Το τρικ που θα την κάνει να θέλει ακόμα περισσότερο σεξ

Πώς θα αυξήσεις την όρεξη της στην κρεβατοκάμαρα σου. 

Η σεξουαλική ζωή για τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί δεν είναι πάντα ρόδινη. Πόσο μάλλον όταν μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Η σχέση περνάει αυτό που λέμε «up’s and down’s» και για να παραμείνει ζωντανή και αναμμένη χρειάζεται να κουνήσεις και εσύ λίγο το χεράκι σου. Και για την ακρίβεια, οι σεξολόγοι προτείνουν πως αν θες να πετύχει σωστά η φάση και να απολαύσεις το σεξ μαζί της τόσο πολύ που να ζητάει κι’ άλλο, πρέπει να κοπιάσεις πολύ νωρίτερα.

Τι χρειάζεται; Να ξεκινήσεις να της κάνεις ανήθικες δηλώσεις χωρίς να καταλήξετε στο κρεβάτι. Αν ας πούμε έχετε ελεύθερο χρόνο να βρεθείτε την Παρασκευή, ξεκινά το παιχνίδι (ή ακόμα και sexting) από την Τετάρτη. Όλα είναι στην φαντασία των λέξεων που θα της πεις. Εκτός από μηνύματα όπου θα της αναφέρεις ακριβώς τι θες να της κάνεις όταν την συναντήσεις, κάνε το ίδιο και από κοντά. Επιβάλλεται ωστόσο να κρατηθείς. Σύμφωνα με τους σεξολόγους, όλο αυτό το «παιχνίδι» ανάβει περισσότερο την επιθυμία της για σεξ και σύμφωνα με τις έρευνες θέλει να περάσει και εξίσου περισσότερο χρόνο μαζί σου στο κρεβάτι. Στην ουσία βάζεις σε λειτουργία την νούμερο ένα ερωτογενή ζώνη των γυναικών: την φαντασία τους.

Κάνε το τρικ συνεχόμενα για ένα μήνα και σίγουρα θα δεις διαφορά. Όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά και στην μεταξύ σας καθημερινότητα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved