Το Pornhub ξέρει τι βίντεο είδες το 2023

Έκανε την ανασκόπηση της χρονιάς και οι Έλληνες αποδείχθηκαν μερακλήδες.

Υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει πορνό; Η απάντηση ρητορική καθώς όλοι μέσα μας γνωρίζουμε την αλήθεια. Το Pornhub, όπως κάθε χρόνο, δημοσίευσε την παγκόσμια παγκόσμια ετήσια έκθεσή του για τα φετίχ με τις περισσότερες αναζητήσεις του 2023.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το περιεχόμενο με τις μεγαλύτερες ηλικίες αφού οι χρήστες αναζητούσαν περισσότερο «σέξι γιαγιά», «MILF» (Mother I'd Like to Fuck), «DILF» (Dad I'd Like to Fuck) και «Cougar» (η γυναίκα που αναζητά ρομαντικές ή σεξουαλικές σχέσεις με πολύ νεότερους άνδρες). Η δεύτερη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν το «Super Size» και μάλιστα ο όρος «μεγάλο», «μεγαλύτερο», αυξήθηκε κατά 177 % παγκοσμίως.

Screenshot 1 128

Στην τρίτη θέση ήταν αναζητήσεις που είχαν να κάνουν με τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη ή αλλιώς «μηχανές σεξ». Συγκεκριμένα οι χρήστες αναζητούσαν όρους όπως «ρομπότ σεξ», «ρομπότ AI», «ρομπότ 3D» και «ρομπότ anime».

Η τέταρτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν οι «στολές» αναδεικνύοντας το φετίχ των ανθρώπων για στρατιωτικούς, αστυνομικούς και ένστολα επαγγέλματα. Μάλιστα η αναζήτηση αυτή έχει ξεπεράσει στολές όπως πχ. καμαριέρας ή δασκάλας κλπ.

Πιστεύαμε ότι το ερωτικό content θα έσωζε και την ερωτική μας ζωή, αλλά κάναμε λάθος

Η πέμπτη πιο δημοφιλής κατηγορία ήταν η «σεξουαλική θεραπεία», με όρους όπως «θεραπεία μασάζ», «θεραπεία σεξ» και «θεραπεία ποδιών». Οι αναζητήσεις «θεραπεία» αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους, κατά 344% παγκοσμίως σε σχέση με το 2022.

Screenshot 5 80

Τέλος σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Pornhub, οι Έλληνες είδαν περισσότερο λεσβιακό πορνό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved