Ghosting: Πριν εξαφανιστείς από το κρεβάτι της σκέψου και τις συνέπειες

4 πράγματα που πρέπει να έχεις κατα νου πριν εξαφανιστείς από προσώπου Γης.

Το ghosting είναι ένας όρος που μπήκε τελευταία στις ζωές μας, και τείνει να γίνει μόδα, καθότι όταν βαριέσαι να εξηγήσεις γιατί διακόπτεις μία επαφή ή μία επικοινωνία, πολύ απλά εξαφανίζεσαι. Η αλήθεια είναι το συγκεκριμένο είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των αντρών, μιας και εμείς οι γυναίκες είμαστε κάπως πιο ευαίσθητες στο θέμα, ή έχουμε λίγη περισσότερη τσίπα (γνώμη μου πάντα) ώστε να μπούμε στη διαδικασία να δώσουμε μία εξήγηση.

Μπορεί λοιπόν για σένα να είναι η εύκολη λύση και να το παίζεις και λίγο μάγκας στην παρέα, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η κίνησή σου αυτή έχει σίγουρα συνέπειες οι οποίες πολύ πιθανό να λειτουργήσουν εις βάρος σου. Έχουμε και λέμε…

Psycho alert

Πόσο καλά μπορεί να γνωρίζεις έναν άνθρωπο με τον οποίο βγαίνεις ένα μήνα; Λίγο; Ελάχιστα; Έτσι κι έτσι; Και ποιος μπορεί να σου εγγυηθεί ότι η συγκεκριμένη κοπέλα, η οποία μπορεί να φαίνεται γλυκιά και χαμογελαστή, δεν είναι θεότρελη και δε θα αντιδράσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Αυτό βέβαια είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα και των δύο φύλων, αλλά επειδή στην προκειμένη μιλάμε για γυναίκες, έχω να σου πω ότι… έχουν δει πολλά τα μάτια μου και έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου! Μεταμεσονύχτιες επισκέψεις στο σπίτι, παρακολουθήσεις, και σε περίπτωση που έχεις αυτοκίνητο… την πάτησες! Αν είναι να εξαφανιστείς, τουλάχιστον μην αποκαλύπτεις πολλά για τον εαυτό σου. Θέλει πολύ μυαλό τελοσπάντων;

nnncccc

Κουρέλι την έκανες ρε συ

Όχι πες μου. Είσαι παλιάνθρωπος; Είσαι αλήτης; Είσαι άνανδρος; Τότε γιατί ρε φίλε το κάνεις αυτό; Γιατί εξαφανίζεσαι και πληγώνεις μία ψυχή; Για να μιλήσω και λίγο σοβαρά, σε περίπτωση που έχεις ένα κάποιο φιλότιμο, και μόνο που θα διαβάσεις το πρώτο μήνυμα αναζήτησης, άντε και το δεύτερο το λίγο πιο δακρύβρεχτο, δεν μπορεί… θα συγκινηθείς. Στείλε κάτι, βρε αγάπη μου γλυκιά. Μην την αφήνεις να ξεφτιλίζεται τη δόλια. Όχι ότι θα τα βάψει και μαύρα φυσικά, αλλά αυτό όπως και να τα κάνουμε δεν είναι συμπεριφορά ανθρώπου που φοράει παντελόνια.

55555

«Αγόρια, προφανώς και δεν σας κοιτάμε στο πορτοφόλι»

Κλείνεις τις πόρτες

Και τα παράθυρα και τις χαραμάδες μη σου πω. Ο άντρας λοιπόν έχει το εξής χαρακτηριστικό γνώρισμα: Επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος-καμία αξιοπρέπεια έτσι;. Εφόσον λοιπόν είσαι τέτοιος, και εφόσον υπάρχει πιθανότητα αυτό το νέο που σου έχει τραβήξει την προσοχή να μη λειτουργήσει, μην κλείνεις τις πόρτες σε μια πιθανή επανασύνδεση, έστω και για σεξ. Γιατί μετά από την εξαφάνιση, αν τολμήσεις και ξαναεπικοινωνήσεις, θα είσαι τουλάχιστον τραγικός. Για να μην πω κάτι άλλο. Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι ότι θα της προσφέρεις ψυχαγωγία. Είσαι αστείος όπως και να το κάνουμε. Εκεί που φτύνεις δε γλύφεις μετά βρε μάτια μου.

6677777

Ο κόσμος είναι μικρός

Είτε ζεις στην Αθήνα είτε όχι, ο κόσμος είναι μικρός. Οπότε φίλε μου, η πιθανότητα να την πετύχεις κάπου έξω είναι από μεγάλη έως πάρα πολύ μεγάλη. Θα είσαι τυχερός αν η κοπέλα είναι ψύχραιμη και δε σε κάνει ρόμπα μπροστά σε όλους. Κατά τ’ άλλα, και επειδή η γυναίκα η παρατημένη και η πληγωμένη είναι δύσκολο πράγμα, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε χαστουκίσει, να σε βρίσει ή να σου πετάξει ένα ολόκληρο ποτό στο πρόσωπο! Αν νομίζεις ότι αυτά γίνονται μόνο σε ταινίες κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Λυπάμαι φίλε μου, αλλά όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved