associated press Το “δείξε μου το Spotify σου” είναι η καλύτερη ατάκα για φλερτ

Ξέχνα τα “δώσε μου το Instagram ή το TikTok σου”. Η μουσική, μας φέρνει όλους πιο κοντά.

Προφανώς και δεν μπορούμε να καταδικάσουμε το φλερτ από τα social media. Στις μέρες μας, το καυλάντισμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο κανόνας και προάγγελος για το “ό,τι ήθελε προκύψει” στο δια ζώσης ραντεβού. Ωστόσο έρχεται η στιγμή που γνωρίζεις κάποιον στην πραγματική ζωή χωρίς να έχει προηγηθεί το διαδικτυακό φλερτ. Και ενώ τα σημάδια δείχνουν πως κάτι καλό γεννιέται εδώ, λίγο πριν αποχωριστείτε, ψάχνεις τον τρόπο ώστε να υπάρξει συνέχεια. Ξέρεις αυτό το “εις το επανιδείν”.

Στα 90s ζητούσαμε τηλέφωνο. Σήμερα ζητάς Instagram. Αλλά το Instagram και το TikTok είναι κάπως κλισέ. Βγάζει μια λιγουριά. Το να της πεις όμως “δείξε μου το Spotify σου” θα σε ανακηρύξει τον νικητή της ημέρας. Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, πρέπει να είσαι ξεχωριστός. Και το να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ζητήσεις να δεις το Spotify της, θα σε κάνει ξεκάθαρα ξεχωριστό στα μάτια της. 

 

 

Το “δώσε μου το Instagram σου” δεν προσφέρει τίποτα. Θα δεις καλοστημένες, φωτοσοπαρισμένες φωτογραφίες και video. Αλλά το “δείξε μου το Spotify σου” είναι σαν να σου ανοίγει την ψυχή της. Η μουσική, εκτός από εσωτερική ανάγκη κάθε ανθρώπου, δείχνει πολλά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μας. Η μουσική είναι αλήθεια, η μουσική είναι η ταυτότητα μας.

Το Spotify θέλει να ακούς όλο και περισσότερα audiobooks

Στο Instagram story μπορείς να ανεβάσεις οτιδήποτε θέλεις. Μπορεί ν’ ακούς Μαζωνάκη και να ποστάρεις Μπιθικώτση. Όχι ότι υπάρχει κάτι κακό σε όλο αυτό, αλλά καταλαβαίνεις πως όλο το φιλτράρισμα είναι επιτηδευμένο. 

Στο Spotify δε συμβαίνει αυτό. Στο Spotify είσαι εκτεθειμένος. Η λίστα με τα αγαπημένα σου τραγούδια, οι καλλιτέχνες που λατρεύεις περισσότερο, το τελευταίο podcast που άκουσες. Όλα είναι εκεί καταγεγραμμένα. Επίσης όλες οι γυναίκες θα το εκτιμήσουν. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην την διεγείρει το κάτι διαφορετικό, αυτός ο εκλεπτυσμένος τύπος που ενδιαφέρεται να εξερευνήσει τον εσωτερικό σου κόσμο και να μάθει κάτι περισσότερο από εκείνη, πέρα από μία εικόνα στο Instagram. Σκέψου να σου αρέσει η techno και εκείνη να έχει στα αγαπημένα το τελευταίο set της Charlotte de Witte. Την ερωτεύεσαι ή όχι; Την ερωτεύεσαι. Και προφανώς της ζητάς πιο εύκολα ραντεβού στο επόμενο techno party της πόλης.

Εξάλλου η μουσική ενώνει τους ανθρώπους και το μουσικό γούστο είναι το ίδιο σημαντικό με το γούστο σε άλλα πράγματα, όπως το φαγητό. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved