Οι 4 κινήσεις για να της φύγει η Τσαντίλα

Έχει νευράκια; Έχουμε λύσεις.

Μέσα από τη σύγκρουση έρχεται η εξέλιξη. Σωστό και αποδεδειγμένο και μάλιστα με γεγονότα. Η σύγκρουση βέβαια ανάμεσα σε ζευγάρια είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και σίγουρα πιο περίπλοκο. Διότι πολύ απλά, όταν έχεις να κάνεις με εκνευρισμένη ή ακόμα χειρότερα έξαλλη γυναίκα, θα πρέπει να υπολογίσεις και να οργανώσεις τις κινήσεις σου πολύ σωστά, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις τη γκρίνια για τουλάχιστον μια ώρα, τα μούτρα για τουλάχιστον μια μέρα, ή τον αφανισμό… διά παντός.

Γενικά έφταιξες και το ξέρεις. Την έκανες τη γκάφα αδερφέ, η φύση της μας είναι αδιάφορη, και τώρα σα βρεγμένη γάτα προσπαθείς να επανορθώσεις. Τα λόγια στις στιγμές αυτές είναι περιττά. Από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε και το φιλότιμο θα σου πει, και έχει δίκιο πανάθεμά τη! Οπότε κι εσύ, σαν κλασικός άντρας προσπαθείς να βρεις ένα τρόπο να αποφύγεις το λιντσάρισμα και να καλμάρεις κάπως τα νεύρα της. Εδώ σου έχω μερικούς τρόπους, τους οποίους καλό θα ήταν να μη βιαστείς να τους απορρίψεις.

 

 

1. Bάλε ποδιά και την κουζίνα μην τη φοβηθείς

Εντάξει άσε τις αγκαλιές και τις συγνώμες γιατί μάλλον δε θα πιάσουν. Θες να κάνεις κάτι ωραίο και παράλληλα να πιάσει τόπο; Μαγείρεψέ της! Δεν ξέρεις; Να ψάξεις στο google μια ρημαδοσυνταγή και απλά να ακολουθήσεις τα βήματα ρε άνθρωπε. Σημασία δεν έχει αν θα «ακούσει» τη ντομάτα. Σημασία έχει ότι εσύ παλουκώθηκες και έκανες κάτι για εκείνη. Αν μάλιστα το γεύμα συνδυαστεί με λευκό κρασί και κατάλληλη μουσική, τότε η συγχώρεση ίσως είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι. Προσοχή: Μην επαναπαυτείς πριν τη χώνεψη γιατί όταν μία γυναίκα είναι φουσκωμένη είναι άτιμο πράγμα.

 

 

2. Γίνε η Phoebe Buffay της καρδιάς της

Α η αλήθεια να λέγεται: Τίποτα δεν είναι πιο ευχάριστο από ένα ωραίο, περιποιητικό μασάζ. Πάρε τα λάδια της, άναψε και κανένα κερί να έρθει να γίνει το ντουμάνι, βάλε και νερά να τρέχουν και ξεκίνα. Μη διαμαρτυρηθείς, και μην κάνεις το λάθος να σταματήσεις στο 10λεπτο. Φίλε θα ιδρώσεις και δε θα παραπονεθείς καθόλου. Θα τρίβεις μέχρι να πάθεις αγκύλωση στα χέρια. Λυπάμαι. Έφταιξες.

via GIPHY

 

3. Πάρε ένα δώρο

Σου ακούγεται κλισέ και παρωχημένο; Λυπάμαι αλλά εμείς οι γυναίκες είμαστε γεννημένες γι’ αυτά τα πράγματα. Θυμάσαι που πριν μία εβδομάδα είχε εκφράσει έντονη επιθυμία, σε σημείο ανάγκης, για εκείνες τις υπέροχες συγκλονιστικές μπότες που είχε δει; Ναι καλά το μάντεψες: Θα πας να τις αγοράσεις. Βάλε λοιπόν το χέρι βαθιά στην τσέπη και κάνε κάτι σημαντικό για το πληγωμένο σου κορίτσι. Έλεος δηλαδή.

 

 

4. Πάρε όλη την ευθύνη

Last but not least. Η ώρα που αποδίδεται η ευθύνη. Μάντεψε, είναι όλη δική σου. Τη στιγμή λοιπόν που θα ξεστομίσεις τη φράση: «Συγνώμη, εγώ φταίω για όλα. Έκανα λάθος» (ηχούν αλληλούια) είναι ακριβώς και η στιγμή που ο καυγάς αυτός λαμβάνει τέλος. Νιώθουμε υπέροχα όταν για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι έχουμε δίκιο. Και καλό θα ήταν να μην το αμφισβητήσεις αυτό. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved