Καμία γυναίκα δεν θέλει άντρες να σαλιαρίζουν

Πριν το κάνεις δημόσια, σκέψου πρώτα δυο φορές

Λένε ότι ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται, και αν με ρωτάς είναι μεγάλη αλήθεια. Βέβαια, από μία ηλικία και μετά, ο βήχας τείνει να γίνεται εντονότερος και ο έρωτας το ακριβώς αντίθετο διότι όσο γερνάς αγαπητέ φεύγει και η μαγεία. Και όταν λέω μαγεία, εννοώ το καρδιοχτύπι, το πάθος και την τρέλα να δεις και να αγγίξεις τον άλλο. Πέσε να με φας, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι από μία ηλικία και μετά, ούτε ο ενθουσιασμός είναι τόσο μεγάλος, ούτε κι εσύ είσαι διατεθειμένος να σαλιαρίζεις, σοβαρός άνθρωπος.

Επειδή όμως απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβεβαίωση ενός κανόνα είναι οι εξαιρέσεις, υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις, εύχομαι μεμονωμένες, που κρατάνε ψηλά το λάβαρο του «αγαπώ και θέλω να το δει ο κόσμος όλος» ακόμα κι αν έχουν περάσει προ πολλού το 18ο έτος ηλικίας. Είναι όλοι εκείνοι οι οποίοι κατά καιρούς σε έχουν καλέσει για καφέ, και το μόνο που κάνουν είναι να φασώνουν την καλή τους, αδιαφορώντας για το αν εσύ νιώθεις άνετα ή όχι. Είναι όλοι αυτοί που σαλιαρίζουν ακατάπαυστα ακόμα και την ώρα που λες κάτι σοβαρό, προβάλλοντας πάντα ως δικαιολογία την εξής γλυκανάλατη ατάκα: «Είναι ερωτιάρα τι να την κάνω;».

 

Είναι όλοι αυτοί οι φίλοι σου που νοερά τους έχεις ρίξει πολλές φορές μπουνιά στην μύτη, αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που κάνεις είναι να τους χαμογελάς παγωμένα (φάση εγκεφαλικού) παρακαλώντας να συμβεί κάτι και να χρειαστεί να φύγεις για να απαλλαγείς από το μαρτύριο στο οποίο σε έχουν υποβάλει.

 

 

Γιατί έχει επιβιώσει το δημόσιο σαλιάρισμα;

Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι πιτσιρικάς το συγκεκριμένο σπορ δικαιολογείται, μη σου πω επιβάλλεται κιόλας. Σπίτι δικό σου δεν έχεις, τα πάρκα έχουν πάντα κόσμο, και οι ορμές σου χτυπούν κόκκινο! Οπότε ναι, θα την αρπάξεις εκεί την άλλη, μπροστά σε όλους, και θα της δώσεις γλωσσόφιλο διαρκείας που θα το θυμάται μέχρι τα βαθιά γεράματα. Είναι φυσιολογικό και εννοείται ο μοναδικός τρόπος για να μάθεις πώς γίνεται. Το δύσκολο αρχίζει από τη στιγμή που είσαι ενήλικας και θέλεις να έχεις ένα συγκεκριμένο-ανθρώπινο αν με ρωτάς- προφίλ στην κοινωνία αυτή.

Αγόρια, πριν μας στείλετε φωτογραφία του «μικρού σας φίλου», ξανασκεφτείτε το

 

Αιτία κομβικής σημασίας

Συγνώμη που θα στο πω, αν και πιστεύω ότι δεν ανήκεις στην κατηγορία του σαλιάρη, η βασική αιτία όλου αυτού είναι η έλλειψη αισθητικής. Μη μπορώντας να αντιληφθείς ότι αυτό που κάνεις φέρνει σε δύσκολη θέση το διπλανό ή την παρέα σου, αποδεικνύεις ότι αγνοείς βασικούς κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς και βασικούς κανόνες αισθητικής. Το να κρίνεις αν μία γυναίκα είναι ωραία ή όχι, είναι το εύκολο. Το δύσκολο είναι να μπορέσεις να εντοπίσεις από ποιο σημείο και μετά η παρουσία και οι πράξεις σου έχουν αντίκτυπο στους γύρω σου. Και μάντεψε: Αυτό έχει!

nnnnn

Υπάρχει βέβαια και το άλλο

Μα τόσο μεγάλη προσπάθεια για να αποδείξεις ότι είσαι καλά και περνάς μια χαρά; Αφενός δεν υπάρχει ζευγάρι χωρίς τα προβλήματά του και αφετέρου δεν ξεγελάς κανέναν εκτός ίσως από τον εαυτό σου. Οι άνθρωποι που σε ξέρουν, γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι όσες φορές κι αν δουν τη γλώσσα σου να χώνεται στο στόμα της, την ξενέρα δεν πρόκειται να την αποβάλλεις ποτέ. Είναι βέβαια στη φύση μας να προσπαθούμε να κρατήσουμε τα δεινά της προσωπικής μας ζωής σε έναν μικρό, προστατευμένο χώρο, αλλά και η δημόσια υπερβολή μάλλον μαρτυρά απελπισία παρά ευτυχία και ισορροπία.

Με κοινό προφίλ στο facebook δεν κεράτωσε κανείς

oooookkk

Τελικά τι πρέπει να κάνεις;

Μα είναι απλό: Αν είσαι εσύ ο σαλιάρης, εκτός του ότι πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου (λέω εγώ τώρα), καλό θα ήταν να κάνεις υπομονή, να τιθασεύσεις τις ορμές σου, και να τις κρατήσεις για μετά που θα τη σύρεις στη σπηλιά σου. Αν είσαι το θύμα που βλέπει amateur porn παρά τη θέλησή του, το σωστό είναι να σηκωθείς να φύγεις και να μη σηκώσεις το τηλέφωνο στα άτομα αυτά, για τουλάχιστον ένα μήνα. Τι να κάνουμε; Οι μαλακίες πληρώνονται.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved