10 Απαράδεκτες Ατάκες που έχουμε ακούσει στο φλερτ

Πέντε γυναίκες και ένας άντρας μας μιλάνε για τις ατάκες εκείνες που τους άφησαν άφωνους την ώρα του φλερτ.

Μας αρέσει πολύ να ακούμε ιστορίες για φλερτ επιτυχημένα ή αποτυχημένα. Η αλήθεια είναι ότι οι ιστορίες είναι ανεξάντλητες και πάντα βρίσκουμε ενδιαφέρον σε αυτές. Κάποιες από αυτές μπορεί να είναι αστείες, κάποιες κάπως εκνευριστικές ή πρωτότυπες, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κατέληξαν στον σκοπό τους. Γιατί, αν το καλοσκεφτείς ο λόγος που φλερτάρουμε είναι για να βγούμε ραντεβού ή τουλάχιστον αυτός θα έπρεπε να είναι. Εμείς από την πλευρά μας μιλήσαμε με πέντε γυναίκες και έναν άντρα και μας είπαν τις χειρότερες ατάκες που έχουν ακούσει στο φλερτ και κάπως έτσι επιβεβαιώσαμε αυτό που, ήδη, γνωρίζαμε ότι το κακό φλερτ είναι άφυλο.

Χριστίνα, 32

Μπαίνω σε ένα μπαρ και προσπαθώ να βρω χώρο να καθίσω, διότι είχε αρκετό κόσμο. Το βλέπει αυτό ο τύπος που καθόταν γύρω από τη μπάρα και με πιάνει και μου λέει: «Όπα, όπα. Τι είναι; Δεν βρίσκεις θέση; Πού θες να κάτσεις; Πες μου και θα γίνει θα τους πετάξω όλους από τη μπάρα, αρκεί να είσαι όπως θέλεις». Απαντάω: «Καλά, κρίμα είναι. Μην μπαίνεις σε τόσο κόπο, θα βρω μια θέση». Όντως βρήκα και έρχεται με κάτι σφηνάκια και του λέω ευχαριστώ και μου λέει «Τον Θεό που είχε σχέδιο να γνωρίσω την ομορφιά σου». Ναι, η αλήθεια είναι πως αυτός ήταν το πλάνο της όποιας ομορφιάς, ένα σφηνάκι κέρασμα.

 

 

Μαρία, 29

Είχα πάει σε ένα μπαρ με μία φίλη μου και έρχεται ένας τύπος από Εκάλη, όπως μας είπε ξανά και ξανά. Το ζήτημα είναι πως δεν δεχόταν και πολύ το όχι. Με αποτέλεσμα να τον δει ο μπάρμαν και να θέλει να παρέμβει, τον βλέπει αυτός και με ξαναρωτάει αν θέλω να φύγω με το ακριβό του αυτοκίνητο με προορισμό το ακριβό του τζακούζι, που έλεγε ότι με είχε κάνει, ήδη, εικόνα για το πόσο καλά θα ήταν. Του λέω ότι δεν θέλω να γνωριστούμε καλύτερα και μου λέει «Εντάξει, μείνε με το αμάξι του μπάρμαν», ενώ παράλληλα είπε στη φίλη μου που ήμασταν μαζί ότι ήταν τόσο ενοχλητική, όσο τα κορίτσια που μοιράζουν φυλλάδια.  Όλα λάθος! Έτσι είναι όμως οι ξιπασμένοι λεφτάδες. 

Έλενα, 25

Είναι γύρω στις οχτώ το απόγευμα και περιμένω στο περίπτερο με την κολλητή μου να πάρω τσιγάρα όπου έρχεται ένας τύπος και μου λέει: «Ωραία μάτια». Να σου πω εδώ ότι ήταν πράγματι πολύ όμορφος. «Ευχαριστώ» απαντάω και συνεχίζει: «Και τα δικά μου μάτια μού λέει είναι ωραία». Συμφωνώ και εγώ σε αυτό και συνεχίζει λέγοντας: «Φαντάζεσαι τι παιδιά μπορώ να σου κάνω». Δεν το φαντάστηκα ποτέ είναι η αλήθεια και ας είχε και μία βάση, γιατί μάλλον θα κάναμε ωραία παιδιά. Ωστόσο, μετά δεν θα ένιωθα εντάξει με εμένα, οπότε δεν άλλαξα τα σχεδία μου, πήγα για ποτό για την κολλητή μου.

Πηνελόπη, 36

Ήμουν στο γυμναστήριο και έκανα το πρόγραμμά μου. Κάποια στιγμή με πλησιάζει ο γυμναστής και μου λέει «Πώς πάει;» απαντάω με φυσικότητα «Καλά» και μου λέει «Δεν σε βλέπω να έχεις ιδρώσει». Και απαντάω με φυσικότητα «Όχι ακόμη» και μου λέει «Καλά αυτό λύνεται εύκολα, θα το κανονίσω εγώ. Θα έρθω να σε κάνω μούσκεμα στον ιδρώτα». Η αλήθεια είναι πως μούσκεμα δεν έγινα, αλλά ένα κοκκίνισμα από την αμηχανία που μου προκάλεσε το έπαθα. Επίσης, είχαμε μιλήσει μόνο δύο-τρεις φορές, δεν μου έβγαζε καν το πρόγραμμα.

Σοφία, 27

Το ξέρω χρόνια το συγκεκριμένο αγόρι και η αλήθεια είναι ότι είναι και αρκετά εμφανίσιμος. Παράλληλα, ίσως είναι ο ορισμός του μετροσέξουαλ, ξέρεις μαλλιά με ζελέ, ενίοτε ισιωμένα και φυσικά ξυρισμένος. Και γυρνάει και μου λέει: «Πότε θα καταλάβεις, ότι είναι μονόδρομος να είμαστε μαζί; «Με βλέπεις πως είμαι; Είμαι αυτός που μπορεί να σταθεί δίπλα σου». Και ρωτάω απορημένη «Πώς είσαι τόσο σίγουρος;» και μου απαντάει «Την προηγουμένη φορά που περπατούσαμε μαζί, γυρίσανε όλα τα τραπέζια και μας κοιτούσαν. Μαζεύουμε όλη τη λάμψη και όλα τα πάνω μας. Είμαστε τέλειοι». Άσε τη μαζεύω και μόνη μου, στο τέλος θα τσακωθούμε για τη λάμψη μας.

 

Γιάννης, 38

Μου λένε ότι έχω τον «μαγνήτη» και πολλές φορές έχω αναρωτηθεί για αυτό. Σαφώς και έχω πει και εγώ τις «ανοησίες» μου στο φλερτ, αλλά το έκανα για το καλό της συζήτησης. Δεν υπήρξα προκλητικός, ούτε και σεξιστής. Για να αναφέρω ένα παράδειγμα, έχω πει πρώτη ατάκα σε κοπέλα την ώρα που κάνω μπάνιο στη θάλασσα «συγνώμη, μήπως έχεις φωτιά;». Το έπιασες το concept. Δεν υπήρξα όμως ποτέ ερριστικός, ούτε και τόσο «απαράδεκτος», όπως οι παρακάτω... κυρίες.

Η «κυρία Mercedes»: Είμαστε στο μπαρ και πίνουμε ποτά με την παρέα και σύντομα ενωθήκαμε με τα κορίτσια που ήταν δίπλα στο μπαρ. Με τη μία φαινόταν όταν υπάρχει connection, οπότε αρχίσαμε την πάρλα. Και πάνω που τα λέγαμε ωραία, η παρέα θεώρησε πως ήταν καλό να πει στις κοπέλες ότι σήμερα κερνάω εγώ καθώς ερχόταν μια Belvedere στον πάγκο. 

Εκεί βλέπεις ότι το connection με το κορίτσι πάει σε άλλο level και αρχίζει να γίνεται πιο επιθετική. Μέχρι που ξεστομίζει το υπέρτατο «νόμιζα ότι είσαι Yugo, τελικά είσαι Mercedes. Μένεις κοντά;». Εννοείται δεν πλήρωσα εγώ την «πέλφε», ούτε και της είπα πού μένω. Δεν οδηγούσα Mercedes άλλωστε...

 

 

Η... ψηφοφόρος: Παραμονή Πρωτοχρονιάς και είμαι καλεσμένος σε σπίτι φίλων, όπου μετά τις 2 π.μ. το απλό ρεβεγιόν εξελίσσεται σε παρτάρα που γεμίζει τον χώρο. Από τις πρώτες καλεσμένες πάντως ήταν μια κοπέλα, η Ειρήνη η οποία όμως ήταν πραγματικά αντιπαθέστατη. Ο λόγος; Έλεγε συνέχεια για πολιτικά και μας έσπαγε τα νεύρα. «Καπιταλόσκυλο» ο ένας, «δεξιούρα» ο άλλος, εκείνη παρόλα αυτά γέννημα-θρέμμα Κολωνακιώτισσα με Hermes στον ώμο. Εγώ να «φορτώνω» όσο περνάει η ώρα και όλη η παρέα να μου πετάνε μπηχτές «σε θέλει» και να γουρλώνω μάτια. Μέχρι που το γυρίσαμε στο πάρτι και η τύπισσα ερχόταν συνεχώς κοντά. Κάποια στιγμή, αρχίσαμε να χορεύουμε μαζί, μέχρι που μου πέταξε την ατάκα: «Ελπίζω να ψηφίζεις Τσίπρα». Δεν έκανα τίποτα,  φρικαρισμένος γύρισα πλευρό και πήγα τουαλέτα. Και ας είχα ψηφίσει Τσίπρα στις παραπροηγούμενες εκλογές. Ευτυχώς την ίδια βραδιά γνώρισα την μετέπειτα κοπέλα μου. 

Η διαιτολόγος: Ακούς εκεί; Να με πει εμένα χοντρό. Ποιον; Εμένα, την στέκα, όπως θα έλεγε ο Ζάχος Δόγκανος. Για να είμαι ακριβής, η κοπέλα μου είπε «φαίνεται ότι ήσουν παχύς» κατά τη διάρκεια εξόδου σε ένα μπαρ. Ποιος της είπε ότι αυτό αρέσει σε μας τους άντρες; Και να έλεγα ότι ήμουν χοντρός παλιότερα, πάει στο καλό. Τώρα είμαι πιο πολύ. 

Η «πρεσβύτερη»: Μήπως ήθελε να με ξενερώσει και το είπε αυτό; Ήθελα και εγώ να βγω με γυναίκα περίπου 20 χρόνια μεγαλύτερή μου. Έτυχε μάλιστα να εργαζόμαστε και στον ίδιο κλάδο και αφού έχουμε περάσει πολύ ωραία έξω, την γύριζα στο σπίτι της. Εκεί είναι λοιπόν που της κάνω την μεγάλη ερώτηση «για πες, πόσο καιρό είσαι στη δουλειά» με την ίδια να απαντάει κοφτά και κυνικά «από τότε που γεννήθηκες!». Τελικά μπήκε σπίτι μόνη της.

Η γυναίκα «γαύρος»: Δεν έχω θέμα με την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας, ακόμα και αν αυτός ο κάποιος είναι η σχέση μου. Όταν όμως η άλλη έρχεται μέσα στη μούρη μου και για να μου μιλήσει, βρίσκει αφορμή το «κόκκινο» T-Shirt μου, γνωρίζοντας παράλληλα ότι υποστηρίζω Παναθηναϊκό, συγνώμη, από μένα είναι «Χ» από τα αποδυτήρια. Πρέπει να ήταν το 2009, όταν στο τότε Blaze στο Κολωνάκι ήρθε η Βάσσια, με τραβάει από το μανίκι της μπλούζας και σε ρεσιτάλ αχρωματοψίας, μου φωνάζει «Ροζ φανέλα η πρώτη σου Βαζέλα». Εγγυμένο «Όχι» μετά από αυτό. 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved