Ας παραδεχτούμε ότι το τίναγμα των μαλλιών είναι η πιο σέξι κίνηση μιας γυναίκας

Αναρωτιέσαι ακόμα γιατί σε ανάβει αυτή η κίνηση; 

Θεωρητικά είναι ό,τι πιο απλό και ασήμαντο μπορεί να κάνει μια γυναίκα εκεί έξω, την ίδια στιγμή όμως είναι και από τα πιο hot δείγματα που μπορεί να σου δείξει, ειδικά αν έχει πλούσια, μακριά και αστραφτερά μαλλιά (το ίδιο ισχύει και για εκείνες με κοντό look). Το ξέρω ότι ακούγομαι σαν αφηγητής από διαφήμιση για σαμπουάν, αλλά μόνο αν εστιάσεις στην λεπτομέρεια του θέματος θα μπορέσεις να εκτιμήσεις το πόσο κυρίαρχη και δυναμική είναι η συγκεκριμένη κίνηση.

Oι άντρες ξέρουμε καλά πότε ένα «αθώο» φλερτ παύει να είναι αθώο

Σε μια αντρική συζήτηση περί σέξι γυναικείων κινήσεων, μορφασμών ή πράξεων, το τίναγμα των μαλλιών δεν θα είναι ποτέ η πρώτη κίνηση που θα συζητηθεί ή θα εκτιμηθεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανή να τρελάνει τον οποιονδήποτε άντρα την παρατηρήσει..

Για αυτούς που εκτιμάνε πραγματικά την γυναικεία ομορφιά, ενδεχομένως, κοιτάζουν γυναίκες όπως η Ντενίς Ρίτσαρντς πιο αποσβολωμένα και από τους Τσάντλερ και Ρος στα Φιλαράκια, ακόμα και αν πίσω από την συγκεκριμένη κίνηση δεν κρύβεται τίποτα «ύποπτο».

 

 

Είναι «κάλεσμα»;

Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι ειδικοί. Τα πλούσια μακριά μαλλιά ανέκαθεν αποτελούσαν ένα σύμβολο της γυναικείας φύσης και σεξουαλικότητας και εμείς δεν είχαμε ποτέ κανέναν λόγο να μην τα εκτιμήσουμε. Σε γενικές γραμμές το σέξι τίναγμα των μαλλιών θεωρείται μια αθώα πράξη, ανεπαίσθητα όμως λειτουργεί σαν μια κραυγή επιβλητικότητας βγαλμένη από το αλφάβητο του body language και φωνάζει «Κοίταξέ με».

Όταν μια γυναίκα τινάζει (ή παίζει) τα μαλλιά της, την ώρα που μιλάτε είναι ένα σοβαρό δείγμα ότι ενδιαφέρεται. Ή για σένα, ή για αυτούς που κάθονται από δίπλα σου. Οι ειδικοί θεωρούν ότι το τίναγμα των μαλλιών είναι σήμα κατατεθέν για το φλερτ στις γυναίκες, ακόμα και για εκείνες που έχουν κοντά μαλλιά, προκειμένου να δείξουν τις προθέσεις τους.

 

denise richards

 

Ακόμα, όμως, και η γυναίκα να μην θέλει να στείλει -άμεσα- το μήνυμά της, δεν παύει να είναι μια στιγμή που για λίγα δευτερόλεπτα παγώνει ο χρόνος και τα βλέπεις όλα σε slow motion. Μια μικρή τρύπα στον χρόνο που από τη στιγμή που θα ξεκινήσει τίποτα άλλο δεν έχει πλέον σημασία. Τίποτα, παρά μόνο το πρόσωπο, ο (σέξι) μορφασμός με το μεθυστικό της βλέμμα το οποίο κοιτάζει στο υπερπέραν, τα χείλη της που συνεργάζονται μαζί με τα δόντια και δημιουργούν το πιο σέξι στόμα, και προφανώς τα μαλλιά που δημιουργούν μια εκτυφλωτική λάμψη, λες και παρακολουθείς διαφήμιση μαλλιών σε αργή κίνηση. Και μόλις τελειώσει αυτό το μοναδικό moment θες να της ζητήσεις να το ξανακάνει ή έστω να την απολαύσεις σε ακόμα πιο αργή κίνηση στο VAR.

Κορίτσια, γιατί θεωρείτε ότι μας αρέσει το υπερβολικό υαλουρονικό στα χείλη σας;

Σαφώς και αν αποτελεί «κάλεσμα» έχεις κάθε λόγο να το αποθεώνεις -ποιος δεν θα ήθελε να τον φλερτάρουν με έναν τέτοιο τρόπο- παράλληλα όμως και αυτό να μην ισχύει, είναι μία από τις πιο εικόνα που μόνο μια σέξι γυναίκα μπορεί να σου δημιουργήσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved