4 σημάδια πως έχεις χωρίσει και δεν το ξέρεις

Στο λέμε μπας και αρχίσεις να προβληματίζεσαι σιγά-σιγά. 

Όταν είμαστε χρόνια με έναν άνθρωπο έχουμε αξιολογήσει τους λόγους που είμαστε μαζί του, ξέρουμε τι μας κάνει να θέλουμε να είμαστε δίπλα του. Το να αρχίζεις να έχεις δεύτερες σκέψεις για την επιλογή σου σίγουρα ταράζει τον κόσμο σου και σίγουρα χρειάζεσαι χρόνο για να καταλάβεις τι είναι αυτό που έχει πάει λάθος. Σου δίνουμε μερικά σημάδια που θα έπρεπε να σε βάλουν σε σκέψεις όσον αφορά τη σχέση σας. Επίσης, μπορεί να μην χρειάζεται να χωρίσεις, αλλά να προσπαθήσεις περισσότερο.

Στις γυναίκες θα αρέσουν πάντα τα λαϊκά παιδιά

1. Δεν είναι προτεραιότητά σου

Εννοείται στις μακροχρόνιες σχέσεις δεν έχεις την επιθυμία να δεις κάποιον όπως στην αρχή, αλλά από αυτό μέχρι να φτάσεις να τον αγνοείς είναι μια διαφορετική συνθήκη. Σε καμία περίπτωση δεν λέμε να μην βγαίνεις με του φίλους σου, ωστόσο αν δεν την έχεις και πολύ στο πρόγραμμά σου κάτι δεν πάει καλά. Επίσης, αυτό θα που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι το γιατί δεν έχεις τέτοια ανάγκη.

 

 

2. Έλλειψη επικοινωνίας

Είναι βασικό να αισθάνεσαι ότι επικοινωνείς με τον άνθρωπό σου. Στο κάτω-κάτω αν δεν επικοινωνείς μαζί του, τότε με ποιον; Είναι πολύ βασικό να μπορείς να αισθάνεσαι ότι σε καταλαβαίνουν, όταν αισθάνεσαι μόνος σου ενώ έχεις σύντροφο, δεν είναι και πολύ καλό δείγμα, πρέπει να δεις τι συμβαίνει και νιώθεις κάτι τέτοιο.

Ένας χωρισμός μπορεί να είναι δώρο. Απλώς δεν το γνωρίζεις

3. Το σεξ δεν πάει πολύ καλά

Εννοείται περνάμε όλοι φάσεις και δεν είμαστε και ρομπότ μετά από μία κουραστική ημέρα να είμαστε έτοιμοι για όλα, ωστόσο αν είναι παρατεταμένο το διάστημα χωρίς σεξ τότε κάτι μπορεί και να σημαίνει. Το σεξ δεν παύει να είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής και μόνο καλύτερη μπορεί να κάνει τη ζωή σου -ποτέ χειρότερη. Οπότε κάνε προσπάθειες για να «φτιάξεις» την κατάσταση.

4. Σε ενοχλεί

Ναι, είναι πρόβλημα αυτό ακόμη και για συνάδελφο να το αισθάνεσαι. Αν νιώθεις ότι η παρουσία της σε πιέζει παρά σου φέρνει χαρά ή χαλάρωση, όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και πολύ θετικά τα δείγματα. Προσπάθησε να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και να το λύσεις.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved