Τελικά οι γυναίκες αγαπούν τους γκριζομάλληδες;

Μας λένε ότι μας δίνει γοητεία. Είναι όμως έτσι;

Οι εποχές αλλάζουν και οι άνθρωποι εξελίσσονται. Μπορεί λοιπόν κάποτε η ηλικία να ήταν ταμπού μόνο για τις γυναίκες -ακόμη και τώρα θεωρώ υπέρτατη αγένεια να ρωτήσεις μία γυναίκα πόσο χρονών είναι- αλλά παρατηρώ ότι τα τελευταία χρόνια δεν είμαστε μόνο εμείς που καμιά φορά αγχωνόμαστε με μία και μόνο ματιά στον καθρέφτη.

Ναι λοιπόν, φρικάρεις κι εσύ με τις λευκές σου τρίχες και τις μικρές ρυτίδες που αυλακώνουν το άλλοτε νεανικό και σφριγηλό σου πρόσωπο, και είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη σκεφτεί αν όχι τη λύση της βαφής -με το γνωστό μαονί αποτέλεσμα- έστω ένα μικρό καμουφλάρισμα (η μάσκαρα αποδίδει να ξέρεις εκτός κι αν είσαι πιο ξανθός κι από Targaryen), μπας και ξεγελάσεις το χρόνο που περνάει.

Μπορεί λίγες μέρες πριν να δέχτηκα σκληρή -καλοδεχούμενη πάραυτα- κριτική για την αποθέωση του 20άρη και δη αυτού της παραλίας αλλά νιώθω την ανάγκη να επανορθώσω και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους: Η ζωή δεν τελειώνει στη λευκή την τρίχα όπως μία αγάπη δεν τελειώνει με ένα χωρισμό.


Τα γκρίζα μαλλιά έχουν γοητεία

Αυτό είναι παγκόσμια σταθερά που θα ισχύει για όσο υπάρχει ανθρωπότητα. Δε θα αναιρέσω τα λεγόμενά μου: Σίγουρα θα χαζέψεις τον πιτσιρικά με την ευθυτενή παρουσία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και ο 35άρης ή ο 40άρης δεν τον κοντράρει στα ίσα! Κοιλιακούς ο ένας; Πνεύμα, χιούμορ και εμπειρία ο άλλος! Τυχαίο είναι νομίζεις ότι οι μεγαλύτεροι stars του Hollywood γίνονται πιο σέξι και γοητευτικοί όσο μεγαλώνουν;

giphy

 

ΟΚ, εσύ δεν είσαι star του Hollywood

Ναι αλλά δε στοχεύεις και σε stars του Hollywood. Διότι πολύ πιθανό να μη γυρίσει να σε κοιτάξει η Charlize Theron -αν και όλοι θυμόμαστε την καψούρα της με το Sean Penn- αλλά στην κοινή θνητή εκεί έξω, που θέλει να βγει, να πει μία κουβέντα και να έχει τελοσπάντων και μία προοπτική -οι γυναίκες στην ηλικία σου θέλουν να γίνουν μάνες δεν ξέρω αν το θυμάσαι αυτό- σίγουρα το γκελ σου θα το κάνεις.

hhhhh

 

Βάλε λίγο yolo στη ζωή σου

Θυμάσαι τότε που ήσουν 20, δεν είχες κοιλίτσα και έκανες σεξ 5 φορές την μέρα γιατί πολύ απλά το επόμενο πρωί δεν είχες να πας για δουλειά; Αλήθεια, έχει υπάρξει έστω και μία στιγμή που θα ήθελες να επιστρέψεις σε εκείνη τη φάση και να απαρνηθείς όλα όσα έχεις αυτή την περίοδο της ζωής σου; Μάλλον όχι.

mmmi

 

Για να ολοκληρώσω

Όταν σε πιάνει απελπισία, σκέψου ότι ωριμάζεις μαζί με τον Brad Pitt σαν παλιό καλό κρασί και ότι ο George Clooney έγινε τώρα πατέρας, στα 56 του. Σκέψου ότι όσο ο 20άρης προσπαθεί να κολλήσει 5ευρα για να πιει μια μπύρα την ίδια ώρα εσύ σχεδιάζεις την εξόρμηση του 3ημέρου, και όσο εκείνος λιώνει στο γυμναστήριο, εσύ μπορείς να πίνεις κοκτέιλ μέχρι να πάθεις ζάχαρο.

ΥΓ: Το θέμα με τις κρέμες μπορείς να το ψάξεις λίγο παραπάνω πάντως γιατί αποδεδειγμένα κάνουν θαύματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved