Περιμένεις να πας διακοπές για να κάνεις σεξ;

Τα ζευγάρια που περιμένουν αφορμές, δεν θα περάσουν ποτέ καλά στο κρεβάτι.

Καλοκαιράκι, θάλασσα, ήλιος, αμμουδιά, φαί, ποτό, χαλάρωση και… ΣΕΞ! Ναι, εμείς οι Έλληνες, και μάλλον και αρκετοί άλλοι λαοί, έχουμε συνδέσει την εποχή αυτή με τις ατέλειωτες τρελίτσες στο κρεβάτι ή και… εκτός αυτού, καθώς αποδεδειγμένα η λίμπιντο ανεβαίνει και οι εξάψεις πολλαπλασιάζονται.

Βέβαια, επειδή σε όλα τα ιδεατά σενάρια υπάρχει και η άλλη όψη, η ζοφερή και σκοτεινή, έχω να πω και να καταθέσω, ότι έπειτα από μία σύντομη συζήτηση με φίλους, μεταξύ αυτών και πολλά ζευγάρια, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: Στις διακοπές κάνεις λιγότερο σεξ και από την 5ήμερη! ΣΟΚ;

Σε περίπτωση λοιπόν που με θεωρείς υπερβολική, έχω να σου πω ότι το συμπέρασμα δεν είναι καθόλου αβάσιμο και σου έχω και αρκετούς λόγους. Όρεξη να έχεις να διαβάζεις…


Ο πρώτος και βασικός

Φτάνεις σε ένα νησί στο οποίο βρίσκεσαι για πρώτη φορά. Συνήθως η άφιξή σου γίνεται νύχτα, έχοντας πιαστεί από τις πολλές ώρες στο πλοίο και αναζητώντας με σθένος και αυταπάρνηση ένα παλιομπάνιο να αρχίσεις ξανά να μυρίζεις σαν άνθρωπος. Στο σημείο αυτό, αν είσαι αρκετά βρωμιάρης και τολμηρός, μπορείς να κάνεις την κίνησή σου με το που μπείτε στο δωμάτιο και αφήσετε τις βαλίτσες. Το εγχείρημά σου ίσως και να πετύχει, γιατί πολύ απλά η άλλη βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατη την αντίστασή της. Κοίτα να το απολαύσεις!


Και αρχίζει ο γολγοθάς σου

Κοίτα, δεν ξέρω τι σου έχουν πει και τι έκανες με τις πρώην σου, αλλά η γυναίκα όταν φτάσει στο νησί θα αναζητήσει παραλία και μάλιστα γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι το πρωί θα σε ξυπνήσει με τα χίλια ζόρια και θα σου φορέσει το μαγιό για να βγείτε επιτέλους από το δωμάτιο. Τη συνέχεια την ξέρεις: Εκείνη λιάζεται με τις ώρες πίνοντας καφέ κι εσύ προσπαθείς να σκοτώσεις την ώρα σου κάνοντάς της ναζάκια. Κατάφερες κάτι ή ακόμα προσπαθείς;

uuuuuu


Το φαγητό είναι κομβικής σημασίας

Εμείς τα κορίτσια συνηθίζουμε να λιμοκτονούμε πριν τις διακοπές και στις διακοπές να τρώμε λες και είμαστε αρπακτικά σε συνθήκες πείνας. Πραγματικά, από το τραπέζι ίσως να μη φάμε τις χαρτοπετσέτες κι αυτό γιατί θα μας πειράξουν στο στομάχι. Προφανώς και θα φάμε περισσότερο από σένα, γιατί πολύ απλά εδώ και δύο μήνες που εμείς σερνόμαστε, εσύ τρως κανονικά και δίχως ντροπή! Μετά από αυτό το φαγοπότι, θεωρείς ότι έχουμε όρεξη για σεξ; Το μόνο που θέλουμε είναι μπάνιο, υπνάκο άντε και κανένα μασάζ. Ναι, από σένα πάντα!

 

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα;

Ο σοφός λαός λέει πως δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση και θα έρθω να συμφωνήσω. Αν λοιπόν θέλεις να δραστηριοποιηθείς σεξουαλικά θα πρέπει να λάβεις μέτρα και μάλιστα δραστικά.

sunbathing

Το πρωί λοιπόν, με το πρώτο χουζούρι της καλής σου είσαι σε ετοιμότητα. Βούρτσισμα δοντιών ένα μικρό φρεσκάρισμα και πιάνεις δουλίτσα. Τι κι αν εκείνη δεν έχει ξυπνήσει 100%; Αδιάφορο. Εσύ το πρόγραμμά σου δε θα το χαλάσεις και θα το ευχαριστηθείς κιόλας. 

Είσαι υπναράς και δεν ξυπνάς εύκολα; Γι΄ αυτό υπάρχει η παραλία. Βρες την πιο ερημική, πέτα και ένα ότι σκέφτεσαι να αρχίσεις το γυμνισμό και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Λίγο μασάζ στην αρχή με το αντηλιακό, κανά δυο φιλάκια και είναι έτοιμη. Ούτε να κρυφτείς, ούτε να ξενιτευτείς ούτε τίποτα. Ηλιοθεραπεία και σεξ μαζί.

Αν αυτός δεν είναι ο απόλυτος γυναικείος παράδεισος, τότε ποιος είναι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved