Όσο περισσότερο ευτυχισμένος στη σχέση σου, τόσα περισσότερα κιλά

Τελικά παίρνεις κιλά με τον έρωτα

 

Εντάξει αυτή η έρευνα δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι κάτι που συμβαίνει και μάλλον θα έχει συμβεί και σε εσένα. Όλοι όταν είμαστε σε μια καλή σχέση παχαίνουμε και πριν σου πούμε τα αποτελέσματα της έρευνας θα σου πούμε τα γεγονότα. Όταν περνάς καλά με τη σύντροφό σου θέλετε να βλέπεστε όλο και πιο συχνά και αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε όλο και περισσότερα πράγματα μαζί. Αυτό προϋποθέτει φαγητό, βραδινό, πρωινό, ποτά, το να είστε μαζί όλη την ώρα, γενικά τα πρώτα χρόνια του έρωτα είναι ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα. Συνεπώς, όλο και περισσότερα θες να κάνεις μαζί της και όλο και λιγότερα μόνος σου. Ο έρωτας σε αποβλακώνει και αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε και το έχουμε βιώσει όλοι.

Γιατί να ξενερώνει μία γυναίκα όταν ο σύντροφός της παίζει videogames;

Σύμφωνα με μελέτη από το Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογίας, ανακάλυψε έναν απροσδόκητο κοινό σύνδεσμο μεταξύ των σταθερών σχέσεων και της αύξησης του σωματικού βάρους. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια τείνουν να παίρνουν βάρος. Η μελέτη, που επικεντρώθηκε σε 169 ζευγάρια για 4 χρόνια, διαπίσωσε ότι ζευγάρια που προσδιορίζονταν ως πιο ευτυχισμένα και ικανοποιημένα με τη σχέση τουυς έπαιρναν βάρος ενώ τα λιγότερο ευτυχισμένα ζευγάρια έτειναν να διατηρούν ή να χάνουν βάρος.

Μήπως τελειώνεις την σχέση πριν καλά-καλά ξεκινήσει;


Η συναισθηματική κατάσταση σε μια σχέση παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια, η συναισθηματική ασφάλεια μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερη επαγρύπνηση όσον αφορά τις διατροφικές επιλογές, γεγονός που με τη σειρά του μπορεί να αυξήσει την κατανάλωση. Από την άλλη, βέβαια, όσοι δεν περνούν καλά με το έτερον ήμισυ, πάλι μπορεί να βρίσκουν παρηγοριά στο συναισθηματικό φαγητό, οπότε μάλλον καλύτερα να παίρνεις κιλά χαρούμενος στη σχέση σου.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved