«FYI: Δεν ψάχνουν όλες οι γυναικοπαρέες για σεξ στο νησί»

Η Γωγώ Φούντα αναλύει.

Bρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, την περίοδο που άλλοι επιστρέφουν ξενερωμένοι στο γραφείο (εγώ) και άλλοι ετοιμάζονται να φύγουν (όχι εγώ)! Έχοντας λοιπόν επισκεφθεί Κυκλαδίτικο ειδυλλιακό νησί, το οποίο σφύζει από ζωή και νιάτα, δε θα μπορούσα να μην παρατηρήσω συμπεριφορές και τάσεις καθότι το δημοσιογραφικό δαιμόνιο (το δικό μου) δεν ξαποσταίνει ποτέ.

Μιας και πρόσφατα καταπιάστηκα με το αιώνιο θέμα του φλερτ (κοινώς καμάκι) και δη το ελληνικό, αυτό που λαμβάνει χώρα σε παραλίες, σοκάκια και μπαρς, εισπράττοντας… ποικίλα σχόλια, κυρίως διαμαρτυρίας από όλα εσάς τα αγόρια που νιώθετε κάπως αδικημένα από το γυναικείο φύλλο, είπα να πάω το θέμα ένα βήμα παραπέρα και να αναλύσω όλη αυτή την ξινίλα που ισχυρίζεστε ότι εισπράττετε κάθε φορά που πάτε να κάνετε ένα πέσιμο σαν άνθρωποι κι εσείς.

 

Ας αρχίσουμε από τα βασικά

Είσαι με τους φίλους σου και αράζεις στην παραλία, παρατηρώντας τα κορμιά που πηγαινοέρχονται (σε καμία περίπτωση δεν ρεμβάζεις και σε καμία περίπτωση δεν βγάζεις φωτογραφίες για το Instagram). Εντοπίζεις κοριτσοπαρέα με τουλάχιστον 4 κορίτσια οι οποίες έχουν λιώσει κάτω από τον καυτό ήλιο προσπαθώντας να πάρουν μία ρημαδοπόζα για να μπορέσουν να ανανεώσουν τα social τους. Παίρνεις απόφαση λοιπόν να πας να μιλήσεις…

 

Και τώρα τι;

Παίρνεις λοιπόν το πιο γοητευτικό σου βλέμμα, λες την καλησπέρα σου και περιμένεις να πέσουν ξερές και μόνο στη θέα σου. Αλλά όχι, κάτι αόρατο και σκοτεινό τις κρατάει από το να λιώσουν σαν παγωτό και το μόνο που κάνουν είναι να σου απαντούν με ένα μειδίαμα το οποίο ο μέσος άνθρωπος δεν αποκαλεί ξινίλα, κάτι που κάνεις εσύ!

 

giphy

 

 

Ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους

Όπως κι εσύ, έτσι κι εμείς, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, περάσαμε έναν δύσκολο χειμώνα, κατά τη διάρκεια του οποίου δουλεύαμε 10ωρα και αφού πηγαίναμε σπίτι, συνεχίζαμε να δουλεύουμε (η κατάρα του μέσου 30άρη). Εφόσον λοιπόν οι προηγούμενοι μήνες, δεν ήταν και οι πιο εύκολοι για μας, αποφασίσαμε να πάμε ρημαδοδιακοπές με τις φίλες μας… για να χαλαρώσουμε (όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο).

 

Τι σημαίνει γυναικεία χαλάρωση;

Λιώσιμο με τις ώρες στην παραλία, αμέτρητες φωτογραφίες, βόλτα στα σοκάκια και ψώνια (φυσικά) και φαγητό μέχρι τελικής πτώσεως. Στο ενδιάμεσο, θα κάνουμε όλες πεντικιούρ στο μπαλκονάκι μας τρώγοντας μπισκότα και θα βγούμε για ποτό με μοναδικό σκοπό να σχολιάσουμε τους γύρω μας με τη συνοδεία αλκοόλ. Στο τσακίρ κέφι θα πετάξουμε το σανδάλι για να ρίξουμε και μια γυρβολιά και όλα αυτά παρέα με τις φίλες μας.

 

girlssss

 

 

Χωρίς παρεξήγηση

Αν έρθεις να μας μιλήσεις θα σου μιλήσουμε και μάλιστα με τον πιο ευγενικό τρόπο αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχει τεράστια πιθανότητα ξέρεις, να μη θέλουμε να κάνουμε σεξ (ναι γίνονται κι αυτά) και ο μοναδικός σκοπός για τον οποίο βρεθήκαμε στο νησί, είναι να χαλαρώσουμε και να περάσουμε καλά (χωρίς να περιλαμβάνεται το σεξ). Εξάλλου, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει σώνει και ντε να κάνεις σεξ με έναν άγνωστο που έτυχε να σου μιλήσει μόνο και μόνο για να έχουν αξία οι διακοπές σου ενώ στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις κάτι τέτοιο στην πόλη ή ακόμα και μέσω facebook.

nicolassss

 

 

Για να κλείσω

Όχι δεν έχεις κάτι στραβό, ούτε σε σνομπάρουμε. Μπορεί μάλιστα να είσαι και το απόλυτο κελεπούρι απλά να μη συμβαδίζεις με τα γούστα μας (γιατί σε άλλη περίπτωση η τύχη σου θα ήταν διαφορετική). Με λίγα λόγια, για να μην ενδώσουμε τελικά στο φλερτ σου, πάει να πει ότι δε γουστάρουμε και τόσο και ότι μάλλον προτιμάμε να χαζοχορέψουμε με τις φίλες μας. Άσε που εφόσον δεν έχουμε σκοπό να ενδώσουμε, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να σε στερούμε από κορίτσια που πιθανότατα να ψάχνουν ακριβώς το ίδιο με σένα!  Είναι αυτός αρκετά καλός λόγος για να μας πεις σνομπ και ψωνάρες;

 

ririiiii



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved