«Tην επόμενη φορά, δώσε λίγη προσοχή στο εσώρουχο»

Μια συντάκτρια γράφει για όλα εκείνα τα δαντελωτά σύνολα που πήγαν χαμένα.

Αρχικά να σου υπενθυμίσω κάτι: Η γυναίκα είναι ένα ον υπερκαταναλωτικό, το οποίο στηρίζει την παγκόσμια οικονομία γιατί αν κανείς περίμενε από τις δικές σου αγορές θα πηγαίναμε κατά διαόλου. Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι τσιγκούνηδες στην ιστορία ήταν άντρες, κάτι που δείχνει μία ξεκάθαρη ροπή μας προς τη σπατάλη, με απώτερο φυσικά σκοπό να κινείται το χρήμα στην αγορά –και για όλα αυτά ούτε ένα ευχαριστώ-!

Την εισαγωγή αυτή δεν την κάνω χωρίς λόγο, γιατί είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη αρχίσει να δυσανασχετείς, αλλά για να σου αποδείξω, ότι εμείς τα κορίτσια, ακόμα και στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, τα λεφτά για τον άντρα τα ξοδεύουμε.

devil wore prada

Μπορεί λοιπόν να μη σε κεράσουμε-γιατί πολύ απλά θα επιμείνεις εσύ μπαγασάκο-αλλά και μόνο όλα αυτά που κάνουμε για να μας βλέπεις εσύ και να σου πέφτει το σαγόνι, κοστίζουν κυριολεκτικά μία μικρή περιουσία-το μηνιάτικό μας σίγουρα-.

Proof of love

Καινούρια ρούχα, καλλυντικά, αποτριχώσεις είναι μερικά από τα πράγματα που κάνουμε για σένα, προκειμένου να στέκεσαι δίπλα μας κορδωτός που κυκλοφορείς το πιο εντυπωσιακό πλάσμα του λεκανοπεδίου. Σε όλα αυτά εσύ απαντάς με ένα κέρασμα ή με ένα σινεμά, τα οποία εντάξει εκτιμώνται, αλλά να ξέρεις τα επίπεδα τα δικά μας δεν τα αγγίζεις. Μπορεί στο τέλος του μήνα να μην έχουμε ούτε ευρώ για καφέ, αλλά τουλάχιστον θα βιώνουμε τη φτώχια μας με κομψότητα.

kilota red

 

Λίγη προσοχή στο underwear παιδιά

Κατά καιρούς έχω δεχτεί αμέτρητα παράπονα από φίλες και αναγνώστριες οι οποίες παραπονιούνται για την τεράστια αδιαφορία του καλού τους απέναντι στα εσώρουχά τους. Όχι δεν εννοώ να φανεί όταν πάει να αλλάξει σταυροπόδι όπου εκεί θα της πεις με νόημα «Μαζέψου», αλλά τα εσώρουχα που φοράμε στις πιο ιδιαίτερες και τρυφερές μας στιγμές-εννοώ το σεξ.

Θεωρείς λοιπόν δίκαιο εμείς να ξοδεύουμε μία μικρή περιουσία σε ανανέωση κιλότας και σουτιέν, να βρούμε τον τέλειο συνδυασμό με το κατάλληλο mix & match και να πετύχουμε το σέξι αλλά αθώο, το γυναίκα αράχνη αλλά και κυρία; Νομίζεις ότι οι φίλες μας δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να ασχολούνται με βρακιά και ιδίως αυτά που θα αρέσουν σε σένα;

underwear ooofof

Και άντε και τα πήραμε. Και άντε και τα φορέσαμε αφού απλώσαμε γαλάκτωμα στο δερματάκι για να είναι απαλό και μυρωδάτο. Εσύ ρε φίλε, για ποιον αναθεματισμένο λόγο δε σπαταλάς ούτε 2 λεπτά από το χρόνο σου για να θαυμάσεις το σύνολο και κυρίως τον υπέροχο και ντελικάτο τρόπο που αγκαλιάζει τις καμπύλες του κορμιού μου; Βασικά και ένα «Τι κωλάρα σου κάνει αυτό το στρινγκάκι μωρό μου» καλοδεχούμενο είναι.

Δεν είπαμε να αγγίξεις επίπεδα fashion designer

Aλλά ρε άνθρωπε, μην πας βουρ στον πατσά. Κάνε ένα κοπλιμέντο, σχολίασε το στηθόδεσμο-ο οποίος έχει συνήθως αβυσσαλέα ενίσχυση αλλά τελοσπάντων-, πες πόσο σου αρέσει αυτή η δαντέλα. Μην μας στενοχωρείς και κυρίως μην μας απογοητεύεις γιατί εμείς κάναμε τις επιλογές με αγάπη και μεράκι.

nnnnn

Την επόμενη φορά λοιπόν, αφιέρωσε 5 λεπτά για να σκανάρεις την εντυπωσιακή της παρουσία και μετά μπορείς να κάνεις τη δουλίτσα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved