Τα 5 μηνύματα που ΔΕΝ πρέπει να της γράψεις στο Messenger

Αυτά καλό είναι να μην στέλνονται.

Όσο κι αν δε θέλεις να το παραδεχτείς τα social media έχουν πια κατακλύσει την προσωπική μας ζωή, και φυσικά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής. Η εξάπλωση αυτή λοιπόν, έχει δημιουργήσει δύο νέες κατηγορίες ανθρώπων: Αυτούς που τα χρησιμοποιούν για να βγουν κανένα ραντεβού και σε αυτούς που το κάνουν αλλά δεν το παραδέχονται.

Σε περίπτωση λοιπόν που ανήκεις στην πρώτη κατηγορία -που παραδέχεσαι ότι τα social media και ιδίως το Facebook- τα έχεις μπας και χτυπήσεις κανένα γκομενάκι, αρχικά να σε συγχαρώ για το θάρρος σου και στη συνέχεια να σου δώσω κάποιες απλές οδηγίες, διότι ακόμα και το πρώτο μήνυμα που θα στείλεις σε μία γυναίκα, μπορεί να σου στοιχίσει αρκετά.

Έρευνα-σοκ: Τι κάνει ο μέσος 18άρης που (μάλλον) δεν κάνεις εσύ;

 

Οτιδήποτε περιέχει τη λέξη «όμορφη» ή «γλυκιά»

Να ξεκαθαρίσω κάτι: Δε νοιάζει κανέναν ο λόγος για τον οποίο πήρες απόφαση να στείλεις το μήνυμα. Βασικά είμαστε σίγουρες ότι το έκανες επειδή προφανώς σου αρέσουμε, αλλά ΟΚ, δε χρειάζεται να το δηλώσεις. Και άντε και το «όμορφη» να το δεχτούμε, το γλυκιά γιατί;

giphy downsized 2

 

Μονολεκτικά μηνύματα

Μηνύματα τύπου «Θεά», «Τούμπανο» ή «Πανέμορφη» και… τίποτα άλλο, όχι μόνο δεν ενδείκνυνται αλλά καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Σε κάνουν να φαίνεσαι λιγουράκι κι άξεστος. Το κακό είναι ότι πολύ δύσκολα θα λάβεις απάντηση σε ένα παρόμοιο μήνυμα. Εκτός πια κι αν η άλλη είναι ίδιας… ιδιοσυγκρασίας και τελικά κυλήσει ο τέντζερης για να βρει το καπάκι.

Και αυτό το σωτήριο: 4 κινήσεις για να της φύγει η Τσαντίλα


Το μήνυμα το εξαγριωμένο

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν θιγμένο άντρα. Βασικά είναι ξενερωτικό και εντελώς αντιερωτικό. Σε περίπτωση λοιπόν που στείλεις κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα και δε λάβεις καμία απολύτως απάντηση, ή έστω αρνητική, δεν υπάρχει λόγος να εξοργιστείς και να στείλεις κραχτικό μήνυμα. Λίγη αξιοπρέπεια ρε παιδιά.

ojhdjgdjhqwj

 

Το μήνυμα της εξομολόγησης

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία διαφωνία σχετικά με το πόσα θα πρέπει να μοιράζεσαι στα πρώτα μηνύματα και γενικότερα τι θα πρέπει να λες και τι όχι. Σε ένα όμως πράγμα συμφωνούν όλοι: Οι πολλές προσωπικές πληροφορίες με το «καλημέρα», ξεκάθαρα θα σου στοιχίσουν, όχι μόνο ένα πιθανό ραντεβού, αλλά ακόμη και μία απλή ανθρώπινη απάντηση.

Δες και αυτό: 5 πραγματάκια για το στοματικό που τα 'χεις πάρει ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος


Το μήνυμα emoji

Υποθέτω ότι όταν στέλνεις απλά και μόνο μία φατσούλα, δεν έχεις κάποια απαίτηση για απάντηση. Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι τόσο -δε θα σε πω psycho αλλά- ιδιαίτερος και περιμένεις να κάνεις δουλίτσα στέλνοντας emojis, τότε μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Λυπάμαι αλλά με φατσούλες, γυναίκα δεν έβγαλε κανείς. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved