Η πιο «άστοχη» έρευνα που διαβάσαμε ποτέ για το σεξ

Πρώτοι οι Τούρκοι σε σεξουαλικούς συντρόφους, πολλούς παραπάνω και από τους Βραζιλιάνους; Κάτι πήγε πολύ λάθος.

Γίνεται μια έρευνα από την World Population Review και το topic είναι πολύ πιασάρικο: «Ποια χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό σεξουαλικών συντρόφων κατά μέσο όρο;». Και εκεί που περιμένεις κάποια χώρα άκρως φιλελεύθερη και δίχως σεξουαλικούς φραγμούς (για παράδειγμα από την Νότια Αμερική) στην πρώτη θέση έρχεται η Τουρκία. Μπορείς να μην γελάσεις;

Οι Τούρκοι είδαν το κοκορέτσι με ελληνικά «χρώματα» και έπαθαν αλαλούμ

Πιο πολύ πιστεύουμε την έρευνα ότι οι αριστερόχειρες κάνουν καλύτερο σεξ:

 

 

Τι θέση παίρνει η Ελλάδα στην έρευνα για τους σεξουαλικούς συντρόφους;

Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν αμφισβητούμε το σεξουαλικό πνεύμα της γειτονικής χώρας. Το γεγονός, ωστόσο, ότι η έρευνα έβγαλε ότι ο μέσος Τούρκος ή Τουρκάλα έχει κοιμηθεί κατά μέσο όρο με πάνω από 14 άτομα (στην Τουρκία το 99% είναι μουσουλμάνοι, άρα και παραδοσιακές αρχές όσον αφορά το σεξ) την ώρα που στη Βραζιλία ο μέσος όρος σεξουαλικών συντρόφων είναι 9 (γελάμε) μας κάνει να είμαστε σίγουροι πως όσοι ερωτήθηκαν δεν ήταν και τόσο ειλικρινείς.

Όσο για την Ελλάδα (10.6 ερωτικοί σύντροφοι), μπορεί να αποδειχθήκαμε πιο σεξουαλικά ενεργοί από τους Βραζιλιάνους (και εδώ γελάμε) αλλά οι Τούρκοι (14.5 ε.σ.), οι Αυστραλοί (13.3 ε.σ.) και Νεοζηλανδοί (13.2 ε.σ.) ήταν πολύ πιο «γύπες» από εμάς.

Συγνώμη αλλά δύσκολα θα πειστούμε ότι ισχύει η συγκεκριμένη έρευνα. Αν πάντως σε νοιάζει να δεις όλη την τελική 10άδα -για την ιστορία, η Ελλάδα τερμάτισε 15η-  ρίξε μια ματιά παρακάτω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved