7 σημάδια ότι θα έχετε καλή χημεία στο κρεβάτι

Εξετάζουμε τα σημάδια και προβλέπουμε καταστάσεις.

Μιλάμε για χημεία στα ραντεβού, αλλά αν μπορούσαμε να τη κάνουμε ακόμη πιο συγκεκριμένη θα λέγαμε ότι υπάρχουν δύο ειδών: Η χημεία στην επικοινωνία που έχουμε και με τους φίλους μας, αλλά και η σεξουαλική. Ουσιαστικά, η χημεία είναι κάτι που βγαίνει αβίαστα, που βασικά συνήθως δεν θέλει προσπάθεια και μπορείς να την αισθανθείς ακόμη και με έναν άνθρωπο που γνώρισες πρόσφατα στη ζωή σου. Όπως και να έχει η σεξουαλική χημεία είναι κάτι που φαίνεται από τη φάση του dating, καθώς είναι οι κινήσεις του σώματος εδώ, που θες, δεν θες «μαρτυρούν» τη μεταξύ σας σχέση.

Αν και τα παρακάτω υποδηλώνουν ισχυρή σεξουαλική χημεία, είναι απαραίτητο να θυμάσαι ότι κάθε σχέση είναι μοναδική και η σεξουαλική συμβατότητα μπορεί να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου.  Όπως και να ΄χει εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα βασικότερα σημάδια που δείχνουν ότι λογικά και στο κρεβάτι θα τα πάτε τέλεια.  

5 σημάδια ότι έχετε καλή χημεία

1. Εye contact: Η έντονη, παρατεταμένη οπτική επαφή κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μπορεί να υποδηλώνει μια ισχυρή σύνδεση και αμοιβαία έλξη, η οποία συχνά μεταφράζεται σε έντονη σωματική χημεία.

2. Άγγιγμα: Δώσε βάση στον τρόπο με τον οποίο το date σου ανταποκρίνεται στο άγγιγμά σου. Η ανταπόκριση υποδηλώνει μια φυσική άνεση για τη σωματική οικειότητα. Και επίσης, το άγγιγμα υποδηλώνει την «ανάγκη» να είσαι κοντά με το άλλο πρόσωπο. Σίγουρα, με κάποιον που δεν νιώθεις έντονη έλξη δεν τον ακουμπάς ιδιαίτερα. Δεν σε ενδιαφέρει η σωματική επαφή.

3. Κοινό γέλιο: Προφανώς και είναι από τα βασικότερα σημάδια έντονης σύνδεσης, καθώς το γέλιο τα κάνει όλα καλύτερα. Το κοινό γέλιο μεταφράζεται ως μια παρόμοια αίσθηση του χιούμορ και δημιουργεί τις βάσεις για ένα «περιβάλλον» όπου και οι δύο αισθάνονται χαλαροί και ανοιχτοί στην εξερεύνηση των επιθυμιών του άλλου.

 

 

4. Ουσιαστικές συνομιλίες: Η συμμετοχή σε βαθιές, ουσιαστικές συζητήσεις για προσωπικές επιθυμίες, φαντασιώσεις υποδηλώνει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης που θέτει τα θεμέλια για ικανοποιητικές σεξουαλικές εμπειρίες.

Το πιο τρομακτικό είδος σεξ είναι αυτό που έχουμε κάνει -σχεδόν- όλοι

5. Αντικατοπτρίζοντας τη γλώσσα του σώματος: Ο υποσυνείδητος αντικατοπτρισμός της γλώσσας του σώματος του άλλου, όπως η κλίση ή η αντιστοίχιση στις κινήσεις, αντανακλά μια ισχυρή σύνδεση και υποδηλώνει μια διαισθητική κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών του άλλου.

6. Αισθησιακό πείραγμα: Τα παιχνιδιάρικα αστεία και τα αισθησιακά πειράγματα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας δημιουργούν προσμονή και ενθουσιασμό, θέτοντας το υπόβαθρο για παθιασμένες συναντήσεις γεμάτες εξερεύνηση και ευχαρίστηση.

7. Χημεία κατά τη διάρκεια του φιλιού: Είναι η αρχή των πάντων, πώς να το κάνουμε; Το φιλί είναι συχνά μια προεπισκόπηση της σεξουαλικής συμβατότητας. Δώσε προσοχή στην ένταση, στον ρυθμό και στο πάθος κατά τη διάρκεια των φιλιών, καθώς μπορούν να παρέχουν πολύτιμες «πληροφορίες» για τη σεξουαλική χημεία. Στον αντίποδα, σκέψου ότι εάν το φιλί δεν σου αρέσει δεν είναι και πολύ καλός οιωνός για τη συνέχεια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved