5 πραγματάκια για το στοματικό που τα 'χεις πάρει ΤΕΛΕΙΩΣ λάθος

Η Γωγώ η Φούντα σε βάζει στη θέση σου.

Ως γνωστόν το σεξ είναι μία πολυδιάστατη διαδικασία (ναι κι όμως) η οποία δεν αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από τη διείσδυση αλλά έχει και ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορούν να προσθέσουν έξτρα πουτανιά απόλαυση. Παρόλα αυτά, υπάρχει και κάτι που τείνει να γίνει θεσμός και να κρίνεται απαραίτητο και δεν είναι άλλο από το στοματικό σεξ! Και όταν λέω στοματικό σεξ, εννοώ αυτό που κάνουμε εμείς σε εσάς, μιας και τυγχάνει να απαντάται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό το αντίθετο -κι εκεί ριγμένες διάολε!

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά στις τάξεις των γυναικών υπάρχει ιδιαίτερη προθυμία σε ό, τι έχει να κάνει με την προσφορά ευχαρίστησης μιας και θέλουμε να σε έχουμε πασά και ευτυχισμένο. Παρόλα αυτά αδερφέ, επειδή πάντα στις ιδανικές καταστάσεις υπάρχει το ΑΛΛΑ, οφείλω να σου εξομολογηθώ -δίχως φόβο αλλά με αρκετό πάθος- ότι υπάρχουν κάποια μικρά πραγματάκια την ύστατη εκείνη στιγμή που εμείς έχουμε επικεντρωθεί από τον καβάλο και κάτω, που μας εκνευρίζουν περισσότερο και από τα περιττά κιλά στους γλουτούς μας.

Εγώ στα λέω για να ξέρεις και να πράξεις αναλόγως.

 

1. Τα χέρια σου μακριά από το κεφάλι μου

Με τα χέρια σου μπορείς να κάνεις πολλά και υποθέτω σου είναι και απαραίτητα. Εφόσον λοιπόν τα αγαπάς, καλό θα ήταν να τα κρατήσεις μακριά από το κεφάλι μου και να μ’ αφήσεις να κάνω τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το σπρώξιμο του κεφαλιού το οποίο μπορεί να οδηγήσει μετά βεβαιότητας σε πνιγμό -κάτσε ήσυχα ρε γίγαντα- κάτι που όχι μόνο οδηγεί σε νεύρα, αλλά και σε απώλεια ειρμού και ρυθμού. Καταλαβαινόμαστε νομίζω.


2. Κάνε τα βασικά

Ξέρεις ότι θα συνουσιαστείς, για να το πω και κοσμίως, και αντί να είσαι στην πένα και να γυαλίζεις σαν καράφλα στο φεγγαρόφως, καλύπτεσαι από στρώμα τρίχας και το άρωμα που αναδύεις δεν είναι και το καλύτερο. Πραγματικά ποτέ μου δεν μπόρεσα να αντιληφθώ για ποιο λόγο, εφόσον δεν είσαι Νεάντερνταλ, δεν έχεις φροντίσει να είσαι σωστός και περιποιημένος. Δηλαδή εγώ που βασανίζομαι με το κερί, τι είμαι;

bjob

3. Και πάμε στο διά ταύτα

Έχεις καταλάβει πόσο κουραστικό είναι αυτό που κάνουμε; Έχεις καταλάβει ότι η κάτω σιαγόνα -αλλά και η άνω as well- είναι ένα βήμα πριν την ολική αναπηρία; Έχεις καταλάβει ότι ίσως χρειαστούμε φυσιοθεραπεία εφ’ όρου ζωής μ’ αυτά που κάνεις; Όταν λοιπόν σταματάω, σημαίνει ότι δεν αντέχω άλλο. Κοίτα να τα δεχτείς για να προχωρήσουμε και τις ζωές μας.

 

5. Η στάση η σωστή

Βρε ξέρω, είσαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και ουσιαστικά ανίκανος να σκεφτείς το παραμικρό. Επειδή όμως εγώ, από ένα σημείο και μετά, αρχίζω και παραλύω, και επειδή κινδυνεύω άμεσα από ρήξη χιαστού ήρθε η ώρα να μετακινηθούμε κάπου πιο μαλακά και βολικά γιατί άνθρωπος είμαι κι εγώ. Καλό και το παρκέ, αλλά άβολο.

mchcsghe

6. Η ώρα της... ενημέρωσης

Και έρχεται η στιγμή της λύτρωσης και της κορύφωσης. Και είναι η ίδια στιγμή που εγώ αμέριμνη κάνω αυτό που είναι να κάνω και μάλιστα με επιτυχία αν κρίνω από τις κραυγές που βγάζεις. Κι εσύ, χωρίς καμία προειδοποίηση κάνεις κατάθεση ψυχής κι εγώ έρχομαι προ εκπλήξεως: Να φωνάξω; Να σωπάσω; Να ουρλιάξω; Να σε βρίσω ή να σε φτύσω;

Όχι, απάντησέ μου στα σχόλια, να ξέρω...

Αν θες να διαβάσεις και την κόντρα άποψη, δες αυτό: Να γιατί οι γυναίκες λατρεύουν το στοματικό

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved