Στις γυναίκες θα αρέσουν πάντα τα λαϊκά παιδιά

Μια συντάκτρια θεωρεί ότι οι γυναίκες σήμερα έχουν πήξει στους γιακάδες και δεν φοβάται να αποθεώσει τα αυθεντικά λαϊκά παιδιά.

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που συζητάνε οι γυναίκες μεταξύ τους είναι το «Πού πήγαν οι άντρες;» και εξηγούμαι. Η μία θα σου πει ότι δεν τη φλερτάρουν, η άλλη ότι ενώ τη φλερτάρουν δεν προχωράει η κατάσταση και ότι τα social έχουν αντικαταστήσει την πραγματική ζωή και αναρωτιέμαι τελικά γιατί οι άντρες έχουν αλλάξει τόσο πολύ; Ούτε διεκδικούν, ούτε να φλερτάρουν ξέρουν, παίζουν «παιχνιδάκια». Τι πάει λάθος;

Το αντρικό χαρακτηριστικό που λατρεύουν οι γυναίκες

Μέσα σε όλα αυτή την κατάσταση και μέσα σε όλο αυτό υπάρχει η εξής διαπίστωση, μήπως μας λείπει από τη ζωή μας ένα λαϊκό παιδί; Κάτι σαν τον Φαίδων Γεωργίτση στις «Θαλασσιές τις χάντρες» χωρίς να ξυρίσει το μουστάκι του. Κάποιον αυθεντικό, με καθαρή ματιά και ευθύτητα!

 


Η νέα κατάσταση

Έχουν γίνει κάπως μπερδεμένες οι καταστάσεις, δεκάδες καινούργιοι όροι για τις σχέσεις και δεκάδες αναλύσεις για μία γνωριμία. Πέντε βήματα μπροστά, πέντε βήματα πίσω και όλα είπαμε και όλο δεν είπαμε. Και αν ήταν μία περίπτωση άντρα, θα λέγαμε ότι έτυχε όμως μιλάμε για γενικευμένες καταστάσεις που όλα εννοούνται χωρίς τίποτα να εννοείται. Λείπουν οι καθαρές συζητήσεις και οι ξεκάθαρες κουβέντες, το οποίο ουσιαστικά μεταφράζεται στο ότι χάνεται η μαγεία. Ακόμη και στην περίπτωση που δεν προχωράει μία κατάσταση, γιατί αυτό που μένει να είναι ένα θολό τοπίο; 

Ποτέ μην αφήνεις μια γυναίκα να γυρνάει σπίτι ασυνόδευτη

Ένα λαϊκό παιδί, όπου είναι ένας που από μικρός είναι στη βιοπάλη έχει μάθει να μην χάνει τον χρόνο του και να είναι περισσότερο ευθύς σε όλες τις υποθέσεις του. Έχει μία συναισθηματική αγνότητα και μπορεί η πρώτη επιλογή για φαγητό να μην είναι ένα κυριλέ εστιατόριο, αλλά γνωρίζουμε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για να ευχαριστήσει τη γυναίκα που έχει δίπλα του. Θα φροντίσει να είναι εντάξει, κοινώς έχει αξιακό κώδικα.

Μας αρέσουν τα λαϊκά παιδιά γιατί έχουν την τάση να είναι περισσότερο εξηγημένοι. Είναι αυτό που φαίνονται, δεν υποκρίνονται ό,τι και αν σημαίνει αυτό και εννοώ δεν σημαίνει ότι ένα λαϊκό παιδί ταιριάζει με την κάθε γυναίκα -ανεξάρτητα από την προέλευσή της.

Ένα τέτοιος τύπος έχει δεκάδες πράγματα να σκεφτεί για την καθημερινότητά του, από τα πολύ βασικά μέχρι τα πολύ απαιτητικά. Δεν έχει και πολύ ελεύθερο χρόνο να κάνει και πολλά «παιχνιδάκια». Σε όλο αυτό το ζήτημα είναι να γίνει κατανοητό, είναι ότι όταν οι γυναίκες λέμε για λαϊκά παιδιά εννοούμε εκείνον τον τύπο άντρα που μιλάει με τις πράξεις του και όχι με λόγια, ξέρει αυτά που θέλει και σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία όταν είσαι μαζί του, είναι εκεί για εσένα. Ο καλός τύπου «μάγκας».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved