Πού πας μετά τα 30 στο πρώτο ραντεβού;

Έχουμε μερικές σκέψεις.

Είναι μία από τις πιο συχνές συζητήσεις που θα ακούσεις σε ένα τραπέζι. Όταν έχεις γνωρίσει κάποια που σε ενδιαφέρει πολύ αναρωτιέσαι πού θα την πας σε εκείνο το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού. Και τι είναι αυτό το πρώτο ραντεβού; Είναι εκείνη η πρώτη επικοινωνία που έχεις με τον άνθρωπο που θέλεις να γνωρίσεις. Άρα  συζητάμε την τοποθεσία. Φαγητό ή ποτό και τα βάζουμε κάτω και αναλύουμε τα θετικά και τα αρνητικά. 

Τα χειρότερα ρούχα που μπορείς να βάλεις σε ένα ραντεβού σύμφωνα με τις γυναίκες

Μπορείς να κλείσεις σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Πράγματι, καλή πρόταση αφού δείχνεις περισσότερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Έχεις μπει στη διαδικασία να «ψαχτείς» και αυτό σίγουρα θα μετρήσει και θετικά. Μπορείς να ρωτήσεις το πρόσωπο που θα βγεις τι κουζίνα του αρέσει για να επιλέξεις τον προορισμό με βάση τα γούστα του. Επίσης, στο φαγητό επειδή πηγαίνει πιο αργά η διαδικασία, μπορείς να συζητήσεις περισσότερο μαζί του και να έχεις αφορμές να για να αναλύσετε περισσότερα θέματα μαζί του. Διαφορετικά, είναι μία καλή ευκαιρία για να έχετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί, αφού το περιβάλλον είναι πιο ήσυχο και εμπνέει για παραπάνω συζητήσεις.

Στο μπαράκι. Ναι, ναι είναι εκείνο το μπαράκι που θα πιείτε χαλαρά τα ποτά σας και θα μιλήσετε. Είναι σίγουρα πιο χαλαρός ο χώρος, αλλά αυτό σημαίνει παράλληλα ότι έχει παραπάνω ένταση η μουσική και αυτό σίγουρα δεν λειτουργεί βοηθητικά στο να επικοινωνήσεις με τον άλλον άνθρωπο. Λίγο η μουσική, λίγο η ατμόσφαιρα όλα λειτουργούν πιο χαλαρά. Είναι κακό αυτό; Όχι, δεν είναι και σίγουρα διαχρονικά αποτελεί ένα cool μέρος για ραντεβού. Ποτέ δεν θα πάψει να είναι λάθος. Πάντα θα είναι επιλογή.

 

 

Πού να πας;

Θα έλεγα ότι από τα τριάντα και μετά θα ήταν καλό αν προτιμούσες να πηγαίνεις για φαγητό. Και αυτό για όλους τους παραπάνω λόγους που αναφερθήκαμε. Είναι λίγο πιο «ώριμο» ειδικά αν σε ενδιαφέρει μια πιο ουσιαστική σχέση και θέλεις μια σοβαρή γνωριμία. Είναι σημαντικό να εξοικονομείς χρόνο για να γνωρίζεις έναν άνθρωπο παραπάνω και πώς γίνεται αυτό; Συζητώντας βέβαια, έτσι γνωρίζονται οι άνθρωποι. Επίσης, εξοικονομείται χρόνος καθώς είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις στοιχεία που δεν σου αρέσουν στον άλλον άνθρωπο και να τον απορρίψεις ή να συνεχίσεις την όποια συσχέτιση.

Ποιος είπε ότι πρέπει να κάνεις «κίνηση» σε κάθε πρώτο ραντεβού;

Δεν χρειάζεται να πας στο πιο ακριβό εστιατόριο, σε ένα μιας μέσης κατηγορίας είναι μια χαρά. Δείξε ενδιαφέρον για τα γούστα της κοπέλας που θα βγείτε και κάνε κράτηση γύρω στις οχτώ αργότερο εννιά. Στην τελική ακόμη και αν δεν είναι το άτομο που περιμένεις, θα έχεις περάσει ένα βράδυ με καλό φαγητό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved