Εάν είσαι οικολόγος έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγεις ραντεβού

Ο πλανήτης χρειάζεται reset το ίδιο και ο έρωτας. Λέτε για αυτό να έχει τόση επιτυχία ο ΝτιΚάπριο;

Η πράσινη συνείδηση έχει γίνει πια μέρος της ζωής μας. Η κλιματική αλλαγή, οι πρακτικές και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν αφήνουν περιθώρια για να μην μας νοιάζει τι συμβαίνει με τον πλανήτη μας. Έτσι δεν θα έμενε στο περιθώριο ο έρωτας και από ότι φαίνεται το green dating έχει γίνει τάση. Τι συμβαίνει, όμως σήμερα και ψάχνουμε το ταίρι μας έχοντας στο μυαλό μας τo περιβάλλον.

Η Gen Z πιστεύει ότι οι άνδρες πρέπει να πάρουν τα ηνία στη σχέση

Αγάπη για το περιβάλλον και ραντεβού

Έχουμε πει ότι πρέπει να έχεις κοινά με το άλλο σου μισό και σίγουρα το να είστε οικολόγοι και οι δύο είναι μεγάλο κοινό. Και τι είναι αυτό; To «πράσινο ραντεβού» αφορά την αγάπη για το περιβάλλον που αφήνει το στίγμα της και στον έρωτα. Ζώντας σε ένα περιβάλλον με τόσες αλλαγές είναι λογικό να υπάρχει αντίκτυπο και στον τρόπο που βγαίνουμε ραντεβού.

Τελικά, οι καρδούλες στα stories είναι φλερτ;

Όπως προκύπτει από μελέτες, τουλάχιστον το 69% των ερωτηθέντων ηλικίας 18 έως 34 ετών πιστεύει ότι  η ενημέρωση για το περιβάλλον είναι σημαντική. Αυτή η ανησυχία μεταφράζεται στις προτιμήσεις τους όταν αναζητούν σύντροφο, όπου το 59% υποστηρίζει ότι θέλει να βγει με κάποιον που μοιράζεται τις περιβαλλοντικές του αξίες. Ακόμη, όπως προκύπτει από τους μισούς ερωτηθέντες θεωρούν πιο ελκυστικό ένα άτομο που ενδιαφέρεται περιβάλλον. Το γεγονός μάλιστα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το 70% των γυναικών της Gen Z, που εκτιμούν ιδιαίτερα κάποιον που δεσμεύεται να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Εκτός από την εμφάνιση, τις αξίες και τα χόμπι, μια άλλη διάσταση παίζει ολοένα και περισσότερο εδώ: Αειφορία και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό χρειάζεται να συμφωνείτε σε αυτό το σημαντικό σημείο. 

Το μέλλον του dating είναι...πράσινο;

Δεδομένης της συνειδητοποίησης των ανθρώπων ότι θέλουν να προσέχουν το περιβάλλον, αλλάζουν πολλά. Είναι λοιπόν φυσικό να υποθέσουμε ότι η στάση απέναντι στη φύση και τα ζώα θα γίνουν ακόμη πιο σημαντικές όταν πρόκειται για την επιλογή συντρόφου ζωής, αλλά και στη σύνθεση του κύκλου των φίλων. Οι ιστότοποι γνωριμιών πιθανότατα θα αναγκαστούν να συναντήσουν τους πελάτες τους όπου βρίσκονται - και να ενσωματώσουν τις αντίστοιχες λειτουργίες. Οπότε ναι το μέλλον του dating είναι πράσινο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved