Let’s play with… me: Διότι, η απόλαυση, ξεκινά από εσένα!

Αν αισθάνεσαι ότι δύσκολα ικανοποιείσαι πλήρως, αλλά την ίδια ώρα δεν ξέρεις και τι θέλεις, μία είναι η λύση. Να γίνεις λίγο πιο playful αυτές τις γιορτές:

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της απόλαυσης. Για άλλους, βέβαια, απόλαυση είναι το φαγητό, για κάποιους ο χορός, για άλλους πάλι είναι οι days off από το γραφείο, ενώ για πολλούς είναι οι playful στιγμές -solo ή με παρέα.

Στη δική μου περίπτωση, πάντως, πλέον, μπορώ να πω με σιγουριά ότι απόλαυση είναι το να βάζω σε προτεραιότητα τις δικές μου ανάγκες. Ναι, έχει σημασία τι θέλει το ταίρι μου και η παρέα, ωστόσο, τι νόημα έχει να μιλάω για απόλαυση, όταν στην πραγματικότητα δεν παίρνω την ευχαρίστηση που θέλω;

Αν διαβάζοντας τα παραπάνω μπήκες σε σκέψεις, αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Για εσένα που λες συνήθως «ναι» στους άλλους, χωρίς να σκέφτεσαι -συνήθως- την απόλαυση που παίρνεις εσύ. Για εσένα που δεν έχεις κανονίσει κάτι wow για φέτος τα Χριστούγεννα, αλλά θέλεις να νιώσεις τα πάντα στο έπακρο.

Για εσένα, λοιπόν, η φάση αυτές τις γιορτές είναι be your own Santa και get more από όσα θέλεις -γιατί και η απόλαυση ξεκινά από εσένα. Και εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε το πώς.

Μήπως, τελικά, παίζοντας ανοίγει η όρεξη;

Αν αισθάνεσαι ότι δύσκολα ικανοποιείσαι πλήρως, αλλά την ίδια ώρα δεν ξέρεις και τι θέλεις, μία είναι η λύση. Να γίνεις λίγο πιο playful αυτές τις γιορτές: Στη διακόσμηση του σπιτιού, στα δώρα που θα πάρεις, στις ρομαντικές στιγμές, ακόμη και στο me-time σου. Διότι η παιχνιδιάρικη διάθεση, όχι μόνο μπορεί να κάνει πιο fun τις στιγμές σου, αλλά μπορεί να σε οδηγήσει συχνά σε νέες «ανακαλύψεις» - ακόμα και να βγάλει στην επιφάνεια μία άλλη πλευρά του εαυτού σου, που μπορεί να μην ήξερες καν ότι είχες.

Άλλωστε, πώς θα ανακαλύψεις τα όρια της απόλαυσης που λειτουργούν για εσένα, αν δεν εξερευνήσεις περισσότερες επιλογές και κυρίως, αν δεν ψάξεις τι πραγματικά σε ικανοποιεί -από το σεξ μέχρι το φαγητό και τα ταξίδια. Και κάπου σε αυτό το σημείο ίσως σκέφτεσαι ήδη αν τελικά, το δώρο που οφείλεις να σου κάνεις φέτος, να κάνεις στον ίδιο σου τον εαυτό, δεν είναι ένα ακόμη ζευγάρι sneakers, μια μπλούζα ή μια τσάντα, αλλά ένα gift box με sex toys από τη Durex.

1702987202622-401779588-image003.jpg

Κι όμως, η απόλαυση των γιορτών μπορεί να κρύβεται στα σεντόνια

Πάνω ή κάτω από τα σεντόνια. Κάπου εκεί μπορεί να βρίσκεται το πραγματικό νόημα των γιορτών για εσένα. Τι και αν η παρέα οργανώνει τη μία bar hopping εξόρμηση μετά την άλλη; Για εσένα τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι η γιορτή της ξεκούρασης, του ανεμπόδιστου ύπνου, των πρωινών που σε βρίσκουν να κοιτάς το ταβάνι και φυσικά, των πιο «ιδιαίτερων» στιγμών in bed.

Ναι, μπορεί η απόλαυση που ψάχνεις να βρίσκεται στο να βάλεις στο mute το κινητό σου και να απολαύσεις μερικές ώρες ύπνου… με μερικά sensual breaks στο ενδιάμεσο. Ή festive joy για εσένα μπορεί να σημαίνει το να γίνεις λίγο πιο playful στο κρεβάτι και να μπεις σε sexy mood.

Και αν σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε πιάσει FOMO, γράψε λάθος. Διότι όταν κάνεις κάτι που έχεις πραγματικά ανάγκη, κάτι που απολαμβάνεις και νιώθεις ότι σε γεμίζει και σε ευχαριστεί σε βάθος, τότε πίστεψέ μας, το να μην πας σε εκείνο το event ή το party από το οποίο ανεβάζει stories στο Instagram η παρέα, δεν θα σε «καίει» και τόσο. Άραξε, λοιπόν, πάνω ή κάτω από τα σεντόνια σου, άνοιξε το συρτάρι με τα Durex σου και… καλή απόλαυση!

image005.jpg

Φέτος φρόντισε να γίνεις εσύ ο Secret Santa σου

Last but not least. Έχεις σκεφτεί τι δώρο θα πάρεις στον εαυτό σου αυτές τις γιορτές; Σκέφτηκες την αδερφή σου, τον πατέρα σου, την παρέα, αλλά αλήθεια, φρόντισες να κάνεις ένα δώρο από εσένα για εσένα; Christmas is a time for giving, άλλωστε.

Αν αυτά που θέλεις, βέβαια, είναι τόσα πολλά, που δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις, δοκίμασε το εξής: Σκέψου ποιες εμπειρίες είναι για εσένα οι πιο απολαυστικές. Και αφού καταλήξεις κάπου, σκέψου ποιο είναι το προσωπικό, έξυπνο, sensual δώρο που μπορεί να ξετυλίξει έναν κόσμο απόλαυσης για εσένα αυτές τις γιορτές και -γιατί όχι- να μετατρέψει το 2024 στην αρχή νέων εμπειριών που πραγματικά σε ευχαριστούν.

Μήπως στην πραγματικότητα, αυτό που ονειρεύεσαι να δεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να νιώσεις τα πάντα αυτά τα Χριστούγεννα, είναι, τελικά, ένα Durex gift box;

image007.png

Αν αυτά τα Χριστούγεννα θέλεις να τα νιώσεις στο έπακρο, με όσες περισσότερες εμπειρίες απόλαυσης γίνεται, να θυμάσαι να δίνεις βάση και στις ανάγκες σου. Γιατί η απόλαυση ξεκινά από εσένα. Και όπως και να το κάνουμε, το τι σου δίνει ευχαρίστηση είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Βρες, λοιπόν, τι σου προσφέρει περισσότερη απόλαυση και καλύτερες εμπειρίες και κάνε το κατάλληλο δώρο από εσένα… μόνο για εσένα!©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved