά μόνας μπορούν να μιλήσουν με τις ώρες με κάποιον άγνωστο. Ούτε έχουν καμία δουλειά να μάθουν με τι ασχολείται, ούτε τα ενδιαφέροντα αυτού του Χ τύπου. Αυτό είναι φλερτ. Δεν βγήκαμε να πιούμε ποτά και να κάνουμε κοινωνιολογικές συζητήσεις. Βγήκαμε για να δούμε τους φίλους μας. Αν προκύψει «πέσιμο», καλό είναι αυτό να απωθείται.

Διάβασε λίγο και τα 4 τεράστια «ΜΗΝ» που ισχύουν όταν κάνεις πέσιμο


Μια μεγάλη αλήθεια

Παίζει ρόλο ποιος κάνει την προσέγγιση –όπως πολύ καλά ήδη ξέρεις. Διότι κι εσύ άλλες σκέψεις θα κάνεις αν έρθει το ξανθό, το δίμετρο, το υπερφανταστικό μωρό κι άλλες σκέψεις θα κάνεις αν το κορίτσι που θα σε πλησιάσει δεν είναι απλά του γούστου σου. Ε, το ίδιο φαντάσου ότι συμβαίνει και στην κοπέλα σου. Δεν εννοώ πως αν εμφανιστεί από το πουθενά ο Tom Hardy θα ξεχάσει ότι εσένα σε λένε Μήτσο, αλλά όπως και να το κάνουμε… έναν διάλογο θα τον κάνει. Με λίγα λόγια, δύσκολα θα το κόψει τόσο νωρίς όσο φαντάζεσαι (ή εύχεσαι). Δεν σημαίνει ότι θα κοιμηθεί μαζί του. Όμως, αν το παίζεις τόσο κουλ, όπως μερικοί-μερικοί, ειλικρινά, εύχομαι να μπεις μια μέρα σε ένα μπαρ, να τύχει να τη δεις να μιλάει με κάποιον (που μόλις αντικρίσεις θα σου ανεβεί το αίμα στο κεφάλι), να καθίσεις ήσυχα δύο ωρίτσες να τη δεις να γελάει και να περνάει ωραία και ξέγνοιαστα. Να δούμε αν θα σου αρέσει.

Κλείνοντας, επιστρέφω στον αρχικό συλλογισμό. Η κοπέλα σου είναι επιθυμητό να αρέσει. Όμως, (σχεδόν) καμία γυναίκα δεν ψάχνει την επιβεβαίωση αν ήδη της την παρέχεις. Οπότε σκέψου τι κάνεις (ή τι δεν κάνεις) καλά. Την απάντηση στο αν φλερτάρει, την ξέρεις ήδη. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved