associated press Πώς η Taylor Swift αλλάζει το γούστο των γυναικών της Gen Z στους άνδρες;

Ο Timothee Chalamet δεν είναι πλέον hot και η Taylor ευθύνεται γι’ αυτό.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι ώστε η Taylor Swift να αισθάνεται ευλογημένη. Αποτελεί το πρόσωπο της χρονιάς για το 2023, είναι επιτυχημένη, είναι λαμπερή, είναι ταλαντούχα, είναι τα πάντα όλα. Επίσης είναι ερωτευμένη. Συνάντησε τον έρωτα στο πρόσωπο του star του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Travis Kelce και δεν το κρύβει. 

Ωστόσο η Taylor Swift έχει την ικανότητα να δημιουργεί τάσεις. Όχι μόνο από τα ρούχα που θα φορέσει αλλά και από τον σύντροφο που θα επιλέξει να έχει στο πλευρό της. Ενώ τα τελευταία χρόνια είχαμε συνηθίσει τις γυναίκες της Gen Z να επιθυμούν άνδρες όπως ο Timothee Chalamet, το τελευταίο διάστημα βλέπουμε μία στροφή. 

 

 

Σύμφωνα με μία TikToker, «βρισκόμαστε στην εποχή που τα μέλη της Gen Z, στα οποία άρεσαν τα πολύ λεπτά αγόρια, αρχίζουν να προτιμούν τους άνδρες που μπορούν να τα προστατέψουν. Η Taylor Swift παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή την τάση, καθώς είναι ζευγάρι με τον Travis Kelce». Οι γυναίκες της Gen Z αρχίζουν να θέλουν τους πιο “δυνατούς” άνδρες καθώς θεωρούν ότι θα αισθανθούν μεγαλύτερη ασφάλεια δίπλα τους.  

«Οι άνδρες κατά τη διάρκεια της ιστορίας ήταν πάντα οι πολεμιστές και αυτοί που κυνηγούσαν και μάχονταν, αλλά τώρα δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν. Αυτά είναι τα πρωτόγονα ένστικτά μας, οι άνδρες θα μαλώνουν μεταξύ τους και θα είναι πιο ελκυστικοί αυτοί που κερδίζουν», εξηγεί μία άλλη κοπέλα στο TikTok

Το νέο trend στο TikTok διακωμωδεί τις διαφορές ανάμεσα στους millennials και την Gen Z

Ωστόσο ζούμε στο 2024. Δεν μπορούμε να στηρίζουμε τον έρωτα και τα θέλω μας σε εποχές πολεμιστών και κυνηγιών. Τα πρωτόγονα ένστικτα πάντα θα υπάρχουν αλλά εμείς ως άνδρες οφείλουμε να γινόμαστε προστάτες ανεξάρτητα από τη σωματική μας διάπλαση. Επίσης για να επαναφέρουμε και ένα κλισέ των τελευταίων ετών, “το σώμα μας είναι η επιλογή μας”. Αν θέλουμε θα φαρδύνουμε τις πλάτες μας, αν όχι, θα τις αφήσουμε όπως έχει.

Το τι θα πουν οι γυναίκες της Gen Z, η Taylor Swift και οι τάσεις του TikTok μάς είναι αδιάφορο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved