Επτά ερωτήσεις που απαγορεύεται να κάνεις στο dating

Γιατί να σε ενδιαφέρει το παρελθόν της;

Τα έχουμε γράψει ξανά και ξανά. Είσαι σε μια διαδικασία dating, γνωρίζεις τον άλλον άνθρωπο και λογικό είναι να θέλεις να κάνεις ερωτήσεις ξανά και ξανά. Καμία φορά, όμως τα πράγματα ξεπερνούν τα όρια  και μπορεί να ξεκινήσεις να λες «χοντράδες». Συγκέντρωσα μερικά από τα πράγματα που μια γυναίκα δεν θέλει να ακούει καθόλου κατά τη διάρκεια του dating και εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα. Και ελπίζω αν ρωτάς κάτι από τα παρακάτω, να σταματήσεις να το κάνεις.

Με πόσους έχεις πάει;

Ξεκινάω με αυτή την ερώτηση, που γίνεται πολύ συχνά και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Τι σημασία έχει με πόσες έχεις πάει εσύ και με πόσους έχει πάει η άλλη, αφού σε τι μπορεί αυτό να σου φανεί χρήσιμο; Αυτό που μετράει είναι να τα βρείτε μεταξύ σας.

Τι ρούχα είναι αυτά που φοράς

Ναι, είναι μία ερώτηση που μπορεί να την ακούσει μία γυναίκα συχνά. Όταν την γνώρισες και σε τράβηξε μάλλον κάτι σου άρεσε σε αυτήν, όπως ήταν ακριβώς. Δεν έχει νόημα να κρίνεις κάποιον με τον οποίο βγαίνεις από το τι φοράει, αν δεν σου αρέσει μπορείς να μην ξανά βγεις.

Ο άντρας που ψάχνει επιβεβαίωση είναι αυτός που δεν θέλει καμία

Μαλλιά

Τα μαλλιά είναι ένα χαρακτηριστικό, το οποίο συχνά σηκώνει σχόλια. Για παράδειγμα, αν είναι ξανθιά μία γυναίκα θα έχει ακούσει πολλές φορές το «έχεις σκεφτεί ένα άλλο χρώμα μαλλιών;». Αν δεν σου αρέσουν τα μαλλιά της, μην ξανά βγεις μαζί της -είναι δικαίωμά σου.

Οικονομικά

Ό,τι δουλειά και να κάνει η κοπέλα που βγαίνεις δεν ρωτάς το εισόδημά της, αφού θα τη φέρεις σε δύσκολη θέση, όσα και να παίρνει. Τα οικονομικά ενός ανθρώπου ανήκουν στα προσωπικά του δεδομένα και δεν τα ρωτάμε γενικά. Αν πάει καλά η γνωριμία σας, θα τα μάθεις.

Κιλά

Απαγορευμένο θέμα. Είτε έχει παραπάνω κιλά είτε λιγότερα, δεν την ρωτάς ποτέ γιατί είναι λιγότερα ή γιατί είναι περισσότερα. Επίσης, αν κάτι σε ενοχλεί υπάρχουν άπειρα κορίτσια να γνωρίσεις εκεί έξω και να είναι όπως τα θέλεις ακριβώς.

Oι άντρες ξέρουμε καλά πότε ένα «αθώο» φλερτ παύει να είναι αθώο

Ποτό/φαγητό

Δεν ρωτάμε πόσο ήπιε και πόσο έφαγε, αφού δικαίωμα της είναι να φάει και να πιει ό,τι θέλει. Όπως και εσύ, έτσι και εκείνη μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Άσε τις νουθεσίες σου για όταν γίνει και αν γίνει το κορίτσι σου. Τότε, μπορείς να τη συμβουλέψεις και να δείξεις το ενδιαφέρον σου.

Επίσης…
Αν κάτι δεις περίεργο πάνω της, όπως ένα σημάδι, μην την ρωτήσεις περί τίνος πρόκειται, αν θέλει εκείνη να αναφερθεί σε αυτό, θα το κάνει. Μείνε διακριτικός.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved