Pexels Πόση ώρα πρέπει να διαρκεί το σεξ;

Τελικά η απάντηση βρίσκεται κάπου στη μέση.

Αν περιμένεις μια σίγουρη απάντηση, υπάρχει η πιο σύντομη. Η σύντομη απάντηση είναι ότι το σεξ πρέπει να διαρκέσει όσο καιρό θέλεις εσύ και η σύντροφός σου. Αλλά μια επιστημονική έρευνα για το θέμα προτείνει κάπου ανάμεσα στα τρία και στα δεκατρία λεπτά. Αλλά ας το δούμε πιο αναλυτικά.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε για το ετεροφυλόφιλο διεισδυτικό κολπικό σεξ και αφορούσε το timing, τα αποτελέσματα ήταν ποικιλότροπα.  Η διάρκεια ένα έως δύο λεπτά προσδιορίστηκε ως "πολύ σύντομη", ενώ η διάρκεια των δέκα μέχρι τριάντα λεπτών θεωρήθηκε "πολύ μεγάλη". Από την άλλη πλευρά, τα τρία έως επτά λεπτά βαθμολογήθηκαν ως «επαρκή» και τα επτά έως δεκατρία λεπτά «επιθυμητά».

 

 

Τι πρέπει να κάνεις τώρα με αυτές τις πληροφορίες; Ένας καλός εμπειρικός κανόνας είναι να μην αφήνεις τη σεξουαλική ζωή κανενός άλλου,  να σε κάνει να αισθάνεστε άσχημα για τη δική σου. Η διάρκεια καθορίζεται από πολλά πράγματα, αλλά το βέβαιο είναι πως με μία ανδρολογική εξέταση (όπου θα σου γράψουν να κάνεις εξέταση ένα απλό σπερμοδιάγραμμα), θα μπορέσεις με τον γιατρό σου να δεις αν υπάρχει πρόβλημα. Ασκήσεις Kegel και καλή διατροφή, θα βοηθήσουν στην αντοχή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved