Έρευνα αποκαλύπτει ποιοι κοιμούνται πρώτα μετά την πράξη, οι άντρες ή οι γυναίκες

Όταν σου ξαναγκρινιάξει ότι όλο νυστάζεις, δείξε της αυτή την έρευνα.

Σε τι κατάσταση είσαι μετά την «πράξη» στο κρεβάτι; Θες να βγεις έξω; Να πας για φαγητό; Ή απλά θες να σε πάρει ο ύπνος; Και αν ισχύει το τελευταίο, ακούς τα παράπονα του κοριτσιού η οποία θέλει και άλλη δράση; Ή μήπως το αντίθετο συμβαίνει;

Για να μην έχεις καμία ανησυχία αναφορικά με το ποιος κοιμάται πρώτος μετά το σεξ, οι άντρες ή οι γυναίκες, μιαμελέτη που δημοσιεύτηκε στο Evolutionary Behavioral Sciences έρχεται να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους και να δώσει επιτέλους μια απάντηση σε ένα μεγάλο και σημαντικό ερώτημα. Πριν διαβάσεις πού κατέληξαν οι ειδικοί, φέρε στο μυαλό σου τις δικές σου προσωπικές εμπειρίες, αν και δεν είμαστε σίγουροι αν σε βοηθήσουν.

 

 

Μία ομάδα ψυχολόγων, καθοδηγούμενη από τον Gordon Gallup του State University της Νέας Υόρκης, μας κάνουν γνωστό πως οι γυναίκες κοιμούνται πρώτες, αν και στις ταινίες, βλέπουμε το αντίθετο. Δεν είναι οι άντρες λοιπόν αυτοί που σπεύδουν να κλείσουν τα μάτια τους μετά την ερωτική πράξη. Ένας ακόμα μύθος καταρρίπτεται.

Κάποιον από μας τον έχει πάρει ο ύπνος την ώρα του σεξ.

Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, αυτό αυξάνει τις πιθανότητες σύλληψης αν και είναι σχεδόν βέβαιο πως οι περισσότερες γυναίκες δεν το γνωρίζουν αυτό. Μπορεί δηλαδή, όλο αυτό να γίνεται μηχανικά, αν σκεφτούμε επίσης πως οι περισσότεροι άνθρωποι -και καλά κάνουν- χρησιμοποιούν προφυλάξεις.

Μην πυροβολείτε τον πληροφοριοδότη.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved