15 παγκόσμιες αλήθειες για την κινηματογραφική ερωτική βιομηχανία

Μια νέα ταινία δημιουργείται κάθε 39 λεπτά και πολλά άλλα που δεν γνώριζες.

Η απελευθέρωση του πραγματικού σεξ θα έπρεπε κανονικά να λειτουργεί αντίρροπα με την ανάπτυξη της βιομηχανίας πορνό. Λάθος. Γίνεται το ακριβώς αντίθετο.

Μιλάμε εν τέλει για δύο έννοιες, που όχι απλά δεν είναι αντικρουόμενες, αλλά μάλλον μοιάζουν να συμβαδίζουν και να λειτουργούν αλληλεπιδραστικά. Όσο πιο εύκολο γίνεται το σεξ στο κρεβάτι σου, τόσο πιο κοντά οδηγείται το κρεβάτι σου στο γραφείο που έχεις στήσει το pc σου.

dc Cover 6hfimir6190lg5i2nthtpi8gt3 20160627165515.Medi


Ζούμε σε έναν πορνογραφικό μικρόκοσμο. Τον διαδικτυακό. Τσόντες παντού. Τσοντοσάιτ, διαφημίσεις, ιοί, κλικ δεξιά, κλικ αριστερά, όλα πορνό. Καλό; Κακό; Υποκειμενικό; Αντικειμενικό; Τα δεδομένα που προκύπτουν από τακτικές, σχετικές έρευνες, μπορείς να τα αμφισβητήσεις; Αποτελέσματα που δείχνουν ότι το πορνό δεν έχει μπει απλά στη ζωή μας. Είναι η ζωή μας. Σε άντρες και γυναίκες, σε 60χρονους και 12χρονους, στο σπίτι ή και στη δουλειά ακόμα, στον υπολογιστή, στο κινητό, στο tablet.


ySEY2my

Πόσο συχνά βλέπουμε πορνό; Ποια είναι τα κέρδη της βιομηχανίας πορνό; Πόσες ταινίες γυρίζονται κάθε χρόνο; Ποιες είναι οι προτιμήσεις του κοινού και ποιες οι πιο περιζήτητες σε αναζήτηση λέξεις; Τέτοιου είδους απορίες, συνολικά 15, σού λύνουμε με τα παρακάτω facts γύρω από την πιο κερδοφόρα και την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία στον κόσμο. Τον κόσμο του πορνό. Δες τες στις φωτογραφίες που ακολουθούν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved