Σεξ: Γιατί πολλοί το προτιμούν σκληρό και βρώμικο

Γιατί άνδρες και γυναίκες περνούν καλύτερα όταν κάνουν σκληρό σεξ.

Υποθέτω ότι με τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι έχεις μόνο επιδερμική σχέση. Άντε στη χειρότερη, να σε έσυρε με το ζόρι μέχρι την κινηματογραφική αίθουσα το αίσθημα για να τη δεις.

Όμως, όμως, όμως. Μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες για το είδους του σεξ που απολαμβάνει ο κύριος Γκρέι με την: μιλάμε για σχοινιά, δεσίματα, BDSM καταστάσεις και σκληρό σεξ.

Μην με κοιτάς με δισταγμό. Σε πολύ κόσμο αρέσει το σκληρό σεξ. Και υπάρχει εξήγηση για αυτό. Δεν είναι πλέον ταμπού. Αρκεί να υπάρχει φυσικά συναίνεση των δύο.

 

 

1. Όλα είναι θέμα εξουσίας

Το έχουμε πει και θα το λέμε μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μας, στο σεξ δεν υπάρχουν ίσοι όροι, κάποιος πρέπει να έχει το πάνω χέρι. Έτσι γίνεται με όλα τα πάθη, το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Η ευχαρίστηση που μπορείς να αντλήσεις είτε από τη θέση αυτού που εξουσιάζει είτε από εκείνου που εξουσιάζεται, πολλές φορές ξεπερνάει εκείνη που νιώθεις από πιο συμβατικές καταστάσεις.

Μην τρομάζεις, δεν είναι ανάγκη να φτάσεις κατευθείαν στα μαστίγια και τους βούρδουλες. Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα απλό δέσιμο, με ένα ζευγάρι χειροπέδες ή με μια κορδέλα στα μάτια. Ένα αντικείμενο απλό καθημερινό και οικείο, το οποίο όμως θα δίνει σε έναν από τους δύο τον απόλυτο έλεγχο.

bigstock 138864818 1

Σύμφωνα με μελέτη του Psychology Today, οι άνθρωποι στο σεξ είναι γενετικά προκαθορισμένοι να είναι είτε παθητικοί είτε ενεργητικοί. Επομένως, όταν αντιληφθείς σε ποια κατηγορία ανήκεις, το αποδεχθείς και το κάνεις μέρος της σεξουαλικής σου ζωής, τότε ναι, θα περνάς πολύ-πολύ καλύτερα στο κρεβάτι και το ίδιο θα κάνει και εκείνη.

 

2. Οικειότητα

Ναι και όμως. Το σκληρό σεξ ενισχύει τους συναισθηματικούς δεσμούς μεταξύ των δύο παρτενέρ. Μπορεί οι ρόλοι να είναι ρόλοι, μπορεί ο ένας να δίνει εντολές και ο άλλος να δέχεται, όμως το γεγονός ότι τόσο εσύ όσο και εκείνη αποκαλύπτετε και εκφράζετε τα τις πιο μύχιες και σκοτεινές σας σκέψεις, μόνο και μόνο ότι λειτουργείτε χωρίς ταμπού και έξω από τους συμβατικούς κανόνες, τότε αυτόματα έρχεστε πιο κοντά. Οι καταστάσεις αυτές είναι καταστάσεις που μοιράζεσαι με πολύ λίγους.

Μάλιστα, έρευνα που διεξήχθη στην Ολλανδία, απέδειξε ότι όσοι προτιμούν το σκληρό σεξ είναι πιο κοινωνικοί, λιγότερο νευρωτικοί και μπορούν να διαχειριστούν πολύ πιο εύκολα τις αποτυχίες ή την απόρριψη.

 

 

3. Ποικιλία

Η φύση πριμοδοτεί την ποικιλία, τις αλλαγές και τη διαφορετικότητα, ενώ η κοινωνία αντιθέτως τα εχθρεύεται. Ο κάθε ένας από εμάς διαθέτει το δικό του ξεχωριστό ερωτικό αποτύπωμα. Τι πάει να πει αυτό; Πάει να πει ότι έχουμε τις προτιμήσεις μας, αυτά που μας φτιάχνουν και αυτά που μας ξενερώνουν κτλ.

Ωστόσο, ακόμα και το καταπληκτικό σεξ που μπορεί να απολαμβάνεις με τη σύντροφό σου, θα βυθιστεί με μαθηματική ακρίβεια στο καζάνι της ρουτίνας, αν γίνει προβλέψιμο.

Πρέπει να προσφέρεις στη σύντροφό σου απροσδόκητα ερεθίσματα, ένα δάγκωμα, ένα κάπως πιο δυνατό χτύπημα. Κάτι τέλος πάντων που δεν έχετε δοκιμάσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved