Ένα είναι το μυστικό για επιτυχημένο φλερτ και ισχύει για όλους

Μία είναι η «χρυσή» συμβουλή για σίγουρο αποτέλεσμα.

Έχουμε γράψει ξανά και ξανά για τις επιτυχημένες τακτικές στο φλερτ. Και που μπορώ να πω επίσης με σχετική σιγουριά σαν συμβουλή είναι μην χάνεις τον χρόνο σου, όταν βλέπεις ότι ένα φλερτ δεν προχωρά, πάμε στον επόμενο άνθρωπο. Δεν ξοδεύουμε τον χρόνο μας σε μη διαθέσιμους ανθρώπους και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό να το εφαρμόζουμε στη ζωή μας, να αναγνωρίζουμε όταν κάτι δεν προχωράει. Μέχρι όμως να φτάσεις σε αυτή τη διαπίστωση, εδώ θα εξετάσουμε τι χρειάζεται να κάνεις για να πετύχεις στο φλερτ.
 
 
Όσο τετριμμένο και αν μπορεί να σου ακουστεί ένα είναι το μυστικό να έχεις αυτοπεποίθηση  και σε καμία περίπτωση δεν πας να μιλήσεις σε μία κοπέλα έχοντας ψυχολογία ηττημένου. Πίστεψέ με η «απελπισία» είναι κάτι που φαίνεται και καμία φυσιολογική γυναίκα δεν θέλει να είναι με απελπισμένους ανθρώπους. Ούτε υπερφίαλος να είσαι, ούτε θρασύς -χρειάζεται να πιστεύεις στον εαυτό σου και να είσαι cool όταν πηγαίνεις να μιλήσεις στο κορίτσι που σου αρέσει.
 
 
 
 
Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που εκπέμπεται, κάτι που φαίνεται και όχι κάτι που επινοείται. Η ενέργειά μας μιλά πριν από εμάς για εμάς, οπότε σίγουρα δεν χρειάζονται φιοριτούρες.Το να συστήσεις τον εαυτό σου στην καλύτερη σου εκδοχή και να εισαι αυθεντικός αρκεί για να φλερτάρεις μία κοπέλα που σου αρέσει. Επίσης, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ο Brad Pitt για να φλερτάρει, ούτε ο Ernest Hemingway για να εντυπωσιάσει με το πνεύμα του, αρκεί που είσαι εσύ.
 
Το ζήτημα είναι να είσαι αυθεντικός και ευγενικός. Ακόμη και αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση πρέπει να την καλλιεργήσεις, στις γυναίκες αρέσει να είναι με άντρες που ξέρουν να πατάνε γερά στα πόδια τους, καθώς αυτό εμπνέει ασφάλεια. Χτίσε λίγο την αυτοπεποίθησή σου και θα δεις ότι όλα γύρω σου θα γίνουν καλύτερα. 
 
Για παράδειγμα, ξεκίνα γυμναστήριο είναι σημαντικό να αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου. Ξεκίνησε δραστηριότητες που θα σε κάνουν να γεμίσεις με καλή διάθεση και ενέργεια. Είναι θέμα οπτικής, ακόμη και αν δεν τη λες με λόγια, τη «φάση» σου την επικοινωνείς με τη συμπεριφορά σου.  
 
 
 
 
 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved