Μήπως είσαι από εκείνους που δεν δέχονται την απόρριψη;

Το ξέρουμε, πονάει το «άκυρο».

Ένα από τα θέματα που συζητιούνται συχνά σε μία γυναικεία παρέα είναι η άσχημη αντίδραση ενός άντρα στην απόρριψη μίας γυναίκας. Θα μπορούσε να συμβαίνει και το αντίστροφο, όμως συμβαίνει κυρίως από τους άντρες. Και για να είμαι πιο συγκεκριμένη, επικοινωνεί ένας άντρας με μία γυναίκα και εκείνη δεν ανταποκρίνεται στο φλερτ του και ο άλλος συμπεριφέρεται λες και η συγκεκριμένγη γυναίκα είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου. Κάπου δεν υπάρχει μία υπερβολή;

Ας είμαστε ειλικρινείς, η απόρριψη «πονάει»  είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Και σε ποιον αρέσει να τον απορρίπτουν; Σε κανέναν φυσικά. Οπότε είναι πολύ λογικό, όταν κάποιος «φάει ένα άκυρο» να μην είναι και στα καλύτερά του. Όμως, πραγματικά δεν έγινε και τίποτα και δεν σημαίνει κάτι για εσένα και σίγουρα δεν σε υποβαθμίζει. Μπορεί να είναι «αλλού» , μπορεί να μην είναι σε φάση και εντάξει μπορεί να μην της αρέσει. Ε και; Θα αρέσεις σε μία άλλη και όλο αυτό θα είναι αμοιβαίο. Τόσο απλά.

«Αχ και να ήμουν single»: Ναι, τι θα έκανες;

Είναι μία κατηγορία αντρών που όταν απορρίπτουν την πρότασή τους για ραντεβού «μεταμορφώνονται» σε άλλους. Ξαφνικά αρχίζουν να μειώνουν το πρόσωπο που μέχρι πρότινος ήθελαν να βγουν μαζί τους και πολλές φορές γίνονται προσβλητικοί. Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι τα ίδια πρόσωπα που όταν χωρίζουν διαδίδουν φήμες για τις πρώην σχέσεις του. Ωστόοσο, ας μείνουμε στα γεγονότα.

Αρχικά, αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία το σίγουρο είναι ότι δεν τα έχεις και πολύ καλά με τον εαυτό σου, αφού φαίνεται ότι υπάρχουν περίεργα συμπλέγματα που σε διακρίνουν. Επίσης, είναι σαν να ακυρώνεις τον εαυτό σου, αφού μέχρι εχθές ήθελες να βρεθείς με αυτό τον άνθρωπο. Μέχρι εχθές είχες άλλη κρίση ή δεν υπάρχει καμία σταθερότητα στις απόψεις σου; Αυτή η συμπεριφορά είναι στα όρια της αναξιοπρέπειας και να ξεκαθαρίσουμε τα απλά. Έχεις κάθε δικαίωμα να δείχνεις το ενδιαφέρον σου στη γυναίκα που σου αρέσει, αλλά και εκείνη έχει το δικαίωμα να μην το δεχτεί και να το απορρίψει. Όπως και εσύ έχεις το δικαίωμα να μην θέλεις να μην βγεις με όποια κοπέλα σε προσεγγίζει.

Και η χυλόπιτα θέλει τακτ

Δείξε το ενδιαφέρον σου, διεκδίκησε τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει γιατί οφείλεις να το κάνεις και αν δεν βλέπεις πράσινο φως, πήγαινε το βράδυ σε ένα μπαρ πιες ένα-δυο ποτάκια  και πήγαινε στην επόμενη. Δεν χρειάζονται μικρότητες για να μειώσεις την «ήττα» γιατί δεν υπάρχει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved