Όταν τα εκατοστά δεν φτάνουν

Μία συντάκτρια προσπαθεί να βγάλει άκρη με το ευαίσθητο θέμα του αντρικού μεγέθους.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν με είχαν απασχολήσει τα ανατομικά προσόντα ενός άντρα, μιας και ήταν ίσως το τελευταίο που είχα πάντα στο μυαλό μου -όχι, δεν είναι ότι έπεφτα πάντα σε τύπους με εξωπραγματικά προσόντα αλλά πάντα θεωρούσα ότι έχει μεγαλύτερη σημασία το πόσο γουστάρεις, αν έχεις χημεία και τελοσπάντων αν πηγαίνουν όλα όπως τα θέλεις. Και μιας και δεν έχω προσωπική εμπειρία -ούτε μπορώ βέβαια να επικαλεστώ τη φίλη μου από το χωριό- και επειδή θέλω να είμαι έγκυρη σε αυτά που γράφω, είπα να κάνω μία μίνι έρευνα σχετικά με την αντρική ανατομία.

Και σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνεις (αλήθεια τώρα;) το θέμα είναι, πάνω κάτω, αν το μέγεθος τελικά μετράει και πώς αντιδρά μία γυναίκα στη θέα ενός -κατά γενική ομολογία- μικρού πέους. Απευθύνθηκα, λοιπόν, σε φίλες και γνωστές, οι οποίες αποδείχθηκαν ιδιαιτέρως πρόθυμες στις αποκαλύψεις και αρκούντως γλαφυρές στις λεπτομέρειες. Πώς είναι λοιπόν όταν την ύστατη στιγμή αντικρίζεις ένα μικρό πέος;

Για να λέμε και τις αλήθειες…

Παίρνω ως δεδομένο ότι ο εκάστοτε έχει γνώση της κατάστασης και επίσης έχει συμβιβαστεί με αυτή, καθότι είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι και θεωρώ ότι τις ανασφάλειές μας έχουμε μάθει να τις ελέγχουμε. Η ερώτηση απλή και οι απαντήσεις αρκετά συγκεκριμένες: Πώς αντιδράς όταν βρίσκεσαι για πρώτη φορά στο κρεβάτι με κάποιον με το εν λόγω χαρακτηριστικό;

Τα στατιστικά δεν είναι με το μέρος σου: Οι περισσότερες θα έμεναν (βασικά μόνο μία είπε ότι θα έφευγε), αλλά δυστυχώς επανάληψη δε θα υπήρχε. Αυτά με τα στατιστικά, γιατί νιώθω ότι είσαι έτοιμος να εκραγείς και να διαμαρτυρηθείς.

65dfcg

 

Στο διά ταύτα παιδιά

Δεν είμαι εδώ για να κρίνω αλλά για να αναλύσω μία κατάσταση. Και μιας και το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο, νομίζω πως θα πρέπει να γίνει ένα μικρό σχόλιο σχετικά με αυτό. Αδερφέ μου, δεν είπε κανείς ότι επειδή δεν διαθέτεις… τρίτο πόδι, μία γυναίκα δεν μπορεί να περάσει καλά μαζί σου στο κρεβάτι. Είναι στο χέρι σου να τη διαψεύσεις και να της προσφέρεις συγκινήσεις άνευ προηγουμένου.

Και επειδή δε λέω λόγια του αέρα και θέλω πάντα να μιλώ με παραδείγματα, οφείλω να σε ενημερώσω, ότι 7 στις 10 γυναίκες είναι κλειτοριδικές. Αυτό σημαίνει, ότι έχουν ήδη τελειώσει, πριν καν εσύ ξεκινήσεις να σερβίρεις το κυρίως πιάτο -να τονίσω ότι το ποσοστό αυτό όλο και αυξάνεται. Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο, η δικαιολογία της μη απόλαυσης και της απουσία οργασμού, πάει περίπατο. Τα πηγαίνεις πολύ καλά μέχρι στιγμής.

Δες κι αυτό: Το σαλιάρισμα δεν είναι μαγκιά... είναι αυτοταπείνωση

 

Δεν είναι το παν το σεξ

Όσο κλισέ και αν σου ακούγεται, λυπάμαι αλλά είναι η αλήθεια. Δύο άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν με πολλά περισσότερα πράγματα από το κρεβάτι. Σίγουρα έχεις ακούσει γυναίκες να παραπονιούνται για την κακή συμπεριφορά του καλού τους ή την έλλειψη επικοινωνίας ή τη συνεχή αδιαφορία για τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Μία πετυχημένη σχέση ή έστω επαφή, είναι αδύνατον να περιοριστεί στα στενά πλαίσια του σεξ, πόσο μάλλον της… απλής διείσδυσης.

cvihkli

 

Και μιας και μίλησα για  σεξ (όχι ότι δεν μιλούσα τόση ώρα)

Σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι άντρες με μικρό πέος, τείνουν να είναι πιο ευφάνταστοι, περιποιητικοί και τελικά καλοί στο κρεβάτι. Συνήθως δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στα προκαταρκτικά -ΝΑΙ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ- και έχουν ανακαλύψει ένα σωρό νέες στάσεις ώστε να περνούν καλά και αυτοί και φυσικά η παρτενέρ -βέβαια το κλασικό doggy είναι εδώ και χρόνια η αγαπημένη και πιο αποτελεσματική στάση. Με λίγα λόγια, τείνουν να είναι πιο ολοκληρωμένοι εραστές, σε σχέση με κάποιον που πέφτει με τα μούτρα και ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του ευχαρίστηση.

Δες κι αυτό: 9 GIFs γεμάτα ΜΙΣΟΣ που μπορεί να σε κεράσει μια Γυναίκα

tersavxndj

 

Ναι ξέρω, θα υπάρξουν διαμαρτυρίες

Όχι γίγαντα εκεί έξω, δε λέω ότι εσύ με τα πλούσια τα ελέη δεν είσαι καλός και περιποιητικός, αλλά τελικά μάλλον είναι θέμα χαρακτήρα. Όταν έχεις μάθει να απολαμβάνεις τα σεξ και θέλεις το ίδιο και για την παρτενέρ, όποια κι αν είναι τα εκατοστά σου, κακός δε θα είσαι. Οπότε άσε στην άκρη τα κόμπλεξ και πρόσφερε χαρά στη γυναίκα που έχεις απέναντί σου. Εξάλλου, εκτός από πέος, έχεις χέρια, δάχτυλα και γλώσσα. Τα έχουμε πει κι αυτά. Χρησιμοποίησέ τα, λοιπόν, κατά το δοκούν και κατά πώς πρέπει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved