Όσο περισσότερο sexting κάνεις τόσο πιο φυσιολογικός είσαι

Τι λέει η νέα έρευνα και ποιος λαός κερδίζει το βραβείο των γυμνών selfies.

Με την άφιξη των smartphones στις ζωές μας, το sexting έγινε κάτι παραπάνω από συνήθεια. Έγινε ο κανόνας. Σου φαίνεται περίεργο; Μπορεί πολύς κόσμος να το θεωρεί πρόβλημα για τις σχέσεις και την επαφή με το αντίθετο φύλο, όμως περίπου τα 3/4 του πληθυσμού μίας μεγάλης χώρας, υπολογίζεται ότι κάνουν sexting χωρίς αναστολές. Και σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα, θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό.

Το Ινστιτούτο Kinsey πραγματοποίησε μία έρευνα σε 198 χώρες ρωτώντας 140.000 ανθρώπους για την ύπαρξη της τεχνολογίας στο σεξ και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά το sexting. Και σύμφωνα με το Ινστιτούτο, φαίνεται πως η αγαπημένη συνήθεια είναι το επόμενο βήμα στις ανθρώπινες σχέσεις δεδομένου ότι μέσα σε 5 χρόνια το ποσοστό των χρηστών σκαρφάλωσε από το 45% στο 67%. «Αν δείχνουν κάτι αυτοί οι αριθμοί, είναι πως το sexting δεν είναι τελικά περίεργο ή ασυνήθιστο. Είναι απολύτως φυσιολογικό» αναφέρει η επικεφαλής ερευνήτρια Amanda Gesselmann.

custom custom size sexting

Οι επιστήμονες βρήκαν επίσης και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Το 1/3  των χρηστών στην Αμερική, αναφέρει πως χάρη στο sexting και συγκεκριμένα apps όπως το Tinder, κατάφεραν να κάνουν σχέση. Την ίδια στιγμή, ένα 20% ανέφερε πως χρησιμοποιεί τα apps αποκλειστικά για να βρει εύκολο σεξ με κάποιον ή κάποια που ενδιαφέρεται. Αξίζει να αναφερθεί πως, μέχρι στιγμής, ο νούμερο ένα λαός που κάνει αδιάκοπα sexting είναι οι Σουηδοί, που τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός φαίνεται να το κάνει μέσα από κάποιο διάσημο app.

Αν το κάνεις λοιπόν και εσύ, μην νομίζεις ότι είσαι περίεργος ή ασυνήθιστος. Είναι φυσιολογικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved