Μετράει για τις γυναίκες, ο άντρας να ξέρει να κολυμπάει;

Από ότι φαίνεται μετράει. 

Ζούμε στη χώρα της θάλασσας και του ήλιου, πώς είναι δυνατόν κάποιος να μην ξέρει από κολύμπι; Και όμως γίνεται, δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει και εσύ όμως σίγουρα θα έχεις στην παρέα σου άτομα που δεν τα πολύ πάνε καλά με το κολύμπι. Το πιο παράδοξο σε αυτή την ιστορία είναι ότι μιλάμε για ανθρώπους που είναι από νησί και δεν μάθανε ποτέ τι σημαίνει δελφινόπαιδο. Όμως, η αλήθεια είναι πως δεν είναι ό,τι πιο γοητευτικό για έναν άντρα να μην ξέρει να κολυμπάει. Πάμε να το δούμε από τη γυναικεία ματιά.

 

Πας με το άλλο σου μισό στην παραλία και εκεί που έχεις φανταστεί να ξανοίγεστε στα ανοιχτά, εκείνος δεν μπορεί να κουνηθεί. Και αυτό πώς το αντιμετωπίζεις; Που όλες οι ταινίες και όλα τα love stories έχουν φόντο θάλασσα και άμμο και να που τελικά όλα πήγαν λάθος. Δεν είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι το να φτάσετε στην παραλία και όλα να μοιάζουν ειδυλλιακά και ο άλλος να μην μπορεί να κολυμπήσει, είναι καταστροφή.  Από εκεί και πέρα, σκέψου να είστε στα ανοιχτά με ένα φουσκωτό και κάπως να μπατάρει για τον όποιον λόγο, τι καλείσαι να κάνεις εκεί; Οπότε το αφήνουμε και αυτό το σενάριο για ραντεβού στη θάλασσα. Και πάμε στο επόμενο να κολυμπάτε κάπου στα ρηχά μαζί με τα μικρά παιδιά.

Δεν είναι και ό,τι ωραιότερο αυτό ειδικά αν η κοπέλα ξέρει να κολυμπάει καλά, είναι κοινή συνήθεια και είναι ένα ολόκληρο state of mind. Η θάλασσα είναι πολύ σημαντική για όσους την αγαπούν και βρίσκουν ηρεμία και ξεγνοιασιά σε αυτήν. Όπως και να ‘χει είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι η θάλασσα μπορεί να γίνει μια κοινή δραστηριότητα, που μπορεί να δημιουργήσει πιο ισχυρούς δεσμούς με το ταίρι σου.

Μπορεί να ξέρεις να κολυμπάς αλλά το κάνεις με ασφάλεια;

Σκέψου ότι κολυμπάς μέσα στη θάλασσα με το άλλο σου μισό, κάπου στα μέσα του πελάγους, την υπέροχη αίσθηση που δημιουργείται με το να είστε οι δύο σας στη απέραντο γαλάζιο. Και ότι είναι κάτι παραπάνω από μία ακόμη ικανότητα, είναι ένα μέσο για να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Επίσης, είναι οφθαλμόλουτρο να βλέπεις το αγόρι σου ή και έναν ωραίο άντρα να δαμάζει τα κύματα. Εντάξει, ας μην τον τοποθετήσω στα κύματα, ας στον βάλω σε ηρεμία -και πάλι. Όπως και να το κάνουμε, βγάζει έναν δυναμισμό.

Μην ξεχνάς, ποτέ δεν είναι αργά και ακόμη και ν μην ξέρεις να κολυμπάς μπορείς να ξεκινήσεις από αύριο κολυμβητήριο. Θα σου δώσει και εσένα παραπάνω αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια θα απολαύσεις τη θάλασσα και τον έρωτα καλύτερα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved