Η Ζωή Μετά (το ντέρμπι)

Ένας οδηγός συμπεριφοράς απέναντι στους χθεσινούς Νικητές και Ηττημένους από τη Γωγώ Φούντα.

Σίγουρα δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία σου, γιατί αφενός δεν είμαι άντρας και αφετέρου ποτέ μου δε φανατίστηκα τόσο με μία ομάδα ώστε η νίκη ή η ήττα της να με επηρεάζει, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δε γνωρίζω από ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που ΜΠΟΡΩ να σου πω, είναι ότι η κοπέλα σου είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα γίνει δέκτης των συναισθημάτων σου, είτε θετικών είτε αρνητικών. Και είναι επίσης ο άνθρωπος που αναλόγως τα συναισθήματά σου θα έχει και αντίστοιχες αντιδράσεις. Εγώ από την πλευρά μου οφείλω να σε προϊδεάσω και κυρίως να σε προετοιμάσω.

 

Σε περίπτωση που είσαι νικητής

Γυρίζεις σπίτι με ύφος χιλίων καρδιναλίων και την καρδούλα σου έτοιμη να σπάσει από χαρά και ηδονή. Εκεί όμως καραδοκεί η καλή σου, η οποία ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νικητή για να κάνετε μαζί το γύρο του θριάμβου. Τα επόμενα λεπτά είναι κρίσιμα γιατί τα γρανάζια του μυαλού της δουλεύουν με ταχύτητες που σπάνε το φράγμα του ήχου.

nshvxsgha

Εκμετάλλευση #1:

Είσαι τόσο μεθυσμένος από τη νίκη που η σκέψη σου είναι θολή. Εκεί πάνω στην ένταση λοιπόν, θα αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να το κάνετε 4 φορές και μάλιστα non stop, ρεκόρ που έχετε να σπάσετε από την πρώτη φορά που κάνατε σεξ. Εσύ δεν έχεις δύναμη αλλά ούτε και θέληση να αντισταθείς, οπότε γίνεσαι το σκεύος ηδονής της για το υπόλοιπο της βραδιάς. Δε σε χάλασε.

hsdjjhghjdghdw

Εκμετάλλευση #2:

Προχωράμε σε πιο χειροπιαστές καταστάσεις. Σε περίπτωση που σου έχει ζητήσει ταξίδι κι εσύ κάθε φορά που το αναφέρει, απαντάς κατηγορηματικά και αμετάκλητα όχι, τώρα είναι η ώρα και η στιγμή να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο. Εκεί πάνω στην τρέλα σου, θα έρθει με το λάπτοπ ανά χείρας, θα έχει ήδη τσεκάρει προορισμό, πτήση και ημερομηνίες, κι εσύ απλά θα δώσεις το ok! Τον άλλο μήνα πετάτε για Λονδίνο.

Εκμετάλλευση #3:

Σε περίπτωση που είναι fashion girl και fashion addicted και όλα αυτά τελοσπάντων, θα στοχεύσει σε κάτι ακόμα πιο χειροπιαστό, όπως τα παπούτσια, τα ρούχα ή γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να φορέσει. Θα σε ρωτήσει όλο νάζι, εσύ θα συμφωνήσεις και ξαφνικά θα σκάσεις ένα μηνιάτικο επειδή σε έπιασε σε μια δύσκολη στιγμή νιρβάνας. Η ζωή είναι άδικη και οι νίκες της ομάδας σου πληρώνονται.

Eκμετάλλευση #4:

Η γυναίκα αυτής της κατηγορίας είναι ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες γιατί αγνοεί το παρόν και σχεδιάζει το μέλλον. «Την Κυριακή θα πάμε να γνωρίσεις τους δικούς μου» σου λέει, εσύ δεν ακούς και πολύ καλά, θέλεις να τσεκάρεις τις αμφισβητούμενες φάσεις, θες να δεις και τις δηλώσεις των σκόρερ, πόσα κομμάτια να γίνεις ο δόλιος; Λες ένα «ναι», μεθυσμένος από το νέκταρ της επιτυχίας και χωρίς καν να το καταλάβεις τρως γιουβέτσι με τα μελλοντικά πεθερικά και τους κουνιάδους. Άβολο.

 

Σε περίπτωση που είσαι ηττημένος

Στο απεύχομαι αλλά πάντα ισχύει ο κανόνας του «κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις». Εσένα λοιπόν μπορεί η ομάδα σου να έχασε, αλλά μάλλον έχεις να κερδίσεις πραγματάκια από την αγάπη σου. Εξάλλου, στα δύσκολα όλοι σε συμπονούν, έτσι δε λέει ο λαός;

cryingggggggggggg

Περίπτωση #1:

Μπαίνεις στο σπίτι καταρρακωμένος, με τα μάτια βουρκωμένα και ένα τεράστιο γιατί να σε βασανίζει. Το μόνο που θέλεις, είναι να κάνεις ένα μπάνιο για να ξεπλύνεις τη ντροπή και να κάτσεις σε εμβρυακή στάση στα πόδια της για να σου χαϊδέψει τα μαλλιά. Ξέρεις κάτι; Θα το κάνει γιατί σε λυπάται. Και θα φτιάξει και το αγαπημένο σου φαγητό.

giphy downsized

Περίπτωση #2:

Σε περίπτωση που θέλεις σεξάκι, αλλά έχεις και τη στενοχώρια σου, τώρα ήρθε η ώρα να την εκμεταλλευτείς εσύ. Πρόσφερέ της το κορμί σου, αλλά όχι την ενέργειά σου, και απαίτησε να σε περιποιηθεί γιατί είναι το μόνο που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Σε περίπτωση που σε γουστάρει, θα το κάνει, αλλά να ξέρεις… δεν είναι σωστά πράγματα αυτά.

Περίπτωση #3:

Και αφού εξετάσαμε την περίπτωση της γλυκιάς και συμπονετικής να σε ενημερώσω ότι υπάρχει πάντα και εκείνη που δε μασάει από αυτά και γενικά δεν ψήνεται και πολύ να σου κάνει τη νοσοκόμα. Οπότε στην προκειμένη, μάλλον θα σε κλείσει σε ένα δωμάτιο να μοιρολογήσεις και θα βγει με τις φίλες της. Εντάξει, απλά δεν μπορούσαν να βάλουν γκολ οι άμπαλοι που υποστηρίζεις, δεν πέθανε και κανένας ρε άνθρωπε.

 

Η περίπτωση ισοπαλίας

Την ισοπαλία θα την πάρει όπως τη συμφέρει, οπότε μάλλον σε βλέπουμε ή για μαραθώνιο σεξ, ή για Κυριακούλα με τους δικούς της. Αυτή αποφασίζει. Δεν έχεις σώσιμο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved