Ποια χαρακτηριστικά σε κάνουν κακό σύντροφο;

Όταν είσαι ο γύπας της παρέας, δεν σε τιμάει. 

Είναι προσωπικά τα κριτήρια που κάποιος αξιολογεί έναν σύντροφο καλό ή κακό. Δεν ζητάμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια πράγματα, ούτε χρειαζόμαστε τα ίδια πράγματα για να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από μία σχέση. Παράλληλα, όμως υπάρχουν και κάποια γενικά χαρακτηριστικά που κάνουν μία σχέση αξιόλογη και εσένα κακό ή καλό σύντροφο. Δεν είναι εύκολες οι σχέσεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές που τα κάνουν όλα χειρότερα.

Μετά από χρόνια και χρόνια σε συζητήσεις και αναλύσεις πάνω σε άλλες αναλύσεις, γιατί το έχουμε αυτό το κακό οι γυναίκες να αναλύουμε ξανά και ξανά, έχουν βγει συμπεράσματα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που οι περισσότερες από εμάς τα απεχθανόμαστε και πολλές φορές μας κάνουν να μη θέλουμε να συνεχίσουμε τη σχέση ή την όποια σύνδεση. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, με αυτά που είναι λόγοι για να μείνει μία γυναίκα μόνη της από το να είναι σε σχέση.

Oι άντρες ξέρουμε καλά πότε ένα «αθώο» φλερτ παύει να είναι αθώο

  • Ένας κακός σύντροφος είναι επικριτικός. Είναι εκείνος που σε «σαμποτάρει» αντί να σε στηρίζει και να προσπαθεί να σε βοηθήσει να εξελιχθείς.
  • Κάνει αυστηρό έλεγχο, χωρίς να έχεις δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Θα σου στερεί ένα κομμάτι από την ελευθερία σου, διότι εκείνος μπορεί να αισθάνεται ανασφαλής.
  • Είναι εκείνος ο τύπος που δεν σκέφτεται τις ανάγκες της συντρόφου του, φέρεται κατά βάση εγωιστικά και είναι σαν είναι μονάδα μέσα στη σχέση. Με λίγα λόγια ο εγωιστής.
  • Είναι ακόμη εκείνος ο τύπος που φλερτάρει με όλες. Αχ αυτό το φλερτ, θα σου πει κάποιος, αναζωογονεί και δεν σημαίνει τίποτα. Άντε να το δεχτούμε, όμως εσύ δέχεσαι η κοπέλα σου να φλερτάρει με όλον τον κόσμο και να φαίνεται διαθέσιμη σε όλους; Αν είσαι εσύ εντάξει με αυτό, όλα καλά εξάλλου αναζωογονεί.
  • Ο κακός σύντροφος είναι εκείνος που σε θεωρεί δεδομένη. Και αυτό είναι πολύ συχνό χαρακτηριστικό των αντρών. Πιστεύουν ότι μπορούν να συμπεριφέρονται όπως νομίζουν και ότι η άλλη θα είναι εκεί να περιμένει. Και αν είναι ερωτευμένη μαζί σου θα το κάνει και θα το ξανακάνει, κάποια στιγμή και αυτή θα βαρεθεί να σε περιμένει.

Η ζωή είναι μικρή για είναι μίζερη οπότε είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα ο,τι δεν σου αρέσει και δε λύνεται, κόβεται.

Όλοι κάνουμε λάθη και αυτό είναι ό,τι πιο λογικό. Από εκεί και πέρα, είναι οι συμπεριφορές που αν σε κάνουν να μην περνάς καλά, ενώ το έχεις προσπαθήσει και δεν βγαίνει, τότε thank you next. Θα βρεθεί ένα άλλο άτομο για να προχωρήσεις. Εξάλλου καλύτερα single παρά με κακή παρέα και αυτό είναι σημαντικό να το θυμάσαι. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved