Netflix Το 2024 θα φλερτάρεις λιγότερο από τα social media

Το νέο trend φέρνει στο προσκήνιο πατροπαράδοτες καταστάσεις.

Ας είμαστε ρεαλιστές και ειλικρινείς. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τα social media για τα πάντα. Αν ήταν όντως το “Απόλυτο Κακό” θα τα είχαμε διαγράψει και θα είχαμε προχωρήσει τις ζωές μας. Ωστόσο δίνουν ευκαιρίες. Κάποιοι έχουν χτίσει καριέρες, ενώ άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένειες. Αλλά ταυτόχρονα αποτελούν και ένα μεγάλο βαρίδι στις σχέσεις. Ποιον ακολούθησε; Πού τον γνώρισε; Είναι online και μιλάει με άλλον; Το online φλερτ είναι κανόνας. Αλλά το 2024 είναι το έτος που θα πατήσουμε pause. Θα σταματήσουμε λίγο αυτό το διαδικτυακό καυλάντισμα και θα προχωρήσουμε σε πιο πατροπαράδοτες καταστάσεις. 

 

 

Το φλερτ στα social media έχει γίνει πλέον πασέ. Προσωπικά με κούρασε και δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο από 3 φράσεις. Αυτό φαντάζει κάπως αγενές στον συνομιλητή αλλά είναι κάτι που δεν μπορώ να το αλλάξω. Οπότε αποφάσισα εδώ και καιρό να σταματήσω το φλερτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προχωρήσω τη ζωή μου. Στην κανονική της μορφή.

Από κοντά πάντα είναι καλύτερο

Ξέρεις τι σου προσφέρει το φλερτ πίσω από μία οθόνη; Ασφάλεια. Η απόρριψη χωνεύεται πιο εύκολα γιατί δεν έχεις το βάρος του “χλευασμού” στην πλάτη για όσο βρίσκεσαι στο μπαρ. Ξέρεις όμως τι σου προσφέρει το φλερτ από κοντά; Ευχαρίστηση. Ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Δεν υπάρχουν φίλτρα, βλέπεις την άλλην στην κανονική της μορφή, γοητεύεσαι από το βλέμμα και την αύρα της. Και εκείνη το ίδιο. Δε φοβάσαι για το τι θα αντικρίσεις από κοντά. Οι απαντήσεις που θα σου δώσει πάνω στη συζήτηση δε φιλτράρονται, ούτε έχει δίπλα τις κολλητές της να τη συμβουλεύουν στο τι θα πει. Είστε εσύ κι εκείνη. Τόσο απλό, εξάλλου δεν χρειάζονται περισσσότεροι στην παρέα.

Μήπως το «σιγουράκι» σου δεν είναι και τόσο σιγουράκι;

Ο κόσμος διψάει να φλερτάρει από κοντά. Παρατήρησέ το σε μπαρ, εστιατόρια, στα ΜΜΜ. Αποζητά την ανθρώπινη επαφή, εξάλλου αυτή είναι η φύση μας. Γι’ αυτό φτιαχτήκαμε. Εκείνα τα βλέμματα που διασταυρώνονται και καρφώνονται για 3 δευτερόλεπτα το ένα στο άλλο. Βρες μου ένα social media που θα καταφέρει μέσα σε 3 δευτερόλεπτα να σου πει και να σου δείξει τόσα πολλά για τον άλλον.

Το 2024 το φλερτ οφείλει να αφήσει την ηλεκτρονική του μορφή. Έχουμε τόσα πολλά να συζητήσουμε από κοντά που η οθόνη καταστρέφει όλη τη μαγεία. Ας πιούμε σε αυτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved